- 20 Kasım 2018
- 14.503
- 55.165
- 598
- 35
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
-
Yok lan dusundum benimkileri de valla o ara boy tutmuyor ahshd tovbe estagfurullah gece gece nasil olcturdun bana.Şey oluyomuş işaret parmağıyla baş parmağını ayırıyon iyice hah işte o ikisinin arası boyuBide etli butlu tombul mu gibi
AhhaajussjsjsTelefon rehberime bir dalayim da "uyudun mu" mesaji atayim ahshdh
Bir tane cift var hem yabancı hem amatör couple çekim açısı da süper isteyene yazarımAmator Turk deyince aklıma hep masada tombul sise Efes, arkada tv sesi, kıllı bir abi, kocacimm diyen bir kadin geliyor ahshd
Ya benim izledigim genelde belli bir-iki kategori oldugu icin orada duzgun çekimli ne bulursak iste ekmegimizdeyiz ahdhd
Ay ben zamanında bu oslo smacını ne aradıydım her türlü kaynakta sjsjsjsjskıssOslo smacı diye birşey yok bi dizide bi espri
Bende aradın ama maaelsefAy ben zamanında bu oslo smacını ne aradıydım her türlü kaynakta sjsjsjsjskıss
Norvecli birine saplak mi attiriyoruz napiyoruzAy ben zamanında bu oslo smacını ne aradıydım her türlü kaynakta sjsjsjsjskıss
Ay ben zamanında bu oslo smacını ne aradıydım her türlü kaynakta sjsjsjsjskıss
Neymiş? Ben de bakayım.Bende aradın ama maaelsef
Yok öyle bir şey. Dizide geçen bir espri sadeceNeymiş? Ben de bakayım.
Ben elendim.burada önemli olan uzun boylu kadın
ondan kısa olan erkek olması,
Ben de sevgilimin ayak fetişi olduğunu yeni öğrendim bir anda kendisi kabul etmese de fetiş değil kadın bedeninin her yeri öpülesi dese deGercekten fetis sahibi olan insanlar bunu kolay kolay soylemiyor. 2 yıldır birlikte oldugum adam daha birkac ay once soyledi anca. Ciddi bir fetisi varsa zamanla ogrenebilir ancak.
Hele normal bulmuyorum diye girerse lafa hic soylemez karsi taraf.
Patates çuvalı pozisyonu oneririm, ekstra yorgunluk olmazAycan konun beni çok yordu, şimdi zegs istiyorum konu yüzünden ve aşırı yorgunum, mecbur adama yanlicam çarem kalmadı
Komumum yorucu olduğunu farketmiş bulunmaktayım, üzgünüm. Kocanızı yoklayın, belki sex yaparsınız işte.Aycan konun beni çok yordu, şimdi zegs istiyorum konu yüzünden ve aşırı yorgunum, mecbur adama yanlicam çarem kalmadı
Öfff hiç tarzım değil ama iki gündür ökkküz gibi çalıştığım için mecbur bende adama çuval pozisyonu önercem, işimiz görülsünPatates çuvalı pozisyonu oneririm, ekstra yorgunluk olmaz
Akrep cinselliğe düşkün olur klasik.Yemek seçmemesi ve yeme hızı cinsel performansını yansıtır derler. Demek ki pozisyon seçmeden, sakin ve tadını çıkararak yiyecek seni deKayseriliyiz, hepimiz yemek yemeği severiz. Akrep burcu, 1,70 boy, hafif göbekli 75-80 kilo, yemek seçmiyor, her şeyi yiyor. Sakin ve tadını çıkararak yavaş yavaş yiyor. Dans etmedik, biz zaten dans etmeyiz, karşılıklı oynarız düğünlerde. Yumuşak ve kibar. Etraftaki insanlara nazik, titizliği var ama işiyle ilgili galiba . Otel şoförü, hep temiz giyinmek, tıraşlı olmak, aracı temiz tutmak zorunda. Trafik kurallarına harfiyyen uyuyor. Elleri ayakları normal, dikkat çekici derecede büyük veya küçük değil. Bunlardan nasıl sonuç çıkaracaksın, çok merak ediyorum .
Onu koca diye boşa almadık, babasının hayrına evlenmedim belki diye bir şey yok, hoşçagalınLomumum yorucu olduğunu farketmiş bulunmaktayım, üzgünüm. Kocanızı yoklayın, belki sex yaparsınız işte.
Öff ayak hic hazzetmedigim bir organ. Niye ayagimi emcuklesin adam ya.Ben de sevgilimin ayak fetişi olduğunu yeni öğrendim bir anda kendisi kabul etmese de fetiş değil kadın bedeninin her yeri öpülesi dese deufak çaplı bir şok geçirdim
Beline kuvvet yigidim ahshhddOnu koca diye boşa almadık, babasının hayrına evlenmedim belki diye bir şey yok, hoşçagalın
Eski sevgilim koltuk altımı yalamıştı bundan daha şok edici bir pislik yoktur.....Öff ayak hic hazzetmedigim bir organ. Niye ayagimi emcuklesin adam ya.
Forumda ne yazsam basima geliyor diye cok yazmak da istemiyorum ahshd
Valla neyse ki kabul edebileceğim bir sey cikti da adami mutlu edebildim
Bana uyar yaa şimdilik. Çok iyi yorum.Akrep cinselliğe düşkün olur derler klasik. Yemek seç memesi ve yeme hızı cinsel performansını yansıtır derler. Demek ki pozisyon seçmeden, sakin ve tadını çıkararak yiyecek seni deSadomazo, bdsm ve rough sex olacağını sanmıyorum. Daha yumuşaktır tarzı. Ritim duygusu var mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?