Nişanlının cinselliği nasıl anlaşılır?

Seç memesi derken niye ayirdin memesi'ni, freudiyen bir surcme mi ahdhd

Koltuk altına bir ağda yaparım, valla bal dök yala olur. Yazdığınız fantezi mi, fetiş mi, normal mi? Niye pislik dediniz, temizseniz, güzel kokuyorsanız
Benim de temizdir tabii ki ama o an şok oldum ama onun kilot koklamaya huyu da vardı ve baksan normal bir insandı gayet iyi bir bölümde okuyordu böyle şeyler rahatsız edici belki sapık milletten parayla kilot alıyor neler var ben kapalı bir insan değilim böyle şeylere ama sınırım var ya bi erkeğin poposunu yalamam onu peglemem çiş koku vs kabul edemem haliyle terliydim sonuçta

‎Osmanlı döneminde kapalıçarşı içerisine "Zıbıkçılar Çarşısı" isminde bir bölüm açılmış.Burda zıbıkçılık mesleğini yapan ustalar müşterilerinin isteklerine göre özel işçilikle tahtanın yontularak şekil verilmesi ile zıbık yani dildo (adını erkek cinsel organından alıyor) üretiyorlarmış. Bu arada ilk üretim nedeni histeri hastalığına çözüm olması.Arabi, Kürdi ve Türki olarak 3 farklı boyutta yapılmaktaymış. Şimdi hikayeye gelelim; Engin Ardıç, zıbıklar zıbıkçılar adlı yazısında anlatır; haremdeki cariyeler bakarlar ki padişahın koynuna girmek için aylarca sıra beklemeleri gerekiyor, biz de yaptırıverelim şu meretten diyerek içlerinden birini kapalıçarşı'daki meşhur bir zıbıkçıya gönderirler.Kızcağız, zıbıkçıya derdini anlatır, siparişi için tarif vermeye başlar, eni kürdî, boyu arabi, lâtafeti (güzellik,hoşluk) türkî olsun diye. Devamını anlatmıyım Erkeğinizin cinsi de önemli yani. İç anadolu normaldir sanırım

Koltuk altına bir ağda yaparım, valla bal dök yala olur. Yazdığınız fantezi mi, fetiş mi, normal mi? Niye pislik dediniz, temizseniz, güzel kokuyorsanız
Agdadan falan degil de normalde koltuk alti cok yalanan bir yer degil, dusunemedim adamin ozel olarak gelip koltuk altimi yalamak istedigini

Biz de ne çıkarsa bahtimiza işte ahshdh

Agdadan falan degil de normalde koltuk alti cok yalanan bir yer degil, dusunemedim adamin ozel olarak gelip koltuk altimi yalamak istedigini
Kadının her tarafı yalanabilir yaa. Çok utandım. Galiba kese atıp, ağda yapıp pırıl pırıl tertemiz yaptığım kadınlar geldi aklıma . Eserime bakıpgurur duyduğum çok olmuştur.

Kadının her tarafı yalanabilir yaa. Çok utandım. Galiba kese atıp, ağda yapıp pırıl pırıl tertemiz yaptığım kadınlar geldi aklıma . Eserime bakıpgurur duyduğum çok olmuştur.
Yani genel olarak yapiliyorsa evet de spesifik olarak koltuk altini yalamak istiyorsa ne alakaaaa diye kalirim. Bunca yillik hayatimda bir kere karsilasmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…