- 18 Mart 2011
- 9.146
- 31.249
- 748
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
-
Kaş göz yapıyorum, birazdan ele geçiririmBeline kuvvet yigidim ahshhdd
Seç memesi derken niye ayirdin memesi'ni, freudiyen bir surcme mi ahdhdAkrep cinselliğe düşkün olur derler klasik. Yemek seç memesi ve yeme hızı cinsel performansını yansıtır derler. Demek ki pozisyon seçmeden, sakin ve tadını çıkararak yiyecek seni deSadomazo, bdsm ve rough sex olacağını sanmıyorum. Daha yumuşaktır tarzı.Kuralcı olması düşündürücü Ritim duygusu var mı bilmiyorum. Arabası var mı varsa onun temizliği nasıl?
Not: İmkanlar kısıtlı olduğu için cinsel fala dönüştü biraz, tam tersi de çıkabilir. Mesuliyet kabul etmem
Neyse baslikta şahlanan libidom su an öldü, tesekkur ederimEski sevgilim koltuk altımı yalamıştı bundan daha şok edici bir pislik yoktur.....
Koltuk altına bir ağda yaparım, valla bal dök yala olur. Yazdığınız fantezi mi, fetiş mi, normal mi? Niye pislik dediniz, temizseniz, güzel kokuyorsanızEski sevgilim koltuk altımı yalamıştı bundan daha şok edici bir pislik yoktur.....
Yanlışlıkla memem çarptı, düzenlemeden gönderdim.Eklemeler yaptımBana uyar yaa şimdilik. Çok iyi yorum.Hiç yoktan iyidir. Sadomazo, bdsm falan bize lüx. Ben de sakin birisiyim zaten.
Nasil bir emen varsa ekrandan cikip yüzümüze carpacak aslan parcasi ahshdhYanlışlıkla memem çarptı, düzenlemeden gönderdim.Eklemeler yaptım
Benim de temizdir tabii ki ama o an şok oldum ama onun kilot koklamaya huyu da vardı ve baksan normal bir insandı gayet iyi bir bölümde okuyordu böyle şeyler rahatsız edici belki sapık milletten parayla kilot alıyor neler var ben kapalı bir insan değilim böyle şeylere ama sınırım var ya bi erkeğin poposunu yalamam onu peglemem çiş koku vs kabul edemem haliyle terliydim sonuçtaKoltuk altına bir ağda yaparım, valla bal dök yala olur. Yazdığınız fantezi mi, fetiş mi, normal mi? Niye pislik dediniz, temizseniz, güzel kokuyorsanız
Agdadan falan degil de normalde koltuk alti cok yalanan bir yer degil, dusunemedim adamin ozel olarak gelip koltuk altimi yalamak istediginiKoltuk altına bir ağda yaparım, valla bal dök yala olur. Yazdığınız fantezi mi, fetiş mi, normal mi? Niye pislik dediniz, temizseniz, güzel kokuyorsanız
Biz de ne çıkarsa bahtimiza işte ahshdhOsmanlı döneminde kapalıçarşı içerisine "Zıbıkçılar Çarşısı" isminde bir bölüm açılmış.Burda zıbıkçılık mesleğini yapan ustalar müşterilerinin isteklerine göre özel işçilikle tahtanın yontularak şekil verilmesi ile zıbık yani dildo (adını erkek cinsel organından alıyor) üretiyorlarmış. Bu arada ilk üretim nedeni histeri hastalığına çözüm olması.Arabi, Kürdi ve Türki olarak 3 farklı boyutta yapılmaktaymış. Şimdi hikayeye gelelim; Engin Ardıç, zıbıklar zıbıkçılar adlı yazısında anlatır; haremdeki cariyeler bakarlar ki padişahın koynuna girmek için aylarca sıra beklemeleri gerekiyor, biz de yaptırıverelim şu meretten diyerek içlerinden birini kapalıçarşı'daki meşhur bir zıbıkçıya gönderirler.Kızcağız, zıbıkçıya derdini anlatır, siparişi için tarif vermeye başlar, eni kürdî, boyu arabi, lâtafeti (güzellik,hoşluk) türkî olsun diye. Devamını anlatmıyımErkeğinizin cinsi de önemli yani
Kadının her tarafı yalanabilir yaa. Çok utandım. Galiba kese atıp, ağda yapıp pırıl pırıl tertemiz yaptığım kadınlar geldi aklımaAgdadan falan degil de normalde koltuk alti cok yalanan bir yer degil, dusunemedim adamin ozel olarak gelip koltuk altimi yalamak istedigini
Yani genel olarak yapiliyorsa evet de spesifik olarak koltuk altini yalamak istiyorsa ne alakaaaa diye kalirim. Bunca yillik hayatimda bir kere karsilasmadimKadının her tarafı yalanabilir yaa. Çok utandım. Galiba kese atıp, ağda yapıp pırıl pırıl tertemiz yaptığım kadınlar geldi aklıma. Eserime bakıpgurur duyduğum çok olmuştur.
Deodorantın tadı gelir kiYani genel olarak yapiliyorsa evet de spesifik olarak koltuk altini yalamak istiyorsa ne alakaaaa diye kalirim. Bunca yillik hayatimda bir kere karsilasmadim
Adam için sorun değilse, siz de temizseniz sorun olmaz yaa. Oral yaparken de işte vajinayı yalıyor işte.Deodorantın tadı gelir ki
Gece bir anda yön degistirdi su an ahshdhDeodorantın tadı gelir ki
Ondan zevk aliyoruz ama ahshdhAdam için sorun değilse, siz de temizseniz sorun olmaz yaa. Oral yaparken de işte vajinayı yalıyor işte.
Ama o organik. Evde durup dururken rexona rollonumun kapağını açıp dil atmıyorumAdam için sorun değilse, siz de temizseniz sorun olmaz yaa. Oral yaparken de işte vajinayı yalıyor işte.
Gece bir anda yön degistirdi su an ahshdh
Ayak fetisi listeme koltuk alti fetisini de ekleyeyim. Insallah karsima cikmazlar. 777 aldim kabul ettim ahdhd
Ayak ve koltuk altı fetişiOndan zevk aliyoruz ama ahshdh
Ben cok egleniyorum. Konuyu biraz saptirmamiz sizin icin sorun olmuyorsa sahane bence.Ayak ve koltuk altı fetişiBenim konular bir aşamadan sonra acayip yön değiştiriyor, ben de anlamıyorum ama hoşuma da gidiyor. sıkıcı olmuyor, daha iyi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?