- 19 Haziran 2025
- 925
- 1.714
- 28
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
-
Geçen ki görücü konumun da son sayfaları çadırda, dağda sex hayatının irdelenmesine dönmüştü yaa.Ben cok egleniyorum. Konuyu biraz saptirmamiz sizin icin sorun olmuyorsa sahane bence.
Yoo çok güzel oluyor.şahane oluyor hatta.tam koltukaltı değil de hafif yani.yok böyle bir zevk.Neyse baslikta şahlanan libidom su an öldü, tesekkur ederim
Hoş geldin.Yoo çok güzel oluyor.şahane oluyor hatta.tam koltukaltı değil de hafif yani.yok böyle bir zevk.
Valla ilk fırsatta dene bence.komik olsun diye yazmıyorum gerçekten çok güzel.Yani genel olarak yapiliyorsa evet de spesifik olarak koltuk altini yalamak istiyorsa ne alakaaaa diye kalirim. Bunca yillik hayatimda bir kere karsilasmadim
Şu yanlar varya dalak ve karaciğerin olduğu nasıl tarif edeceğimi bilemedimYoo çok güzel oluyor.şahane oluyor hatta.tam koltukaltı değil de hafif yani.yok böyle bir zevk.
Gıdıklanmıyor musun? Benim hiçbir yerim yalanmadığı için bilmiyorum nasıl bir duygu.Şu yanlar varya dalak ve karaciğerin olduğu nasıl tarif edeceğimi bilemedimoralar güzel oluyor bence bi de sırt
Gıdı gıdı şeklinde değil de biraz daha üstten yapılıyor hafif üflemeler eşliğinde o zaman duygu gülmekten çıkıp kendinden geçmeye dönüyorGıdıklanmıyor musun? Benim hiçbir yerim yalanmadığı için bilmiyorum nasıl bir duygu.
Yav tam olarak doğru bilgiŞu yanlar varya dalak ve karaciğerin olduğu nasıl tarif edeceğimi bilemedimoralar güzel oluyor bence bi de sırt bi de aşşağı kenarlar
Erojen bölgelerimiz aynıymış bacımYav tam olarak doğru bilgi
Bence her yerimiz erojen ama bu dalak bölgesi fazla erojenErojen bölgelerimiz aynıymış bacım
Sevişmeyi gerçekten çok merak ediyorum. Öpüşme hissi, oral, yalama, okşama falan. Kendinden geçme, inlemeGıdı gıdı şeklinde değil de biraz daha hafif yapılıyor hafif üflemeler eşliğinde o zaman duygu gülmekten çıkıp kendinden geçmeye dönüyor
Bu ablaya muzip muzip baksak da o inlemelerin nasıl çıktığını merak ediyorduk. Hala da merak ediyorum, isteyerek mi, kontrol dışı mı? Sevişmeleri bitince üç kız kendi aramızda dakikalarca o sesleri çıkarıp konuşmaları taklit edip gülüşüyorduk.MYO'da okurken üc kız arkadaş kiralık bir evde kalıyoruz ve yan dairenin çifti benim odamın bitişiğinde sevişirken sanki sesler net olarak benim odamın içindeydi, duvar o kadar inceki 10 cm ötemde bambaşka bir dünya. Sesler başlar başlamaz üç kız duvarın dibine yanaşıp sessizce gülerek bi saat kadının inleme seslerini ve aralarındaki konuşmaları dinlerdik. Sonra da kendi aramızda onları taklit ederek gülüp eğlenirdik.Yirmili yaşlarda çok eğlenmiştik. Ablayı kapıda, asansörde görünce muzip bakışmalarımız oluyordu. Abla 32 dairelik apartmanda bize selam veren, halimizi soran, arada bir bize yemek de verien tek komşu o olunca çok anlayıslıydık.
Merhaba dayılar
Ben anladım seni onlarda var bende bi de bi de diye eklemeye devam edecektim ki sürem dolduBence her yerimiz erojen ama bu dalak bölgesi fazla erojenbir de bende boynun yan kısmı var kulak memesine yakın ama boyun off anlatamıyorum da
Yok artık yaa !!! Dalak soldaydı değil mi?Bence her yerimiz erojen ama bu dalak bölgesi fazla erojenbir de bende boynun yan kısmı var kulak memesine yakın ama boyun off anlatamıyorum da
Sağ sol fark etmez Aycan, bam bam bamYok artık yaa !!! Dalak soldaydı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?