Nişanlınızdan para alırmısınız ?

Ne kadar düşünceli davranmış maşallah

Şimdi de öyle işi bıraktım ki daha çok kendi istedi iyi ki birakmisim bir çok hastalanan insan oldu bana ihtiyacı olan hastanede olduğum zamanlarda bana paraverirdi kendisi müşterisine denk getirmeye çalışırdı öğlen yemeğini getiremezse eve gidebilirse evde yer yoksa yemezdi bn bunları tabi hastane olduğum için bilmiyordum ki hastanede bir hafta kaldım yeri geldi 4 aylik evliyken hiç başıma kakmadi allah razı olsun esimden. Topraktan eve girdiğimiz için o dönem çok zordu ama beni tanımadan önce aldığı arsayı bile benim annemin hastane masrafları için sahibindene koydu bana sormadı bile bu olaydan bir hafta sonra bir senedir parasını alamadığı müşterisi den para gelince anlattı ağladım zaten psikolojik olarak çok cokmustum sağolsun nediyim.

Bir insanın içinde insanlık varsa oluyor maalesef ki konu sahibinin nisaninlisi da bence böyle biri

Ruh hastalığı başka birşey. Tvde öz babasının tecavüzüne uğrayanları görüyoruz. Şimdi tüm babalar potansiyel sapik mi? Hayata böyle bakarsak kime nasıl güvenilir?
Dediğiniz tecavüz olayının, yapılan iyiliği yüzüne vurma olayından rastlanma ihtimali çok daha küçük ve aynı şeyler değil. Bugün yüzüne vurulma olayını biz her yakınımızda yaşayabiliyoruz. Siz güvenip hunharca birilerinden para alabilirsiniz, herkesin kendi tercihi tabi.

Birileri ne demek? Kocam o benim. Birileri mi? Ben yemeyecegim de parasını kim yiyecek? 5 seneye yakin evliyim, en zayif zamanlarimi da gördü, hic de yüzüme vurmadı. Yuzunuze vuracak insanlari bi zahmet almayin zaten hayatlariniza

Şimdi de siz başkasına yapıyorsunuz aynı şeyi. İlk eşinizle uyumluymuşsunuz aslında.

Ailenizden istemeye cekiniyorsaniz nisanlinizdan almaya cekinmeyecek misiniz? Ailem dururken nisanlimin parasini almam.

Ben katılıyorum bu yoruma. Ex eş te bende benzer şeyler görünce akıllandım. Aman ben kullanıyormuş gibi olmayayım dedikçe kullandığını iddia ederler zaten. Fazla düşünceli olmayın...
Ben almayi dogru bulmuyorum agirligini koruma acisindan ama o da dogru.Iyilik yaramaz ki onlara para konularinda.

Düşünceli biriymiş gerçekten ama siz yinede kabul etmeyin.En güzeli kendi paranızı yemek.Belli bir yaştan sonra ailede olsa nişanlıda olsa para istenmiyor.

Konumuz siz ve kocanız değil. Konu sahibine göre yorum yapıyoruz evli değil nişanlılar. Benim sözlümde yüzüme vuracak bir tip degil, gelin ata binmiş ya nasip demiş olup olmayacağı tam kesin değilken ben almam bu benim fikrim.

almayin bence.ilerde şakayla karisikta olsa soyler.hele ailesi biliyorsa yandiniz hic dokunmayin.siz almasaniz bile onlar oglum sana hesap acti diye laf bile ederler

Bence alabilirsin, nişanlın sonuçta, uçuk rakamlar ve uçuk harcamalar yapmayacaksan çok doğal . Birde bu senin ona güvenine ve samimiyetine bağlı.

Almadım, para mevzularında sanırım hasassım. yani şöyle;benimleyken para mevzusu yapmamalı. Eski erkek arkadaşım mesela bu seferki yemeği sen ödesen diye şakalaşıodu aşırı irrite oluyordum. he bu demek değil ki her şeyi erkeğe yükleyeceksin, kesinlikle maaşım çok şükür iyi. o gider mesela 100 tl hesap öder, ben giderim ona 300 tl ye tshirt alırım hiç gözüm görmez. bunudur yani benim olayım.

sen alma boşver, belkii ilerde kv kp laf eder.

ihtiyacim olursa alirdim lafini yapar diye dusuncegim adamla da evlenmem acikcasi boyle bir adamla neden bir omur boyu ayni evde yasiyim ki neticede evlenince guvenir alirsiniz adam bozuktur evlenince lafini yapar yani karakteri bozuksa bozuktur oyle yada boyle acik eder kendini ustelik nisan asamasindasiniz evlilik karari alinmis yeni tanidiginiz biri olsa zamanla bakin davranislarina derdim

çok ihtiyacınız yoksa almanıza gerek yok varsa da alın eşiniz olacak nihayetinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…