- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Ne kadar düşünceli davranmış maşallah
Dediğiniz tecavüz olayının, yapılan iyiliği yüzüne vurma olayından rastlanma ihtimali çok daha küçük ve aynı şeyler değil. Bugün yüzüne vurulma olayını biz her yakınımızda yaşayabiliyoruz. Siz güvenip hunharca birilerinden para alabilirsiniz, herkesin kendi tercihi tabi.Ruh hastalığı başka birşey. Tvde öz babasının tecavüzüne uğrayanları görüyoruz. Şimdi tüm babalar potansiyel sapik mi? Hayata böyle bakarsak kime nasıl güvenilir?
Birileri ne demek? Kocam o benim. Birileri mi? Ben yemeyecegim de parasını kim yiyecek? 5 seneye yakin evliyim, en zayif zamanlarimi da gördü, hic de yüzüme vurmadı. Yuzunuze vuracak insanlari bi zahmet almayin zaten hayatlarinizaDediğiniz tecavüz olayının, yapılan iyiliği yüzüne vurma olayından rastlanma ihtimali çok daha küçük ve aynı şeyler değil. Bugün yüzüne vurulma olayını biz her yakınımızda yaşayabiliyoruz. Siz güvenip hunharca birilerinden para alabilirsiniz, herkesin kendi tercihi tabi.
Şimdi de siz başkasına yapıyorsunuz aynı şeyi. İlk eşinizle uyumluymuşsunuz aslında.Erkek arkadasimdan gayet aliyorumda odetiyorumda her seyi.sunu aldim al hesap nosu havale yap diyorum geciyorum.nasil alıştırırsan ole gidiyor.ilk esime hic 1 sey ödetmedim sevgiliyken adam naailsa baban zengin senin diyip yillarca sirtini dayadi bize.
Simdi erkek arkadasimin hayatinda gitmedigi restoranlara otellere rezervasyon yapip gidiyoruz haberin olsun diyorum.
Ben almayi dogru bulmuyorum agirligini koruma acisindan ama o da dogru.Iyilik yaramaz ki onlara para konularinda.Ben katılıyorum bu yoruma. Ex eş te bende benzer şeyler görünce akıllandım. Aman ben kullanıyormuş gibi olmayayım dedikçe kullandığını iddia ederler zaten. Fazla düşünceli olmayın...
Evet evet aynen oledirŞimdi de siz başkasına yapıyorsunuz aynı şeyi. İlk eşinizle uyumluymuşsunuz aslında.
Konumuz siz ve kocanız değil. Konu sahibine göre yorum yapıyoruz evli değil nişanlılar. Benim sözlümde yüzüme vuracak bir tip degil, gelin ata binmiş ya nasip demiş olup olmayacağı tam kesin değilken ben almam bu benim fikrim.Birileri ne demek? Kocam o benim. Birileri mi? Ben yemeyecegim de parasını kim yiyecek? 5 seneye yakin evliyim, en zayif zamanlarimi da gördü, hic de yüzüme vurmadı. Yuzunuze vuracak insanlari bi zahmet almayin zaten hayatlariniza
hanımlar nişanlım sürekli bana para vermek istiyor bi hesap açmış birde direk ordan çek diyor bende gerek yık param var diyorum ama her bi yere çıktığımda bunu yeniliyor sizce almalımıyım ? Bu aralar çalışmadığım için parasız olmamı istemiyor ...ailemdende para istemeye cekiniyorum bazı durumlarda ama erken olduğunu düşünüyorum onun parasını harcamak içinde
hanımlar nişanlım sürekli bana para vermek istiyor bi hesap açmış birde direk ordan çek diyor bende gerek yık param var diyorum ama her bi yere çıktığımda bunu yeniliyor sizce almalımıyım ? Bu aralar çalışmadığım için parasız olmamı istemiyor ...ailemdende para istemeye cekiniyorum bazı durumlarda ama erken olduğunu düşünüyorum onun parasını harcamak içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?