- 10 Ekim 2014
- 32.970
- 148.629
- 798
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Bence herkes hayatındaki kişiye göre konuşuyor. Konu sahibi de karşısındakinin yakınlığını ve karakterini anlamıştır, ona göre davranmalı. Benim sevgilim bana hayatımdaki herkesten daha yakın, babam bilmez iç halimi ama o herşeyi bilir. Yüzüme vurulacak şeyler de duydu ama yıllardır vurduğunu görmedim. O yüzden güvenirim. Sen-ben lafı etmez hiç, ben dersem bozulur biz diye düzeltir. Böyle bir adam oldğu için bir ihtiyacım olsa söylerim. O alıştırdı buna beni. Ama ex eşte çok çekinirdim . O da öyle alıştırmıştı. Onurluluk sanırdım bunu bide. Alakası yok ama yahu, her ilişki kendine özgü, terimler de o ilişkiye göre şekil değiştiriyor...
Ya bırak böyle saçma gururları al harca mis gibi ben sevglimden alırdım durumu çok çok iyiydi bende atanamamıştım şimdi atandım hala onun parasını harcamak daha güzel geliyorhanımlar nişanlım sürekli bana para vermek istiyor bi hesap açmış birde direk ordan çek diyor bende gerek yık param var diyorum ama her bi yere çıktığımda bunu yeniliyor sizce almalımıyım ? Bu aralar çalışmadığım için parasız olmamı istemiyor ...ailemdende para istemeye cekiniyorum bazı durumlarda ama erken olduğunu düşünüyorum onun parasını harcamak içinde
3 senelik evliyim belki bir çok konuda tartışmışızdır eşimle ama para konusunda bu zamana kadar ne tartıştık ne lafı edildi. Önceden parasını almıyordum ve buyüzden cimri fılan olmadı, parasını almıyorum dıye ilişkimiz daha az samimi de olmadı. Almamamın sebebi güvensizlik değildi. Bana doğru ve uygun gelmiyordu. Benim aile ilişkilerimde çok harıka, çok sıkı fıkı, çok bağlı olmasada ihtiyacım oldugunda babamın orada oldugunu biliyordum. Baba tabiki eş, sevgılı gibi olmaz herseyın bir yeri var, herseyı bılmez, benımkıde bılmez ama kalkıp babam bile bılmıyor bu adam bılıyor dıyıp onca sene bana bakmış adamı yok sayıp bu tarz hareket etmezdım. İlişkiye göre değilde aileye görede şekil değiştiriyor bence.
Erkek arkadasimdan gayet aliyorumda odetiyorumda her seyi.sunu aldim al hesap nosu havale yap diyorum geciyorum.nasil alıştırırsan ole gidiyor.ilk esime hic 1 sey ödetmedim sevgiliyken adam naailsa baban zengin senin diyip yillarca sirtini dayadi bize.
Simdi erkek arkadasimin hayatinda gitmedigi restoranlara otellere rezervasyon yapip gidiyoruz haberin olsun diyorum.
Şaşırtıcı bir cevap oldu ...o da bir ömür sana bakıcam zaten benim kafam daha rahat olur diyoda ben çekiniyırım
Parasini yemek mi?Birileri ne demek? Kocam o benim. Birileri mi? Ben yemeyecegim de parasını kim yiyecek? 5 seneye yakin evliyim, en zayif zamanlarimi da gördü, hic de yüzüme vurmadı. Yuzunuze vuracak insanlari bi zahmet almayin zaten hayatlariniza
Neden cekiniyorsun.
Sonra duyuyoruz hamilelik izninde bile kadinlara bir an once ise baslada para getir diyenleri yada benim ilk evliligim gibi baban var arkamizda diyenleri.
7 yildir beraberim ozel gunlerde hediye almak disinda hic bir sey odemedim.hicte cekinmedim.he zaten lafini edecek adam olsa yaninda durmam.
Hayat standartimi biliyor o almasa odemese benim zaten yapabilecegimi ona muhtac olmadigimi biliyor bu yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?