• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlınızın evine ziyaret amaçlı gider misiniz?

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
merhaba arkadaşlar ; size bişey sorabilir miyim ?
örnegin; nişanlınız evde yok ve ailesini ziyarete gidiyorsunuz,görmek istiyorsunuz
bu olay çevre bakımından çok mu tuhaf??
veyahut yanlış mı sizce ??:26:
bu konuda ki düşünceleriniz nedir ?

ben nişanlıyken çok sık gidiyordum tabi ailesi de evdeyken.nişanlılık tanıma evresi tabiki gidip doğal ortamlarında tanımak lazım :1:biz Ankara'dayız zaten.benim nişanlılığım güzde başladı yazın da düğün oldu.e evine gitmesem dışarıda da bir yere kadar yani o soğukta cafe cafe dolaşılmıyor hergün.bence gitmemek garip.

merhaba arkadaşlar ; size bişey sorabilir miyim ?
örnegin; nişanlınız evde yok ve ailesini ziyarete gidiyorsunuz,görmek istiyorsunuz
bu olay çevre bakımından çok mu tuhaf??
veyahut yanlış mı sizce ??:26:
bu konuda ki düşünceleriniz nedir ?

Bende nişanlı biri olarak bu sorunu yanıtlamak istedim.
Elbetteki garip birşey değil, fakat benim nacizane sana vereceğim bir tavsiye mümkün mertebe nişanlının ailesini ziyarete, nişanlın ile beraber git.
Böylesi daha hoş olur, fakat nişanlının evde olmadığı bir zamanda da onun ailesini görmen abes değil.
Ama evlilik bir ömür olacak birşey, ileride kayınvalidenin ve kayınpederin ile aranda biraz mesafe olmasını dilersen, başta yapılan davranışlarda gelinen noktanın uzağına pek gidilemiyor.
Bu yüzden arana biraz mesafe koymak adına ve adımlarını dikkatli atmak adına, fazla içli-dışlı olma derim ;)

tabi ki de gidebilirsin nişanlıymışsınız bir de :4:
bunu niye bu kadar garip buluyorsun ben onu merak ettim açıkçası :)
ben nişanlı değilken bile gidiyodum o evdeyken ailesi varken ya da sadece o varken bile gittiğim vardı =)
dışarlarda buluşmaktansa evde olmak daha rahat geliyodu bize.
kısacası sen kendini bildikten sonra ağırlığını koruduktan sonra gidebilirsin.
hele sen :):) gitmemen hata :D

tabi ki de gidebilirsin nişanlıymışsınız bir de :4:
bunu niye bu kadar garip buluyorsun ben onu merak ettim açıkçası :)
ben nişanlı değilken bile gidiyodum o evdeyken ailesi varken ya da sadece o varken bile gittiğim vardı =)
dışarlarda buluşmaktansa evde olmak daha rahat geliyodu bize.
kısacası sen kendini bildikten sonra ağırlığını koruduktan sonra gidebilirsin.
hele sen :):) gitmemen hata :D

anladım canım :1:
hani bazen kendini bilmezler başka başka laf çıkartıyolar insan sinir oluyor.onun içinde gitmek konusunda biraz çekinme oluyor ister istemez.

Son düzenleme:
Canım gitsen de mesafeni koru. Ve sürekli gidip içli dışlı olma. Sonradan saçma sorunlar çıkıyor.

Buradan okuduğum kadarı ile söylüyorum tatlım. Kim eşinin ailesi ile samimi olsa, yersiz laf sokmalar,gereksiz tartışmalar yaşıyor.
Kim mesafeli olsa derdi olmuyor.
Tabi yine sen daha iyi bilirsin.

Buradan okuduğum kadarı ile söylüyorum tatlım. Kim eşinin ailesi ile samimi olsa, yersiz laf sokmalar,gereksiz tartışmalar yaşıyor.
Kim mesafeli olsa derdi olmuyor.
Tabi yine sen daha iyi bilirsin.
hmm anldım canım
çook tesekkürler

Back
X