- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi Kisirdongu
-
Kız dışında herkes. Kız demiş 50 bin defa istemiyorum diye. Niye ciddiye alan olmamış? İnsanları zigon sehpa sanıyorlar, öyle dilediğim yere koyarım durur işte.Yıllar yıllar önce kızları istemedikleri birini seviyor diye zengin bir tanıdığımız, başka bir tanıdığın oğluyla zorla nişanlamıştı kızını. Abla da baştan beri hem çocuğun ailesine hem de kendininkilere istemiyorum demiş. Hatta nişan alışverişinde damada seni istemiyorum diye bağırmış. Neyse işte bir şekilde ikna etmişler kızı, oğlanın ailesi de kızın ailesi ev falan veriyor diye tav olmuş ses etmemişler bu drama. Neyse işte kız düğüne kadar sabrediyor, hatta düğünü hatırlıyorum çok eğleniyor gibi görünüyordu lüks bir düğündü unutmam imkansız.Düğün gecesi damadı bir şekilde uyutuyor cima olmadan, kendi de bavulları hazırlıyor, sabah bu uyanmadan kaçıyor sevgilisine. Buna da not bırakıyor, seni hiç istememiştim minvalinde dramatik bir şey. Damat sonra bu not yüzünden depresyona girmişti, tam içeriğini bilen yok ama ağır herhalde epey.
Şimdi şu hikayede kim suçlu?
İşte keramet var sanıyorlar nikahta. Kaçtığı adam da sanırsam yaşça büyük ve evli biriymiş. Tam bilmiyorum ama dezavantajlı bir durumu vardı galiba.Kız dışında herkes. Kız demiş 50 bin defa istemiyorum diye. Niye ciddiye alan olmamış? İnsanları zigon sehpa sanıyorlar, öyle dilediğim yere koyarım durur işte.
Sorman hataBaşka bir örnek daha var kız anlatayım mı?
Hemen anlatıyorum.Sorman hata
Bu kafanın yetiştirdiği oğul bu kadar olur. 40+ yaşında evlat sahibi kadın, kızı eve aldılar diye dertlenmiş. 100 değnek vurma cezasının verilmesini isterdi herhalde.Kızlarına ailesi sahip çıktı diye üzüldünüz? Doğru mu anladım? İyi ki size gelin gelmemiş bu kız. Aldatmış kız oğlunuz ayrılmış. Gerisi sizi ilgilendirmez. Oğlunuzun mesajları ailesine göndermesi falan da çok itici. Aldatıldım kızınız beni evli bir adamla aldatiyormus bilin istedim isterseniz ispatlarim desin ailesi isterse ya da inanmazsa göndersin. Benim de kızım var. Allah korusun ama nişanlısını aldatmış olsa nişanlısı da eve getirse tutup kolundan o telefonu kızımdan o adamın yanında elinden almam. Sonra çocuğa al bak şifresi sende vardır demem. Çocuğu yollar evden kızıma sorarım kimdir nedir noluyor diye. Gereken tavrı ben kızıma gösteririm zaten ayrı olarak. Ustune nişanlısı konuşmaları falan yollasa ona da dellenirim. Ben iftira atiyosun kızıma demedikten sonra ne münasebet? Hele bir de sanki kızı sanki kendi evinize ailiyormussunuz gibi nasıl eve alırlar demeniz? Size ne sizin evinize mi aldılar? Siz ailesine söylediniz oğlunuz ayrıldı ve masraflar için maddi bir talepte bulunabilirsiniz haklı olarak bu kadar. Kalanına karisamazsiniz.
Ha bu arada ben kizin annesi olsaydim, kizimi kolundan tutup getiren oglunuzu kolundan tutup polise teslim eder, her turlu de sikayetci olurdum. Bu ne ya? Gordun aldatildigini, orada kizla konus bagir cagir bitir, sonrasi hastalik resmenMerhaba,
Konu açmıştım KV adayıyım diye .
Aralık ayında oğlum ve nişanlısının arasına bir soğukluk giriyor .Sonra kız eftennpüften mazeret bularak ayrılmaya çalişiyor .
Oğluma(Ali) ben yapamiyacagim ayrılalım diyerek yüksuğü çıkartıyor .
Ali öyle aşiktiki bırakmıyor çabalıyor ,bir dediğini iki ettirmeden herşeyi yapıyor .
Ailecek evlerine gittiğimizde kız evde yok bizi karşilamiyor oysaki haberleri vardı gelmemiz den .
Neyse biz daha öfkelidir cahildir diyerek alttan alıyoruz ,her davranişi sözü alttan alıyoruz.
Sonra kızın(Ayşe) anneside baya baskı yapıyor evlenmesi için .
Hergün telkin ediyormuş,kendisi telefonda söyledi..
Düğün salonumuz tutuldu kaporasi ödendi ,şimdide ev tutuldu.
Bayramın ilk günü Ali gece nişanlısını telefondan arıyor ,sürekli meşgul ve kapatıyor .
Açtığında şimdi seninle konuşamam yarın ararım diyor , Ali nerdesin diye sorduğunda evdeyim yatakta .
bir kaç kez yalanını yakaladığı için evlerinin önüne gidiyor ve kızın arabası yok .
Beraber takıldıkları yerleri aramaya başliyor ve tesadüf Ayşe bir adamla arabanın içinde yakalıyor .
Ayşe ,iş arkadaşim sorunu varmış konuşalim diye ısrar etti diye atıyor.
Ali kolundan tutup evlerine annesinin yanına götürüyor.
Ayşe'nin babası telefonunu elinden alıyor ,Alide şifresini bildiği için açıyor ve bütün mesajları ortaya çıkıyor .
Ayşe'nin annesine mail olarak gönderiyor .
Ama öyle böyle sadece gönül mesajlamasi değil.
5 aydan berli ilişki yaşiyorlarmiş ,otel odaları tutulmuş ,korona testini yalanlayarak Ali ile görüşmemek için ve işe gidiyorum diye adamla buluşmuş.
Mesajlar cinsel içerikli coğu,iş seyatine gidiyorum diye adamlaymiş .
Ali ile eve bakarken aynı zamanda adamlada ev tutmuş .
Öyle bir kurnazlikla oyun oynamış ki kimse akıl edemez .
Ailesi evimizde bir cenaze çıktı diye feryatlar ağitlar yakiyorlardi .
Ayşe bizim için öldü onu evlatlıktan ret ettik dediler .
Ailenin adına çok üzülmüştum ,çok acimiştim .
Ama ne oldu biliyormusunuz, söylediklerinin ardından 3 saat sonra Ayşeyi geri evlerine aldılar birde oğluma biz kızımıza elimizi uzatmaliyiz kimseye yedirtmeyiz diye mesaj göndermiş.
Adam kızdan 18 yaş büyük ve evli üc çocuk babası .
Onlara göre kız kandirildi ..
Adama yem.olmayacakmiş ,tamam anlıyorum Allah kimsenin başına vermesin,evlat işte birde kız evladı .
Daha büyük hatalar olmasın diye kapılarını açtılar ama bu kadar cabukmu .
3 saat sonramı ,keşke biraz ortada kalıp hatasını düşünseydi .
İçimde tuhaf bir duygusuzluk var bir nevi de rahatlama .
Yine şükür evlenmeden nikah kiyilmadan ortaya çıktı .
Oğlumu nasıl teselli edeceğiz,ne yapsa ne söylesi haklı .
Öyle böyle değil ........
Eşimde kimseye duyurmalayim diyor oğlumuz kurban olarak görunmesin anlaşamadilar ayrıldılar diyecekmişiz .
Birde dün berli bu konu için eşimle tartişiyorum
Okadar iti uğursuzu sokakta kol gezerken ne demek bari bir gün dışarda kalsaydı? Siz ne diyorsunuz? Siz çok kötü kalpli bir insansınız, şu cümlenizden okadar belli ki. Anlaşamadılar ayrıldılar diyelim diyen eşinizle, neden rezil etmiyoruz diye kavga etmenize değinmiyorum bile. Allah kalbinize göre versin inşallah, çok aminDoğrudurda en azinda bir gün gecseydin ,bir gün bekleserdi
Sonra cennet ayaklarının altında diye gezersin ortalıkta. Ekmek su verirmiş. Lütfettin. Göremezsin umarim o günleri de travmatik çocuklar büyütmezsin.Kızım yok olsa bile oturur konuşurum.Zorla nişanlamam.Nisanlisini mi aldattı.Ekmek su veririm ama konuşmam.
Çünkü kızı affetmek istiyor ve hastalıklı şekilde kıza bağlı. Yakında oğlunun kız ile tekrar barışmak istediği konuyu okuruzHa bu arada ben kizin annesi olsaydim, kizimi kolundan tutup getiren oglunuzu kolundan tutup polise teslim eder, her turlu de sikayetci olurdum. Bu ne ya? Gordun aldatildigini, orada kizla konus bagir cagir bitir, sonrasi hastalik resmen
Çevir kazı yanmasın... Kv adayıyım diye açtığınız konuda da aynısı olmuş, tepkiler gelince çevirmiştiniz de çevirmiştiniz. Ama işte kk kadınları yemiyor.Kız istiyordu sonra adamla ilişkisi başladiktan sonra soğudu .
Kimse zorlaması
Açık ve net söyleseydi seni sevmiyorum başkasinda gönlüm vardiye
Ama oğluma seni seviyorum evlenmek istiyorum ama biraz evlilik fobim var diyormuş
Oda onu sakinleştirmeye çalıştı bukadar .
Dizilerdeki gibi zorla evlendirme veya baskı yok yok
Ben çocuğumu yetistirdikten sonra böyle dertletim biraz zor olur.Sonra cennet ayaklarının altında diye gezersin ortalıkta. Ekmek su verirmiş. Lütfettin. Göremezsin umarim o günleri de travmatik çocuklar büyütmezsin.
Dedi çocuk bakmanın büyütmenin ne demek olduğunu bilmeyen son ahlak bükücü nurankaBen çocuğumu yetistirdikten sonra böyle dertletim biraz zor olur.
Aynen oyle, kiza saplantili duygular besliyor cunku. Yakinda bak sen beni aldattigin halde ben seni affediyorum, gel bi daha deneyelim derÇünkü kızı affetmek istiyor ve hastalıklı şekilde kıza bağlı. Yakında oğlunun kız ile tekrar barışmak istediği konuyu okuruz
Nuran hanım bizim bir zina davası vardı, o sonuca bağlanmadi da onu soracaktim. Zina var mı?Ben çocuğumu yetistirdikten sonra böyle dertletim biraz zor olur.
Dedi çocuk bakmanın büyütmenin ne demek olduğunu bilmeyen son ahlak bükücü nuranka
Dava derkenNuran hanım bizim bir zina davası vardı, o sonuca bağlanmadi da onu soracaktim. Zina var mı?
Bir türlü cevap vermediniz anlamında. Aldatmadiniz ama zina var mı?Dava derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?