Nişanlisi aldatıyormuş

Kız dışında herkes. Kız demiş 50 bin defa istemiyorum diye. Niye ciddiye alan olmamış? İnsanları zigon sehpa sanıyorlar, öyle dilediğim yere koyarım durur işte.

Kız dışında herkes. Kız demiş 50 bin defa istemiyorum diye. Niye ciddiye alan olmamış? İnsanları zigon sehpa sanıyorlar, öyle dilediğim yere koyarım durur işte.
İşte keramet var sanıyorlar nikahta. Kaçtığı adam da sanırsam yaşça büyük ve evli biriymiş. Tam bilmiyorum ama dezavantajlı bir durumu vardı galiba.
Ama işte kızın babasının zengin olması, kızın da güzel olması vs. gözlerini kamaştırdı herhalde. İşte kızın yaptığı da müstahak oldu hepsine. Kızı zorlamasalardı ne kız kaçacaktı o adama ne de damat terk edilecekti. Çok mu iyi oldu yani?
Başka bir örnek daha var kız anlatayım mı?

Hanımefendi hakaret etmemek için zor tutuyorum kendimi. 3 saat sonra eve geri aldılar diye kızmışsınız resmen. Size ne? Siz kimsiniz? Ne biçim annesiniz?

Evladım iyisiyle kötüsüyle evladımdır. Hata yaptığında kapının önüne koymam. Özellikle hata yaptığında sahip çıkarım ki hatasının arkasına daha büyükleri eklenmesin. Bunu yapan çocuğunu proje olarak görüyordur. Koşullu seviyordur. Siz de anneliğinizi bir düşünün.

Hemen anlatıyorum.
Bir akrabamız vardı, muhafazakar bir aile böyle. Kızlarını nişanladılar. Ama damat adayı bir değişikti, nasıl desem böyle muhafazakarlığın m si yok adamda. Yani küpeli, dövmeli, şekilli şüküllü bir tip. X ablayla yolda yan yana görsem şaşırırım, o kadar diyorum. Meğer bunun babası da baskıcıymış, oğlan adam olsun diye görücü usulü iyi aile kızı peşine düşmüşler.
Eşyalar meşyalar alındı, düğüne var 2-3 ay. Oğlan nişanı attı sonunda. Babasına resti çekmiş, ben o kızla evlenmem ne yaparsan yap reddediyor musun ne yapıyorsan yap demiş. Bir olay olmuştu bu, bunun da var bir 10-15 senesi.
Yani kız yıkıldı ya, düşünsene istenmiyorsun, sana bile sormadan çat diye adam nişan atıyor.
Velhasıl zorla güzellik olmaz.

Oğlunuz ayrılsın gerisi sizi be ilgilendirir. Onların kızı sokağa atamazlar ya. Sizin de evladıniz var siz olsanız sokağa mı atacaksınız?

Bu kafanın yetiştirdiği oğul bu kadar olur. 40+ yaşında evlat sahibi kadın, kızı eve aldılar diye dertlenmiş. 100 değnek vurma cezasının verilmesini isterdi herhalde.

Tamam işte evlenmeden çıkmış ortaya gözünüz aydın. İlk aldatılan, nişan atan oğlunuz değil. Kızdan ne istiyorsunuz? Namus cinayetine kurban gitse, ailesi kapıya koysa kötü yola düşse içiniz mi soğuyacak? Siz oğlunuzun yanında olun ona destek olun. Onlar da kızlarına kol kanat gerecek elbet.

Ha bu arada ben kizin annesi olsaydim, kizimi kolundan tutup getiren oglunuzu kolundan tutup polise teslim eder, her turlu de sikayetci olurdum. Bu ne ya? Gordun aldatildigini, orada kizla konus bagir cagir bitir, sonrasi hastalik resmen

Doğrudurda en azinda bir gün gecseydin ,bir gün bekleserdi
Okadar iti uğursuzu sokakta kol gezerken ne demek bari bir gün dışarda kalsaydı? Siz ne diyorsunuz? Siz çok kötü kalpli bir insansınız, şu cümlenizden okadar belli ki. Anlaşamadılar ayrıldılar diyelim diyen eşinizle, neden rezil etmiyoruz diye kavga etmenize değinmiyorum bile. Allah kalbinize göre versin inşallah, çok amin

Kızım yok olsa bile oturur konuşurum.Zorla nişanlamam.Nisanlisini mi aldattı.Ekmek su veririm ama konuşmam.
Sonra cennet ayaklarının altında diye gezersin ortalıkta. Ekmek su verirmiş. Lütfettin. Göremezsin umarim o günleri de travmatik çocuklar büyütmezsin.

Ha bu arada ben kizin annesi olsaydim, kizimi kolundan tutup getiren oglunuzu kolundan tutup polise teslim eder, her turlu de sikayetci olurdum. Bu ne ya? Gordun aldatildigini, orada kizla konus bagir cagir bitir, sonrasi hastalik resmen
Çünkü kızı affetmek istiyor ve hastalıklı şekilde kıza bağlı. Yakında oğlunun kız ile tekrar barışmak istediği konuyu okuruz

Çevir kazı yanmasın... Kv adayıyım diye açtığınız konuda da aynısı olmuş, tepkiler gelince çevirmiştiniz de çevirmiştiniz. Ama işte kk kadınları yemiyor.

Çünkü kızı affetmek istiyor ve hastalıklı şekilde kıza bağlı. Yakında oğlunun kız ile tekrar barışmak istediği konuyu okuruz
Aynen oyle, kiza saplantili duygular besliyor cunku. Yakinda bak sen beni aldattigin halde ben seni affediyorum, gel bi daha deneyelim der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…