Nişanlisi aldatıyormuş

Ailesinin kızlarına nasıl davrandığından size ne ya? Hâla aynı şeyleri yazmaya devam ediyorsunuz.
Kötü davranıp, dövseler, sokağa atsalar elinize ne geçecek?
Ülkede erkekler eşlerini aldatır çoluk çocuklarına bakmadan, erkektir yapar denir, karısına baskı yapılır yuvani bozma diye. Yanlışı yapan kadınlar olunca sokağa atılsın, ne kolay değil mi yazması?
Sanki konuyu sinir bozmak için açmışsınız.

Onlar aile ne olursa olsun kızlarının arkasinda durmak zorundalar kimse ayranım kötü demez.
Sokağa atsalar ne atmasalar ne olan olmuş artik kiz aldatmış mı aldatmış siz ona bakin kurtulduğunuza şükredin.
Keşke kizi ifsalamadan ilişkiyi bitirseymiş oğlunuz ülkede kadin cinayetleri çok fazla ya öldürselerdi kızı rezil edicem diye karsi tarafi riske atmiş.

Yalanlarini yakaliyorsa ayrilsaydi, zorla devam niye?

Aile kizini sokaga mi atsaydi? Ne guzel sahip cikmislar iste

Evli çocuklu adamla nisanliyken yatması normal mi
Durun aferin arkalarinda

Kandirdilar olayini anlayamiyorum. Ben de 20 yasindaydim 15 yasindaydim vs hic bi evli adam beni kandiramadi, hac biriyle birlikteyken baskasiyla ev tutmadim.
Ama farkinda misiniz bilmiyorum kiz istememis neden zorla evlendirmek istediniz..
Ailesi de sokaga atamaz ki ne ypsinlar..

Durun aferin arkalarinda
Kadınların arkasında durmasınlar değil mi nur, evlenip boşanan bir daha evlenmesin, sesleri çıkmasın, istedikleri gibi yaşayamasınlar, bunları sadece erkek kişileri yapsın. Sen bu kafayla üreyeceksin ya ona yanarım. Kızın olsa ezilir, oğlun olsa ileride birilerinin başına bela olacak şekilde yetişir.

Evden kacsaydi evlenmek için ama tutupta evli adama sığınmak nedir ? Bunu kimse açıklayamaz.

Ya kız muhtemelen 20 li yaşlarında var yok. Daha kendini tanımamıştır ki. Aklı başında dik duruşlu olsa zaten ne evli adamla olur ne de bunlara pabuç bırakır ayrıldım bitti derdi.
20 li yaslari bizde yaşadık.Ne kendim ne çevremde böyle birşey gördüm ne de yaşadım.

kız ayrılmak istemiş oğlunuz ısrar etmiş.

kızın isteğini yerini getirmemiş zorla ikna etmeye çalışmış ne bekliyorsunuz?

teyze bi git az ötede çağdaşlaş ya.

oğlan anasının kaprisi hiç çekilmiyor

Size ne cidden size ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…