- Konu Sahibi Kisirdongu
-
Evli çocuklu adamla nisanliyken yatması normal mi
Oğlumun saplantı davranışlari yok
Bilmeden tanımadan konuşmayin lütfen
Yalanlarini yakaliyorsa ayrilsaydi, zorla devam niye?Demekki yalanlarını çok fazla yakaladığı için öyle davranmiş.
Delil aramiş olabilir
Burda çoook okuyorum eşinin telefon resim çek ,kendine gönder mahkemede kullanırsın ,
Takip et ,suçunu ortaya cikart diye tavsiyeler
Birde oğlum o mesajları göstermeseydi kim inanacak ti.
Dediğinize göre benim kızım la konuşurum ,kızda birde onlara güzel yalanlar anlatırdı ve sizin gibi saptlantisinda böyle yapıyor ,paranoid davraniyor .
Vallaha billaha ben kimseyle beraber değil dim dedi.
Kime inanırlardı elin oğlunami kizinami
Evli çocuklu adamla nisanliyken yatması normal mi
Durun aferin arkalarindaDeğil ve bu sebeple oğlan ayrılmış zaten. Gerisi de kimseyi ilgilendirmiyor. Ailevi mesele diyip geçeceksiniz.
Benim kuzenim de 19 yaşında kaçarak evlendi eniştem olayın sıcağıyla yok sildim bilmem ne.. Neyine siliyor hemen barıştı. Kaçarak evlendi ben de arkasında durmazsam o herif neler eder kızıma dedi. Ki sonrasında kız boşandı zaten çocuğuyla baba evinde yaşıyor.
Kadınların arkasında durmasınlar değil mi nur, evlenip boşanan bir daha evlenmesin, sesleri çıkmasın, istedikleri gibi yaşayamasınlar, bunları sadece erkek kişileri yapsın. Sen bu kafayla üreyeceksin ya ona yanarım. Kızın olsa ezilir, oğlun olsa ileride birilerinin başına bela olacak şekilde yetişir.Durun aferin arkalarinda
Tabi ki duracaklar.Durun aferin arkalarinda
Eyvallah baboş.Durun aferin arkalarinda
Tam ciddiye alacam bir gülme geliyorEyvallah baboş.
Evden kacsaydi evlenmek için ama tutupta evli adama sığınmak nedir ? Bunu kimse açıklayamaz.Kandirdilar olayini anlayamiyorum. Ben de 20 yasindaydim 15 yasindaydim vs hic bi evli adam beni kandiramadi, hac biriyle birlikteyken baskasiyla ev tutmadim.
Ama farkinda misiniz bilmiyorum kiz istememis neden zorla evlendirmek istediniz..
Ailesi de sokaga atamaz ki ne ypsinlar..
Yıldızlı pekiyide verDurun aferin arkalarinda
20 li yaslari bizde yaşadık.Ne kendim ne çevremde böyle birşey gördüm ne de yaşadım.Ya kız muhtemelen 20 li yaşlarında var yok. Daha kendini tanımamıştır ki. Aklı başında dik duruşlu olsa zaten ne evli adamla olur ne de bunlara pabuç bırakır ayrıldım bitti derdi.
kız ayrılmak istemiş oğlunuz ısrar etmiş.Kız istiyordu sonra adamla ilişkisi başladiktan sonra soğudu .
Kimse zorlaması
Açık ve net söyleseydi seni sevmiyorum başkasinda gönlüm vardiye
Ama oğluma seni seviyorum evlenmek istiyorum ama biraz evlilik fobim var diyormuş
Oda onu sakinleştirmeye çalıştı bukadar .
Dizilerdeki gibi zorla evlendirme veya baskı yok yok
Kızın tarafından hiç dinlemediğin konu hakkında fazla büyük konusuyorsun…20 li yaslari bizde yaşadık.Ne kendim ne çevremde böyle birşey gördüm ne de yaşadım.
teyze bi git az ötede çağdaşlaş ya.Hayır ben anlatamadım .
Kız nasıl anlayacak hatasını hemen
Biraz ailesinden ayrı kalıp düşünmeliydi .
Çünkü ailesi daha çok psikolojik olarak yıprandı ama böyle biraz zaman gectimi aynı hataya düşer
Hayır ben anlatamadım .
Kız nasıl anlayacak hatasını hemen
Biraz ailesinden ayrı kalıp düşünmeliydi .
Çünkü ailesi daha çok psikolojik olarak yıprandı ama böyle biraz zaman gectimi aynı hataya düşer
Kızın tarafından hiç dinlemediğin konu hakkında fazla büyük konusuyorsun…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?