+1Açıklama yapmadan sevdiğin şeye devam ederek.
Eski üye olmasan dalga geçtiğini tepki çekmek istediğini iddia eder altına da imza atardım.
Bu kadar annemin bile benim hayatımda söz hakkkı yoktur, ne münasebet sonuçlar falan, katlanmak bilmem ne. Mafya mı bu , siz neden bu kadar pıstınız, neden korkuyorsunuz?
Başınıza gelmeyince büyük konuşmak kolay minvalinden düşünme ama evli olmadığım birisinin böyle konuşmaya bile hakkı yok, evli olduğum da sadece konuşur ama yapmam .
Siz gece tek başınıza bara gitmiyorsunuz, spor bu spor, ayrıca eve 15 dk geç kalınmış, bu ne cüret.
O lafları söylemeye bile hakkı yok,
@GangstaWalk @Dionee @QUEENofTURKEY kızlar buyrun.
Bu sevgiliden nişanlıdan ya da eşten “izin almak” kadar varoşluk emaresi bi durum olamaz. Koskoca kadının 15-20 dk geç kaldı diye hesap vermesi son derece mantıksız ve aşağılayıcı bi durum. Bunu “sahiplenilme” olarak görüp içten içe bu durumdan hoşlanıyor olmasaydın hakaret gibi gelir, bu cahil tuhaf duruma katlanmayı bir an bile düşünmezdin.
Saga solla ilgilenen bir insan degildir gozu disarda konusu ndan hic suphem olmadi surekli yanyana olmayi tercih eder sklikla mac bile beraber izleriz sklikla ben saygi duydugumdan gs li olmama ragmen ona vakit ayirip izlerim yaninda
Asla sana böyle davranmasına izin verme. Sen koca kadınsın. O kim oluyor ki ondan izin almak zorunda kalıyorsun. Sen reşit olmamış çocuk musun ki. Hatta çocukların bile belli konularda kendi karar vermelerine izin veriliyor. Ya da ne bileyim kendin karar veremeyecek bir zekâya mi sahipsin. Adam resmen seni tehdit etmiş. Ağlamak yerine diyemedin mi beni tehdit edersen sonuçlarına katlanırsın diye. Arkadaşım benden sana bir abla tavsiyesi hayatta kimseyi kendinden önemli konuma koyma. Sporu seviyorsan git ve sakin aman bir konuda fedakarlık yapsam ne olur diye düşünme. Şuraya yazıyorum evliliginizin ilk yolu bitmeden cehennem hayatı yaşamaya başlarsın.merhaba arkadaşlar canım cok skkın biraz düşüncelerinize ihtiyacım var yorum yaparsanız sevınırım.
Gayet birbirne baglı bırbırni seven ara ara tartısan ama hep tatlıya baglanan bı ilişkimiz var evet nişanlımın ara ara huysuzlukları tartısma cıkardıgı olmustur ama genelde kötü de kavga etsek sonucta ayrılmadık hiç..
Normalde sevgılıylen ben spora basladım başlarken daha bıdı bıdı ettıgı bıkac konu oldu ondada tartıstık ama bardagı tasıran son damla su oldu düzenli spora gıden aynı zamanda çalısan bır bayanım hayatımda hep spora yaptım kucuklugumden berı alıskanlıgım oldu diyebılırım.
Gecen gun konustugumuz saatın dıısnda bı 15 dk lık 20 dklık bı vakıt eve geecikmem oldu bundan dolayı bı tartısma cıkardı ve artık aktıf spor hayatın bıtmıstır dıye bı dayatma..
Onumuzdekı ay nişan kutlamamız var haftasonu yeterınce o konularla bogustuk alısverıs vs bu konuyu bılerek acmadım kendısıde acmadı ve ben sandımkı heralde oylesıne sınırle aoyledı
Bgun pazartesı ıs ckısı spora gıdecegımı en gec su saate kdr evde olurum merak etme dedıgım halde asla bitti o iş bu konuyu bence uzatma sonuclarına katlanırsın gibi bir konusma yasadık dedımkı ben severek ve ısteyerek gıdıyorum hftaıcı gun asırı yda 2 gun 1.5 saaten bnu bemden bekleme asla hayatımda aılemden boyle bır tepkı gormedım aılem herseyde arkamdadır destekler ama malesf ne dddıysem asla alttan almadı hatta üzücü kelimeler bılr kullandı git eger ki gidersen olacaklara katlanırsın vs..ben resmen oturdum arabanın ıcınde agladım ve benm mutlu oldugumı keyıf aldıgımı bldıgı bısey sizce bu durumu nasıl aşarım ne demelıyım? Nasıl davranmalıyım haksızlık ettıgını dusunuyorum fazlasıyla.. bu arada kendısı sıkı bı Gs taraftadırı her hfta ya maç ızler yada maçlara ızlemeye mutlaka gıder ona gore program yapılır bgune kdar bu konuda hıc karısmadım ona..bende oturup onla maç ızler duruma geldım GS li olmama ragmen.. anlayıs karşılıgı yasadıgım bu anlayıssızlıgı ben nasıl cozerım?
Valla ayni dediginiz gibi oldu zaten spor cikisi süt almaya markete girdim gross market oldugu icin biraz kasa vs beklemece geciktim oylanadik sandi sanirim keyfiyen birde ben yine insan gibi aradim cktim ben askim bi sut aliyorum smdi gbi hberde ettim zaten oda dedi saat kac oldu hala disardamisin buarada saat 8.45 civariydi ! Hani 10 olsa ok merak eder belki dedim ama bu abartilacaj bir saat degildi inanin bence konuyu buyuttu tartisma bilerek cikartildi konu madem oyle sen bana soylediginden coktan sastin gitme bundan sonra bende kafamda rahat olsuna döndü
Hislerime tercüman oldun. Zaten bu sahiplenilmek nedir anlayamıyorum. Sokakta kalmış ıslak kedi yavrusu muyuz da biz sahipleniliyoruz. Ki onlar bile iki defa azarla üçüncüde tırmığı atar. Sahiplik nedir yani. Mal alırmış gibi... kimseye sahip olmadan, kimseye ait olmadan sevmeyi sevilmeyi bir ogrensek ne guzel olacak. Sen adam beni sahipleniyor dersen iki gün sonra anlasamadiginizda iki adım oteye gidemezsin. Adam sana mali muamelesi yapar.Bu sevgiliden nişanlıdan ya da eşten “izin almak” kadar varoşluk emaresi bi durum olamaz. Koskoca kadının 15-20 dk geç kaldı diye hesap vermesi son derece mantıksız ve aşağılayıcı bi durum. Bunu “sahiplenilme” olarak görüp içten içe bu durumdan hoşlanıyor olmasaydın hakaret gibi gelir, bu cahil tuhaf duruma katlanmayı bir an bile düşünmezdin.
Ay konuyu okudum ay, ay bunlar bana dense ayy ay yıkılmadık neremiz kalır diye düşünüyorum şu an. Bulamadım :))
Bağlı mı-bağımlı mı olduğunuz ayırımındasınız şu an
Köle-efendi ilişkisinde de sevgi vardır (Korkunun getirdiği bi hayranlık diyelim, umarım o tarafa doğru savrulmazsınız çünkü buradaki, şiddet görüp ama seviyorum diyen çoğu kadın bu halde.)
Tartışma değil, kimin sözü daha çok geçecek yarışı imiş demek ki.
O anlık ikna edilmiş diyelim.
Huysuzluk değil, maçoluk(!) aksine bir huydur.
Tehdit de var, neymiş tehdit unsuru onu öğrenseydiniz bari, naparmış, terk mi edermiş 15 dk için?
Bu adam yarın bir gün evlenseniz ve eskaza eve biraz geç girseniz iş çıkışı, olur ya hani trafiktir vb 20 dk bi gecikseniz, ya da arkadaşlarınızla iki gezmeye çıktınız kız kıza, eh bi 10 dkcık lafa daldınız geç geldiniz eve, o arkadaşları yasaklaması, işi arayıp sizi rezil etmesi senaryolarını geçiyorum. Napardı evli olsanız? Boşar mıydı? Döver miydi? Napardı?
Siz bu adamın bu kadar olacağını tahmin etmediniz mi hiç ya da hani bunu normal mi sayıyordunuz "Kıskanıyor, beni seviyor" diye. Ben açıkçası işin burasındayım şu an biraz.
Bak bak bak beyime bak erkek olmuş büyümüş de "sonuçlarına katlanirsin" diyoro spora git, hayatına bu kadar müdehale ettirme. Gitsin kendi egosunu başka yerde tatmin etsin.
Evlenince perdeyi açma sonuçlarına katlanirsin der bu eğer simdi spora gitmezsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?