- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.621
- 898
bu anlattığın adam aklıma zamanında beni tanıştırdıkları bir adam müsveddesini getirdi
adam bana ikinci buluşmada yatak odasını kız yapar, senin ne kadar birikmişin var dedi
.
merhaba arkadaşlar sırf bu konuda danışmak, dertleşmek için foruma üye oldum. ben öğretmenm nişanlımda öyle, 3 ay geçen çok güzel bir dönemin ardına nişanlandım... 25 yaşındayım, 30 a kadar yolu var diyordum evlilik için acelem de yoktu ama işin içinde olunca işte insan idrak edemiyor, o kısa sürede o kadar mükemmel bir insandı ki bir dediğim iki olmazdı sürekli dediğim şeyleri dikkate alırdı kibar güler yüzlü sosyal.. daha ne olsun değil mi... nişanlandık. bana ufak tefek şeylerde bağırmaya başladı, her insanın kusuru olur dedim önemsemedim, sonra bu bağırmaları en ufak birşeyde yinelenmeye başladı. bir yere 3te gelirim dedim 3 ü 5 geçe gittim kıyamet koparmaya başladı arabadayken tartıştığımızda arabayı durduruyo ilerletiyo aniden fren yapıyor falan beni korkutmak için, en son nişanlıyken bizde gelin kız tek başına kalmaya gitmez karşı tarafa ailem göndermedi diye ortalığı birbirine kattı. biz adammı yiyoruz vs. anlattım bende istiyorum ama bizde böyle oluyor diye bana yüklendikçe yüklendi sevgililer gününde hediye almadı ilk sevgililer günümüz diye bende bozuldum ve bunu dile getirdim sen memleketme gelseydn hedye verecektm gelmedn vermyrm dedi, zoruma gitti konuşmadım konu uzadı parmağımdaki yüzüğe kadar aldı. sonra ağladı özür diledi gitti bana bilezik aldı hediye yemeğe çıkardı vs. sonra binbir ısrarla geri taktırdı yüzüğü. aldığı hediye bilezik bana da alırken annem parasını yolladı demişti, geçen kendine takım elbise aldı 2 tane son anda benim kredi kartımın limiti dolu bilezik aldım takım elbiseleri sen alır mısın dedi bana aldırdı yemek yiyoruz ben ödüyorum birşey alıyoruz ben ödüyorum güya annem verdi parasını dedi. o değilde kenarda birikmiş 20.000 tl parası var olmasa tamam harcayım ama aldığını çıkarıyor çok uyanık. tatilde illa ekdersni harcamadan gel dedi ailemn yanna gdrken. kendi kendime kızıyorum maddiyatçı mısın sen oşver al sat diye sonuçta evlennce ikimzn olck diye ama inanın idrak edemiyorum bunlar geçer mi bunların üzerine yuva kurulur mu. ben daha önce biriyle çıktım ayrılık çok zor geldi, ayrılığa da cesaretim yok açıkçası sanki çok üzülecekmişim gibi geliyor... dışardan bakın anlattıklarıma birşeyler söylenmesine çok ihtiyacım var sağlıklı düşünememeye başladım...
hakkında hayırlısı olmuş gibi görünüyor.. kendi kız kardeşini nişanlısının evine kalmaya gitmesine razı olur muydu acaba... ya da kendi kızının... boyle bı konuda yuzugu parmagından alabilen bı adam evliliğinizde tum tartışmalarda solugu mahkemede alırdı heralde...ayrıca ne kadar basıt uyanıklıklar yapmış oyle kartının limiti doluysa almazsın bu kadar basıt! bı takım elbıse daha alıp al bunu da bı daha boyle uyanıklıklar yapma deseydin.. aklınca seni korkutmaya calışıyomuş ya bagırarak anı fren yaparak filan daha nişanlıyken boyleyse işin vardı zaten... ayrılık zordur tabii ki üzüleceksin ama bi gün kocaman bi IYI KI diyeceksin inşallah seni hakeden hayırlı bi insan cıkar ileride karsına..merhaba arkadaşlar sırf bu konuda danışmak, dertleşmek için foruma üye oldum. ben öğretmenm nişanlımda öyle, 3 ay geçen çok güzel bir dönemin ardına nişanlandım... 25 yaşındayım, 30 a kadar yolu var diyordum evlilik için acelem de yoktu ama işin içinde olunca işte insan idrak edemiyor, o kısa sürede o kadar mükemmel bir insandı ki bir dediğim iki olmazdı sürekli dediğim şeyleri dikkate alırdı kibar güler yüzlü sosyal.. daha ne olsun değil mi... nişanlandık. bana ufak tefek şeylerde bağırmaya başladı, her insanın kusuru olur dedim önemsemedim, sonra bu bağırmaları en ufak birşeyde yinelenmeye başladı. bir yere 3te gelirim dedim 3 ü 5 geçe gittim kıyamet koparmaya başladı arabadayken tartıştığımızda arabayı durduruyo ilerletiyo aniden fren yapıyor falan beni korkutmak için, en son nişanlıyken bizde gelin kız tek başına kalmaya gitmez karşı tarafa ailem göndermedi diye ortalığı birbirine kattı. biz adammı yiyoruz vs. anlattım bende istiyorum ama bizde böyle oluyor diye bana yüklendikçe yüklendi sevgililer gününde hediye almadı ilk sevgililer günümüz diye bende bozuldum ve bunu dile getirdim sen memleketme gelseydn hedye verecektm gelmedn vermyrm dedi, zoruma gitti konuşmadım konu uzadı parmağımdaki yüzüğe kadar aldı. sonra ağladı özür diledi gitti bana bilezik aldı hediye yemeğe çıkardı vs. sonra binbir ısrarla geri taktırdı yüzüğü. aldığı hediye bilezik bana da alırken annem parasını yolladı demişti, geçen kendine takım elbise aldı 2 tane son anda benim kredi kartımın limiti dolu bilezik aldım takım elbiseleri sen alır mısın dedi bana aldırdı yemek yiyoruz ben ödüyorum birşey alıyoruz ben ödüyorum güya annem verdi parasını dedi. o değilde kenarda birikmiş 20.000 tl parası var olmasa tamam harcayım ama aldığını çıkarıyor çok uyanık. tatilde illa ekdersni harcamadan gel dedi ailemn yanna gdrken. kendi kendime kızıyorum maddiyatçı mısın sen oşver al sat diye sonuçta evlennce ikimzn olck diye ama inanın idrak edemiyorum bunlar geçer mi bunların üzerine yuva kurulur mu. ben daha önce biriyle çıktım ayrılık çok zor geldi, ayrılığa da cesaretim yok açıkçası sanki çok üzülecekmişim gibi geliyor... dışardan bakın anlattıklarıma birşeyler söylenmesine çok ihtiyacım var sağlıklı düşünememeye başladım...
hepinize çok teşekkür ediyorum kendimi toparlamaya çalışıyorum bir farklılık yok hayatımda bitti gitti yaralarımı sarmaya çalışıyorum. özel mesajlara cevap veremediğim için özür diliyorum... hepinizi çok sevdim... çok sağolun...
ya belki sana saçma gelicek ama bi erkeğin araba kullanma tarzı arabadaki tavırları benim için çok önemlidir.böyle arabada ani hareketler frenler yapan erkekler bana hiç güven vermez.hatta eşimle flört dönemimizde hep araba kullanmasına dikkat etmişimdir.sinirleniyor mu beni korkutmak için ani hareketler yapıyor mu?sen nişanlının arabadaki hareketlerini yazınca kafamda hemen pek de güvenilmeyecek bi erkek portresi belirdi.maddiyat konusuna gelince ikinizde öğretmensiniz ve durumlarınız eşit bi gün o bi gün sen ödersin.ama sizinki biraz kullanılma gibi geldi.hem ailenizin kararına nasıl saygı duymaz.siz daha evlenmediniz ve ailenizin soyadını taşıyorsunuz.damat bey ailenizin kararlarına boyun eğmek zorunda asla laf söylettirmeyin.biz de böyle ailem böyledir.bunu tartışmam tartıştırmam da de.evliliği biraz askıya al canım.3 ay zaten çok kısa bi süre nişan için.bi de kzılar ben forumda pek aktif değilim yabancısı sayılırım.alıntı yapmadan nasıl cevap yazılıyor?merhaba arkadaşlar sırf bu konuda danışmak, dertleşmek için foruma üye oldum. ben öğretmenm nişanlımda öyle, 3 ay geçen çok güzel bir dönemin ardına nişanlandım... 25 yaşındayım, 30 a kadar yolu var diyordum evlilik için acelem de yoktu ama işin içinde olunca işte insan idrak edemiyor, o kısa sürede o kadar mükemmel bir insandı ki bir dediğim iki olmazdı sürekli dediğim şeyleri dikkate alırdı kibar güler yüzlü sosyal.. daha ne olsun değil mi... nişanlandık. bana ufak tefek şeylerde bağırmaya başladı, her insanın kusuru olur dedim önemsemedim, sonra bu bağırmaları en ufak birşeyde yinelenmeye başladı. bir yere 3te gelirim dedim 3 ü 5 geçe gittim kıyamet koparmaya başladı arabadayken tartıştığımızda arabayı durduruyo ilerletiyo aniden fren yapıyor falan beni korkutmak için, en son nişanlıyken bizde gelin kız tek başına kalmaya gitmez karşı tarafa ailem göndermedi diye ortalığı birbirine kattı. biz adammı yiyoruz vs. anlattım bende istiyorum ama bizde böyle oluyor diye bana yüklendikçe yüklendi sevgililer gününde hediye almadı ilk sevgililer günümüz diye bende bozuldum ve bunu dile getirdim sen memleketme gelseydn hedye verecektm gelmedn vermyrm dedi, zoruma gitti konuşmadım konu uzadı parmağımdaki yüzüğe kadar aldı. sonra ağladı özür diledi gitti bana bilezik aldı hediye yemeğe çıkardı vs. sonra binbir ısrarla geri taktırdı yüzüğü. aldığı hediye bilezik bana da alırken annem parasını yolladı demişti, geçen kendine takım elbise aldı 2 tane son anda benim kredi kartımın limiti dolu bilezik aldım takım elbiseleri sen alır mısın dedi bana aldırdı yemek yiyoruz ben ödüyorum birşey alıyoruz ben ödüyorum güya annem verdi parasını dedi. o değilde kenarda birikmiş 20.000 tl parası var olmasa tamam harcayım ama aldığını çıkarıyor çok uyanık. tatilde illa ekdersni harcamadan gel dedi ailemn yanna gdrken. kendi kendime kızıyorum maddiyatçı mısın sen oşver al sat diye sonuçta evlennce ikimzn olck diye ama inanın idrak edemiyorum bunlar geçer mi bunların üzerine yuva kurulur mu. ben daha önce biriyle çıktım ayrılık çok zor geldi, ayrılığa da cesaretim yok açıkçası sanki çok üzülecekmişim gibi geliyor... dışardan bakın anlattıklarıma birşeyler söylenmesine çok ihtiyacım var sağlıklı düşünememeye başladım...
hepinize çok teşekkür ediyorum kendimi toparlamaya çalışıyorum bir farklılık yok hayatımda bitti gitti yaralarımı sarmaya çalışıyorum. özel mesajlara cevap veremediğim için özür diliyorum... hepinizi çok sevdim... çok sağolun...
nefes alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?