Nişanlıyım ama içime sinmeyen şeyler var,lütfen okuyun...

bu anlattığın adam aklıma zamanında beni tanıştırdıkları bir adam müsveddesini getirdi
adam bana ikinci buluşmada yatak odasını kız yapar, senin ne kadar birikmişin var dedi
.

Yuhhhh diyorum !!!! O ne demek ?!!!!

Resmen ayıymış. Bu adama ve konu sahibesinin ayısına ithafen bu karikatürü gönderiyorum :

ayı oğlu ayı - 25098 - itü sözlük görseller

Kendisinin ismi ayıoğluayı olur eheheh :)))

Valla tatlım sen bu adama hiç dönüp bakma bile. Çocuk oyuncağı mı bu, ufacık bir şeyi bahane edip yüzüğü geri alıyor! Sen o gün bitirecektin ama saflık yapıp uyanığa fırsat vermişsin. Anladı senin iyi niyetli olduğunu, dibine kadar kullanacaktı. Bitirebildiğin için şükret. Okulundan filan da ayrılıp istifini bozma. Kendini bir şey sanır. O ayrılsın. O yokmuş gibi davran, kendini kasma.

ben böyle biriyle bir gün dahi nişanlı kalamam siz çok iyi dayanmışsınız bravo siz bir öğretmensiniz doğruyu yanlışı siz bizden daha iyi bilirsiniz ama nişanlıyken bunları yapan kişi evlenince daha kötü sorun çıkarır gibime geliyor ...Allah yardımcınız olsun ...

Nişanın amacından biri eş adaylarının birbirilerini tanımasıdır. Nişanlıyken gerçek yüzünü gördüğünüz için kendinizi şanslı hissetmelisiniz ve şükretmelisiniz de. Evlenseydiniz eminim şu anda hayatınızı daha beter hale getirmiş olurdu. Düzelir diye bekleyeceğinize ayrılın. Düzelirse de, ki pek sanmıyorum, ileride gene birlikte olursunuz.

hakkında hayırlısı olmuş gibi görünüyor.. kendi kız kardeşini nişanlısının evine kalmaya gitmesine razı olur muydu acaba... ya da kendi kızının... boyle bı konuda yuzugu parmagından alabilen bı adam evliliğinizde tum tartışmalarda solugu mahkemede alırdı heralde...ayrıca ne kadar basıt uyanıklıklar yapmış oyle kartının limiti doluysa almazsın bu kadar basıt! bı takım elbıse daha alıp al bunu da bı daha boyle uyanıklıklar yapma deseydin.. aklınca seni korkutmaya calışıyomuş ya bagırarak anı fren yaparak filan daha nişanlıyken boyleyse işin vardı zaten... ayrılık zordur tabii ki üzüleceksin ama bi gün kocaman bi IYI KI diyeceksin inşallah seni hakeden hayırlı bi insan cıkar ileride karsına..

Son düzenleme:
bu kulübü kuran kişiye gerçekten çook teşekkür ediyorum okudukça bilgilendim insan bazen arkadaşlarına dostlarına yeri geliyor ailesine anlatamıyor ama burada sorup öğrenip herkesin içten cevap vermesiyle yapılması gerekeni bulması o kadar güzel ki...

benim 3 yıl ömrümü sömüren insanı değerlendirmemi sağladı şimdi daha güçlüyümm herkese teşekkürler

bu adam sizi sevmiyor. Bence bunu kabul edin. Ve yollarınız ayırın. Ayrılınca peşinizde dolanır .ona aldanmayın. Tekrardan başlasanız da yine aynı şeyler olur. Bu adam hiç değişmez. Şimdiden gerçek yüzünü görmeniz iyi olmuş. Başınıza daha büyük bela açmadan kurtulun. Evlenince kurtulması zor olur.

hepinize çok teşekkür ediyorum kendimi toparlamaya çalışıyorum bir farklılık yok hayatımda bitti gitti yaralarımı sarmaya çalışıyorum. özel mesajlara cevap veremediğim için özür diliyorum... hepinizi çok sevdim... çok sağolun...

çok iyi.boşver doğrusu da bu.herkes bu yollardan geçiyor.sakın pişman olup peşinden koşma

inş çok mutlu olacaksın inan senin buraya bu konuyu açman resmen benim kendii gelecekte görmemi sağladı. O da öğretmen bir sürü sorun yaşadık beni şubatta sıkıştırıp zorla nişan yaptırmaya çalıştı neyse benim işim de sorun olunca demez mi ben çalışmayan eş istemiyorum. iş sorunu çözülünce haber verirsin yani ben bu sorunlarla boğuşup işlerim düzeei girdi diyeceğim adam gelecek benle evlenecek ya bu okumuş adamlar niye böyle uyanıklık yapmaya kalkarlar inan sana minnettarım sussaydım ona ve şunları okumasaydım geçer geçer diye avuturdum kendimi sonuç olarak tamamen iletişimimi kestim sıkıntılı zamanım da olmayan insana hayatımı harcayamak değilim. ayrıca bu durumundan kurtulmak için arkadaşlarınla zaman geçir hobi edin kendinee yeni yerler yeni arkadaşlıklar bu sorunlardan uzaklaştırır seni

ya belki sana saçma gelicek ama bi erkeğin araba kullanma tarzı arabadaki tavırları benim için çok önemlidir.böyle arabada ani hareketler frenler yapan erkekler bana hiç güven vermez.hatta eşimle flört dönemimizde hep araba kullanmasına dikkat etmişimdir.sinirleniyor mu beni korkutmak için ani hareketler yapıyor mu?sen nişanlının arabadaki hareketlerini yazınca kafamda hemen pek de güvenilmeyecek bi erkek portresi belirdi.maddiyat konusuna gelince ikinizde öğretmensiniz ve durumlarınız eşit bi gün o bi gün sen ödersin.ama sizinki biraz kullanılma gibi geldi.hem ailenizin kararına nasıl saygı duymaz.siz daha evlenmediniz ve ailenizin soyadını taşıyorsunuz.damat bey ailenizin kararlarına boyun eğmek zorunda asla laf söylettirmeyin.biz de böyle ailem böyledir.bunu tartışmam tartıştırmam da de.evliliği biraz askıya al canım.3 ay zaten çok kısa bi süre nişan için.bi de kzılar ben forumda pek aktif değilim yabancısı sayılırım.alıntı yapmadan nasıl cevap yazılıyor?

hemen alttaki konuya cevap var butonuna basarak

gececek cnm benim...zamanla insan nelere alışmıyo ki...sen büyük bi yanlıştan döndün...

Konunuzu yeni okudum, bence ayrılmanız çok iyi olmuş.

Böyle bir adamla evlenseydiniz başınızı duvarlara vururdunuz.

En azından yol yakınken gerçek yüzünü görmüşsünüz.

Hakkınızda hayırlısı olsun :)

Ayrılmakla iyi etmişsin. Cimri aç gözlü ve fırsatçı biriyle ömür geçmez.

Son düzenleme:
Bu kafada erkeklerin var olmasına hem hayret ediyorum hem üzülüyorum.. Bu adamlara aşık olan kızlara daha çok üzülüyorum..
İnşallah en yakın zamanda acınız biter.. En doğrusunu yapmışsın tebrik ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…