Nişanlıyım ama içime sinmeyen şeyler var,lütfen okuyun...

evet olabilr ama adamın gerçek yüzü zaten ortada.mesele kızımızın bu adamdan kurtulacak gücü bulabilmesi.Allah yardımcısı olsun

sakın başkası da böyle çıkacak mutlu olamam diye düşünme şimdi 2. yazını da okuyunca gerçekten bu adamla evlenilmeyeceğine karar verdim..dedğim gibi parası olmasa neyse ne ama adam daha şimdiden seni yolmaya çalışıyor tabiri caizse...adam kendi halinde sakin normal biri olup da parasızlıktan doldurma parfüm getirdiği için garipsesen sana kızardım ilk adamın parası yok hediyenin büyüğü küçüğü olur mu diye..ama parfüm hjiç önemli değil şuan davranışları anormalliği sna evlilik hayatında yaşatacağı depremleri haber veriyor...yol yakıken düğüne yaklaşmadan ailenle enine boyuna konuşup kararaını al derim..ne gibi fırsatlar çıkar karşına canım emin ol tüm erkekler aynı değil..en azından tüm erkekler bu adam gibi aç gözlü ilginç bi insna değil inşallah o da düzelir ama düzelteyim diye uğraşırsan sen çok yıpranırsın..ha yıpranırım uğraşırım diyorsan buyur hayat senin..ama inan ki saygının bittiği yerde sevgi ölüp gidiyor kısa sürede..sonra deme "ah eskiye dönebilsem "diye..

bence kendi bu kararı alsın ve ailesi saygı duysun.neticede bu hayat onun hayatı.yeri geliyor anne aba kardeş hepsi bencilleşiyor.ailesi ister kabul eder ister etmez.zaten aynı şehirde değiller.kimsenin ne düşüneceğini düşünme ve sen de bencil ol.

Bir de aldatması olaydı beşibiryerde olurdu.....demek ki benim exle karşılaştırıldığında bir basamak daha iyi

belliki çok uyanık nişanlın var canım seni çok güzel kullanıyor,eli cebine gitmiyor çok iyi düşün derim bir ömür ağlamaktansa,birkaç gün ağla geçer gider acısı bende bir zamanlar nişanlımdan ayrıldım evet çok üzüldüm o zamanlar ama şimdi iyiki ayrılmışım diyorum pırlanta gibi bir eşe sahip oldum evlilik kolay değil o adam seni mutlu edemez..

ya herkesin nişanlıyken sorunları olur tanıma dönemi alışma dönemi falan dedi arkadaşlarım, tabi onlara detaylı anlatamıyorum utanıyorum bu kadarını dile getirmeye rencide olacakmışım gibi hissediyorum. sorunl ''' pırlanta gibi bir eşe sahip oldum ''' senin kadar şanslı olur muyum bende... sanki hayatımı erteleyecekmişim gibi hissediyorum daha iyisi çıkmazmış gibi... yeni bir insan tanımaya çalış emek ver eğer olmazsa bir başkası 3 5 ayda hayatta bir adım atamam ağzım yandı bir kere yıllarca boşa kürek çekersem... o kadar gözümde büyüyor ki herşey... buarada aşık olduğuna sevdiğine inanmasam bu ciddi adımı atmazdım arkadaşlar o kadar mükemmel yaklaşıyorduki her dediğimi önemsiyordu ben unutuyordum o unutmuyordu dile getirmesem bile anlıyordu vs. sonra dile getirdiklerimi bile önemsememeye yapmamaya başladı, memleketine gitmedim diye uzattı bağırdı çağırdı... ben de saf değilim ki, hem o kadar çok isteyenim varken görüşme talebinde olanlar varken elimin tersiyle ittim de ona baktım, doktor da geldi mühendiste geldi öğretmende askerde... ben anlaşabileceğimi düşündüm kibar saygılı düşünceli güler yüzlü idi yoksa ben neden bile bile lades deyim. suan farklılaştı durum insanlar çok acımasız yaralarını gözüne gözüne sokarlar neden ayrıldın ne oldu... sonrasında istediğim gibi biri olmazsa diye de kaygılanıyorum...

sabretceksin bekleyeceksin.herkes öyle yapıyor.

zaten biz senin ayrılmaya hazır oldugunu düşünmedik.baştan yazmıştın bunu.bu yüzden hemen evlenme uzat dedik ki belki dayanamayacagını anlarsın diye.

tek söyliyceğim zararın neresinden dönersen kardır para olayı şimdiden sorun oluyorsa evlendikten sonra maaş kartını bana ver gibi bir istekte gelebilir yani aslında buda bişey değil insan güvendikten sonra maaş kartınıda verir ama asıl önemli olan size pek değer vermiyo gibi geldi yok yakınken ya ayrıl yada evlilik tarihini biraz uzat tanımak için fırsat ver

sebatiye özel mesaj göndermem için 100 mesajımın olması gerekiyormuş kusura bakma yanıtlayamıyorum... en doğrusu sanırım biraz daha sabretmem bu sırada da olumsuz şeylere kendimi hazırlamam..

sonrasında istediğin gibi biri olur yada olmaz bilemeyiz ama olması yönünde umudun olur.
Hem nişanlında istediğin gibi biri değilki. Ayrılma ama düğün için acele etme, nişan atmak boşanmaktan daha kolaydır çünkü.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

evet canım sağlıklı düşünemediğin çok belli sağlıklı düşünebilseydin çelişkide kalmazdın zira durum çok açık ve et...olayın tamamen dışında biri olarak söylüyorum bu adam cimri artı aşırı maddiyatçı artı dengesiz artı bu adamlar bir ömür geçmez.düzelir mi diye asla düşünme düzelmiyor.naçizane tavsiyem yüzüğü ona iade etmen.ALLAH yolunu açık etsin canım.

Karşısında maddiyatçının kralı dururken, içi huzursuz olunca kendini maddiyatçılıkla suçlayanlara bitiyorum tek kelimeyle. Ayrılıktan korkmak bu dertleri bir ömür boyu çekmek için bahane olamaz arkadaşım.

Anlattığın bu tarz bi adamsa evlendikten sonra boşanırsın. Srn anlatırken bile içim daraldı bir kez daha düşün . Kadına para ödeten erkekten ek ders paranı sakın harcama gel diyen adamdan bi cacık olmaz. Evlendikten sonra paranın ortak olması bu şekilde değildir tatlım. Mesela Bileziğin vardır eşin sıkıntıdadır eline verir bozdur borcunu öde aşkım dersin öle alır parası oldumuda ister telafi eder ister edemez durumda olur öyle yanı borcum var bilezini ver derse eğer adam evlilikte ortak hesap değildir bu. Bide hesabı ödeyemeyecekse yemeğe çıkmayacaksınız arkadaş kadın flört döneminde hesap ödemez . Ancak eş olursun kredi kartı plansız bir şekilde limitsiz bakiye verir zor durumda verirsin ya da eşine dışarı çıkalım dediğinde parasal biraz sıkıntıdayım derse benim karttan çekelim aşkım çıkalım bu akşam dersin . Bu senin anlattıkların bu konularla çok alakasız mevzular ince hesaplar yapıp dile getiren bir erkekten pek hayır gelmez. Sürekli ani çıkışları ve agresifli yapıp yapıp özür dileyerek dengesiz tavırlar sergilemeside bonusu olmuş yani. Bir kez daha düşün tatlım.

Son düzenleme:
bu adamla evliliğin kolay olacağını hiç sanmıyorum,bence iyi düşün
evlilik için acele etme

şimdi ayrılık zor gelıyor dıyorsun evlendın dıyelım allah korusun mutlu olamadın o zaman ayrılık zor gelmeyecek mi?ilk olarak bir kere evlenıyoruz karsındakı ınsanı secmen cok onemlı daha senden parasını esırgıyorsa yalanla dolanla evlenınce gor bırde ,ıyıce sorgula kendını olc bıç ona gore karar ver .Kimsenın yasam tarzı benı ılgılendırmez fakat nısanlıyken kız nasıl nısanlısının evınde kalabılır zaten sende aıle yapına bu durumun ters oldugunu belırtmıssın oda neden arıza cıkartıyorkı anlamadım tartısmaya bıle degmez .ıyı dusun olç bıç

hiçç terettüt etmeden ayrıl derim...boşanmış birisi olrak konuşuyorum!!!!!ilk evliğimde nişanlılık döneminde çok gelgitler yasadım...düzelir mi aynı eve girince bana değer veriir mi diye...noldu sonuç hüsran...değişmediği gibi üstne daha başka kötü huylarını da koydu...şimdi ayrılmak inan zor gelmesin...boşanmanın mutsuz evliliği verdiği acı öle büyük ki anlatamam...yasın daha cok genc ...hayatını mahvetme derim...

birbirinize karşı açık olmanız ve aklınızda kalan soru işaretlerini nişanlınızla paylaşmanız gerekmez mi?
o insan sizin evlenmek istediğiniz kişi bunu nasıl karşılarsa karşılasın şeffaf olmalısınız..
düğün nişan gibi evreler streslidir hangimizin böyle günlerinde sıkıntısı olmadı ki nişanlınız belki hem sizi hem ailesini memnun etmeye çalışırken bunalmıştır ona biraz zaman verin..
bende eşimle aynı okulda çalışırken tanışıp nişanlandım ve durumunuzun ne kadar sıkıntılı olduğunu tahmin edebiliyorum, bir kere gözler hep üstünüzde bırakın nişan atmayı yüzümüz asık olsa acaba araları limonimi diye söylenti çıkardı her hareketimiz takip ediliyordu anlayacağınız..
aynı iş ortamından biriyle birlikteliğe başlarken bir kere değil bin kere düşünülmeli ayrıldığınızda yüz yüze bakmak kolay değil psikolojik olarak ki görevlendirme falan çok zor öyle her isteyenin okulunu değiştiriyorlar malesef..

Çok çabuk sinirlenmesine ne denebilir ki erkeklerin çoğu böyle ama nişanlılık en güzel dönemlerinden biri olmalı bence ilişkilerin, şimdiden böyle davranması hoş değil tabi.
Biriktirdiği parası var demişsin, hadi iyiye yoralım düğün için falan saklıyo diyelim. bu durumda ikinizi düşünüyodur umarım.
Ama şu yatıya kalma meselesinde kesinlikle haklısın, kendi kız kardeşi olsa gönderir miymiş çok merak ettim. bi de intikam alır gibi sen gelmedin ben de hediyeni vermiyorum ne demek. evlenince de devam eder böyle inatlaşmalar...
Bence çok düşünmelisin, insan ayrılmak için evlenmez. Ayrıldığında üzülürsün evet peki ömrünün sonuna kadar buna katlanabilir misin?

Allah yardımcın olsun canım

anladgm kadariyla sen hassas ince dusununen detayci bi insansin canim..
bu adamdan sana hayir gelmez..
daha nisanliyken kadina hesap odeten, evlenince senin kazandigina da sana yar etmez..

kaldiki tuhaf hareketleri olan, kendi icinde celisen bir adama benziyo..

Balık baştan kokar canım bunu bilesin.. Hassasiyetlerin her iki taraf içinde yüksek olduğu nişanlılık döneminde emir kipinde konuşması ve maddiyatın bu denli öne çıkması hoş değil..

Bence, o freni çekip seni korkutuyorsa, sen de el frenini çek sağda in, kapıyı da vur, çek git, kaç bucak olduğunu anlasın dünyanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…