Nişanlıyım ama içime sinmeyen şeyler var,lütfen okuyun...

merhabalar,

öncelikle maddiyat konusuna değinmeyeceğimi söylemek isterim, zaten arkadaşlar da her şeyi söylemişler. ama bu ani sinirlenmeleri, fevri hareketleri çok kötü. daha şimdiden bunu yapan büyük bir şeye kızıp sana dayak atmaya da kalkabilir,garantisi yok.bence siz ya bu nişanlılık dönemini biraz daha uzatmaya bakın, ya da henüz geç değilken yollarınızı ayırın. böyle ani duygu değişimleri hayra alamet değil çünkü..

bence çok geç olmadan bitirin bu ilişkiyi sonra çok pişman olursunuz, nişanlıyken size bağıran, korkutmaya çalışan, size bir verdiyse iki isteyen bir adamı evlenince düşünemiyorum sizi maddi olarakta kullanıyor, sizde bunlardan rahatsızsınızki bizden fikir istiyorsunuz, arkadaşım aklın yolu bir, bir an önce ayrılın o adamdan,inşallah daha iyi, sizi hakeden birisi çıkar karşınıza

Toplumdan çekindigini yazmış konu sahibi.
O halde üç tercihin var:
1. Evlenirsin, boşaninca DUL olursun.
2. Nişanı bozarsan "yüzük atmış" derler.
3. Evlenirsin, ömrünü heba edersin, bosanmamak icin.

Hangisi daha ağır bir yük iyi düşün.

toplumdan çekiniyorum ne demek siz ayakları üzerinde durabilen en önemlisi bu topluma birey yetiştiren bir öğretmensiniz siz böyle derseniz diğer okumamış cahil kadınlar ne yapsınlar Allah aşkına yapma etme lütfen....

böyle bir adamla ömür geçmez çok üzülürsün bencede diğer arkadaşların dediği gibi hemen bitir bu ilişkiyi....

Öncelikle kişiliksiz, dengesiz..
Sonra ise maddiyatçı bir insan, kesinlikle evlenmeyi düşünmemelisin, kesinlikle!

Eziyet çekmek toplumun ne diyeceğinden çok daha önemli demek ki, hey Allahım ne günlere kaldık..

aynı evin içinde bağrıp çağırdığında arabaa bi gaza bi de ani frene bastığında ağlarken;ruhunda yaralar açtığında sızlanırken ;yada kucağında bi çocukla yüzüğünü elinden alıp defol git bu evden diye kovarken "toplumun çok da umrunda olursun"...toğlum konuşmayı bilir ama dul kalınca kavga olunca yardım etmeyi bilmez!o nedenle kendini ancak kendin kurtarırsın toplum değil!bir konuşur iki konuşur elalem..ama sen ağlarken kimse bişey demez..

kendini hiç üzme sıkıntıya sokma kim ne der diyede düşünme içine sinmeyen bişey varsa ki sinmediği için fikir almak istemişsin uzatma bu işi daha fazla ne güzel mesleğinde varmış evlilik öyle kolay bişey değil iki gönül sevince samanlık seyran oluyo belki ama anlaşmak daha önemli bence senin için hayırlısı ne ise öyle olsun umarım dogru kararı veririsin

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum düşünceleriniz için inanın sağlıklı düşünemiyordum acaba memleketine gerçekten gitmem gerekiyorduda gitmedim hata bende mi diye zaten bendeki film ilk orda koptu sonra bana sürekli kaba saba davranmaya başladı, öncesinde her insanda olur hallolmayacak şey değil diye bakıyordum da meğer hallolmayacak şeylermiş, kendine 2 sarar takım elbise aldırdığında aaa biz ilerde evleneceğiz tutumlu olalım demeyen insan benim aldığım 1 oje için bana bağırdı birsürü ojen var buna ne gerek var diye... dün benimle ilgilenmediğini dile getirdim az arayıp sorman beni rahatsız ediyor nişanlısıyla insan ilgilenmezmi dedim yine konuyu aynı yere getirdi gelip benim ailemi mi gördün hal hatır mı saydın neden ilgileniyim ailem neden senle ilgilensn vs dedi. gitmedim ya onun dediği olmadı ya 1.5 aydır aynı şeyi söylüyor bağırdığında da surat astığındada ilgilenmediğindede... ayrılalım dediğimdede seviyorum diyor ağlıyor... dengem şaştı... şubat tatilinden beri annesi bir kere aramadı beni madem gitmediğimi laf ediyorsun beni bunca incitiyorsun madem o kadar önemli benim gelip gitmem neden annen beni bir kere bile aramadı bir kötü sözüm yok bir tavrım yok ben gitmek istiyordum ailem göndermeyince problem olmasın diye gitmedim ilerde ne de olsa her zaman gideriz dedim ne yaptım ki ben dedim, seni kimsinde arayacakmış gidip bir bardak suyunu mu verdin diyor... kadının ne yüzüne karşı ne arkasından bir kere birşey demedim garip kendi halinde sessiz sakin biri ne olacak oğluna laf mı geçirecek diyordum... babama anlattım en sonunda bundan sonra sen istesende biz vermiyoruz dedi... sağolun arkadaşlar... ben kendimi suçlamaya meyilli dolanıp duruyordum... sürekli sabrettim ilişkim bozulmasın diye, kızacağım varsada, küseceğim varsa da... demekki öyle olmamak lazımmış...

kusura bakmayın ama nişanlınız yaşının adamı değilmiş pek.. tabiki karakterini bilemem ama anlattıklarına dayanarak bu görüşe vardım:26:
Nişanlılık dönemi birbirinizi tanıma dönemi değil midir zaten? Kendini açık ve net bir şekilde tanıtmaya başlamış.

5 dk geç kaldın diye sinirlenen biri, yolda kontrolsüzce davranan biri bence en çok bundan korkmalısınız.
Tektaşınızı geri isteyip trip atması sonra hadi tamam takayım tekrar, oyun değil ki bu..
Maddiyatçı birisi ve kenarda parası olduğu halde herşeyi size ödetmesi pes.. (yalan da cabası)
Bence bir süre daha gözlemleyin ve bunları güzel bir şekilde dile getirin nişanlınıza, annenizle konuşmak daha iyi olabilir.

Ayrılırsanız doğru insanla mutlu olamamaktan geç kalmaktan korkuyorsunuz, bende 25 yaşındayım evli değilim hatta nişanlı bile değilim, ama mutluyum
Evlilik tabi ki her bayanın istediği birşeydir ama kısmet bu işler. Belki karşına çok çok iyi biri çıkacak bunu bilemezsin

babanı takdir ettim, sakın yanılıpta evleneyim deme bu adamla, hayat ızdırap olur sana, değişir diyede düşünme bi insan kendini haklı görüyosa niye değişsin, daha iyilerine layıksın

maddiyatttan önce bu adamda siddet eğilimi var bence yaptıkları hiç normal değil ayrıca seni elde etmenin rahatlığı var belliki ,evlenince hayatınız tabiki müsterek olacak ama o simdiden seni kaba tabirle tırtıklamaya baslamıs daha cok gencsin ayrılık acısı elbet unutulur bosanmıs bir kadın olacağına nisan atmıs biri ol bence hayatın daha kolay olur diye düsünüyorum

bütün anlattıklarınızı geçtim de,şu para hesabı yapması sizi bankamatik gibi görmesi ayıp herşeyden önce.bir erkeğe cömertlik yakışır.
demek ki ilişkiye başlarken nişana kadar sizi kandırmaktı amaç,sizi sevdiğine inandırmış olabilir,bu erkekler için zor değil.maaşlı işi garanti biri olması bide nefes alması yetiyordu ona demekki.
evlilik doğru kişiyle yapılmalı,yoksa insanın yediği ekmek,içtiği su zehir olur.
hani evlenmeden tanıyamamış olabilir insan,kimisi kendini açık etmez, evlenince çıkar ortaya huyu suyu.ama karakteri belli bu kişinin,evlenmek demek bile bile lades demek tam anlamıyla.

Nişanlıyken yaptığı ve hoşlanmadığınız davranışları düşünün, 5 le çarpın ve hayatınız boyunca bu davranışlara maruz kalacağınızı bi canlandırın gözünüzde...
Evlilik böyle bir şey işte... Ona göre karar verin...

Emin olun gelecekte mutlu olmak için bu karar şuan canınızı acıtsada gayet yerinde olmuş. . . Babanıza bir ömür boyu minnettar olucaksınız

Bu adamla bırak bir ömrü , saat gün ay geçmez Yolunuz ve bahtınız açık olsun

merhaba canım, kafanın karısık olmasında haklısın, evet ayrılık cok cok zor bu süreci bırcogumuz goze alamıyoruz ama snra pişman olmakta var..
anlattıgın kadarılya nişanlın çok maddıyatcı ve agresıf bır ınsan , iyi düşün böyle bir insanla yapabılecek mısın daha gençsin uzun suredır de hayatında değil aman aman bır alıskanlıgın yoksa ıyı düşün derim...

dışarıdan bizim gördüğümüz olumlu bişey yok güzelim.üzgünüm ama evlenince herhangi bi sebebten işi bırakıcam desen eminim bende seni bırakırım der
daha çok gençsin sadece evlenmek için evlenme aşk,hoşlanma... bir yere kadar ama saygı yoksa evlilikte yok..

canım bellı baslı ısaretler verılmıs sana ıste rabbım gor kulum demıs bır nevı bızler aslında yasantımızın her anlamında uyarılıyoruz fakat kulak asmıyoruz ben cok kısıden duymusumdur aslında soyle soyle olmustu keske o zamandan vazgecseydım dıye ama tabıı hakkımızda tayın edılen bır yazgı var rabbım ne derse o olur hıc suphesız......nısanlınız kendısıyle bır omur gecırılecek vasıflarda degıl sız bır egıtımcı olarak bunu zaten cozmussunuz bu da bellı neden bıle bıle lades dıyeceksınız sıze de yazık degıl mı en makbulu ayrılmanız cunku anlattıgınız kadarıyla hak etmıyor sızı maalesef

nisanlin gerekli bütün sinyalleri vermis
henuz evlenmemissin
evlilik bir ömür demek
cok iyi düsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…