hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum düşünceleriniz için inanın sağlıklı düşünemiyordum acaba memleketine gerçekten gitmem gerekiyorduda gitmedim hata bende mi diye zaten bendeki film ilk orda koptu sonra bana sürekli kaba saba davranmaya başladı, öncesinde her insanda olur hallolmayacak şey değil diye bakıyordum da meğer hallolmayacak şeylermiş, kendine 2 sarar takım elbise aldırdığında aaa biz ilerde evleneceğiz tutumlu olalım demeyen insan benim aldığım 1 oje için bana bağırdı birsürü ojen var buna ne gerek var diye... dün benimle ilgilenmediğini dile getirdim az arayıp sorman beni rahatsız ediyor nişanlısıyla insan ilgilenmezmi dedim yine konuyu aynı yere getirdi gelip benim ailemi mi gördün hal hatır mı saydın neden ilgileniyim ailem neden senle ilgilensn vs dedi. gitmedim ya onun dediği olmadı ya 1.5 aydır aynı şeyi söylüyor bağırdığında da surat astığındada ilgilenmediğindede... ayrılalım dediğimdede seviyorum diyor ağlıyor... dengem şaştı... şubat tatilinden beri annesi bir kere aramadı beni madem gitmediğimi laf ediyorsun beni bunca incitiyorsun madem o kadar önemli benim gelip gitmem neden annen beni bir kere bile aramadı bir kötü sözüm yok bir tavrım yok ben gitmek istiyordum ailem göndermeyince problem olmasın diye gitmedim ilerde ne de olsa her zaman gideriz dedim ne yaptım ki ben dedim, seni kimsinde arayacakmış gidip bir bardak suyunu mu verdin diyor... kadının ne yüzüne karşı ne arkasından bir kere birşey demedim garip kendi halinde sessiz sakin biri ne olacak oğluna laf mı geçirecek diyordum... babama anlattım en sonunda bundan sonra sen istesende biz vermiyoruz dedi... sağolun arkadaşlar... ben kendimi suçlamaya meyilli dolanıp duruyordum... sürekli sabrettim ilişkim bozulmasın diye, kızacağım varsada, küseceğim varsa da... demekki öyle olmamak lazımmış...
belki hediyedir özel gün kutlamasıdır o tarz şeyleri sevmiyor olabilir.ama yalanını yakalamışsınız bilezik konusunda.tamam takım elbiseler sizden ona hediymiş gibi kabul edelim sonuçta o da size bişeyler düşünmüş.birikmiş parası varmış 20000 lira ne kadar güzel geleceği için birikim yapmış.savruk olsa daha mı iyi.o parayı harcasa tüm düğün eşyalarını size aldırsa ve ya kredi çektirse.ona dokunmuyor geleceği için yatırım yapıyor.bence maddiyat işine fazla takılmamak gerek.belki evleneceği için para konusunda temkinli davranıyor.malum erkek tarafı daha fazla yükümlülükleri oluyor.bence maddiyata takılmayın.evlilik arifesinde tutumlu davranması abes değil normal olanı bence.sizde birikim yapın paramızı dikkatli harcamımız gerek diyin.herşeyin altına girmeyin onun gibi davranın.ama diğer fevri tavırları için bişey diyemem.onu siz düşünüp tartıp karar vermeniz gerek.
ya herkesin nişanlıyken sorunları olur tanıma dönemi alışma dönemi falan dedi arkadaşlarım, tabi onlara detaylı anlatamıyorum utanıyorum bu kadarını dile getirmeye rencide olacakmışım gibi hissediyorum. sorunl ''' pırlanta gibi bir eşe sahip oldum ''' senin kadar şanslı olur muyum bende... sanki hayatımı erteleyecekmişim gibi hissediyorum daha iyisi çıkmazmış gibi... yeni bir insan tanımaya çalış emek ver eğer olmazsa bir başkası 3 5 ayda hayatta bir adım atamam ağzım yandı bir kere yıllarca boşa kürek çekersem... o kadar gözümde büyüyor ki herşey... buarada aşık olduğuna sevdiğine inanmasam bu ciddi adımı atmazdım arkadaşlar o kadar mükemmel yaklaşıyorduki her dediğimi önemsiyordu ben unutuyordum o unutmuyordu dile getirmesem bile anlıyordu vs. sonra dile getirdiklerimi bile önemsememeye yapmamaya başladı, memleketine gitmedim diye uzattı bağırdı çağırdı... ben de saf değilim ki, hem o kadar çok isteyenim varken görüşme talebinde olanlar varken elimin tersiyle ittim de ona baktım, doktor da geldi mühendiste geldi öğretmende askerde... ben anlaşabileceğimi düşündüm kibar saygılı düşünceli güler yüzlü idi yoksa ben neden bile bile lades deyim. suan farklılaştı durum insanlar çok acımasız yaralarını gözüne gözüne sokarlar neden ayrıldın ne oldu... sonrasında istediğim gibi biri olmazsa diye de kaygılanıyorum...
tabiki en iyisini bulacaksın sakın senelerim geçecek,daha iyisini bulabilirmiyim diye düşünme seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri düşündüm çünkü nişanlımdan ayrıldıktan 3 sene sonra eşimle evlendim ben Allah çekilen üzüntülerin mukafatını kat ve kat veriyor emin ol,baban çok iyi söylemiş tebrik ederim...peki o adamla evlenirsen üzüntülü,acı dolu,mutsuz seneler geçirdiğinde senelerinin heba olduğuna üzülmeyecekmisin,asıl sen o zaman üzüleceksin bu adam seni haketmiyor ve Allah sana gösteriyor bazı yüzünü banada göstermişti çünkü bu adam sana layık değil...
Nişan bitmiş, bi kadin daha hasta ruhlu bi adamdan kurtuldu şimdilik.
Darısı diğerlerinin başına.
perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. evlenmeden bunları gördüğün için çok şanslısın. o gözyaşlarına sakın ama sakın kanma. o şimdi senin için iki damla gözyaşı akıtır ayrılma diye, yarın evlendiğinizde sen her gün ağlarsın. bu ilişkiden hayırlı bir evlilik çıkmaz.
Babanız yüzde bin haklı, bu adamdan köy de kasaba da olmaz. Salın iplerini sizden uzak olsun. Yarın bir gün evlenince kendine baktırdığı yetmezmiş gibi anasına-danasına da size baktıracak belli ki. Hem asabi, hem saygısız, hem de çıkarcı uyanık.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum düşünceleriniz için inanın sağlıklı düşünemiyordum acaba memleketine gerçekten gitmem gerekiyorduda gitmedim hata bende mi diye zaten bendeki film ilk orda koptu sonra bana sürekli kaba saba davranmaya başladı, öncesinde her insanda olur hallolmayacak şey değil diye bakıyordum da meğer hallolmayacak şeylermiş, kendine 2 sarar takım elbise aldırdığında aaa biz ilerde evleneceğiz tutumlu olalım demeyen insan benim aldığım 1 oje için bana bağırdı birsürü ojen var buna ne gerek var diye... dün benimle ilgilenmediğini dile getirdim az arayıp sorman beni rahatsız ediyor nişanlısıyla insan ilgilenmezmi dedim yine konuyu aynı yere getirdi gelip benim ailemi mi gördün hal hatır mı saydın neden ilgileniyim ailem neden senle ilgilensn vs dedi. gitmedim ya onun dediği olmadı ya 1.5 aydır aynı şeyi söylüyor bağırdığında da surat astığındada ilgilenmediğindede... ayrılalım dediğimdede seviyorum diyor ağlıyor... dengem şaştı... şubat tatilinden beri annesi bir kere aramadı beni madem gitmediğimi laf ediyorsun beni bunca incitiyorsun madem o kadar önemli benim gelip gitmem neden annen beni bir kere bile aramadı bir kötü sözüm yok bir tavrım yok ben gitmek istiyordum ailem göndermeyince problem olmasın diye gitmedim ilerde ne de olsa her zaman gideriz dedim ne yaptım ki ben dedim, seni kimsinde arayacakmış gidip bir bardak suyunu mu verdin diyor... kadının ne yüzüne karşı ne arkasından bir kere birşey demedim garip kendi halinde sessiz sakin biri ne olacak oğluna laf mı geçirecek diyordum... babama anlattım en sonunda bundan sonra sen istesende biz vermiyoruz dedi... sağolun arkadaşlar... ben kendimi suçlamaya meyilli dolanıp duruyordum... sürekli sabrettim ilişkim bozulmasın diye, kızacağım varsada, küseceğim varsa da... demekki öyle olmamak lazımmış...
Babanız yüzde bin haklı, bu adamdan köy de kasaba da olmaz. Salın iplerini sizden uzak olsun. Yarın bir gün evlenince kendine baktırdığı yetmezmiş gibi anasına-danasına da size baktıracak belli ki. Hem asabi, hem saygısız, hem de çıkarcı uyanık.
Bu sitenin en iyi yanı bu işte, insanın içindeki şüphelerin ve ilişkinin tercümesini yapıp sağlıklı bakış açıları sunabilen üyelerin bolluğu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?