Nişanlıyım ama içime sinmeyen şeyler var,lütfen okuyun...

Nişanlılık zaten evlenmek isteyenlerin birbirini tanıma dönemi değil midir? Onu daha yakından tanıdınız ve büyük olumsuzluklar gördünüz, evlilik kararını gözden geçirin derim.. Hakkınızda hayırlısı olsun

bunları da okuduktan sonra sana tekrar diyorum bu adam öküz bırak gitsin.babanı da kutlarım.

bırak demek böyel biri için çok kibarca geldi; vur kıçına tekmeyi

Son düzenleme:
belki hediyedir özel gün kutlamasıdır o tarz şeyleri sevmiyor olabilir.ama yalanını yakalamışsınız bilezik konusunda.tamam takım elbiseler sizden ona hediymiş gibi kabul edelim sonuçta o da size bişeyler düşünmüş.birikmiş parası varmış 20000 lira ne kadar güzel geleceği için birikim yapmış.savruk olsa daha mı iyi.o parayı harcasa tüm düğün eşyalarını size aldırsa ve ya kredi çektirse.ona dokunmuyor geleceği için yatırım yapıyor.bence maddiyat işine fazla takılmamak gerek.belki evleneceği için para konusunda temkinli davranıyor.malum erkek tarafı daha fazla yükümlülükleri oluyor.bence maddiyata takılmayın.evlilik arifesinde tutumlu davranması abes değil normal olanı bence.sizde birikim yapın paramızı dikkatli harcamımız gerek diyin.herşeyin altına girmeyin onun gibi davranın.ama diğer fevri tavırları için bişey diyemem.onu siz düşünüp tartıp karar vermeniz gerek.

bu adamın derdi kıza kendine baktırmak.sonradan bir de ailesi çıkar.şimdiden çıkmış.o istediği gibi yer içer kız bir oje bile alamaz.

son yazınızı okumadan yazmıştım.ama 1 liralık ojeyede karışıyorsa yuh yani.biraz tutumluluğu aşmış.neyse aileniz yanınızda destekçiniz.üzülmeyin hakkınızda hayırlısını diliyorum..

canım bence sen iyi bir düşün istersen.eğer şimdi nişanlın böle bu şekil davranıyorsa ilerde evlendiğinizde çok kötü durumlara gelirsiniz.boşuna dememişler sevgiliyken farklı nişanlıyken farkı evlenince farklı die her dönemde mutlaka değişiyiorlar.yada fazla yüz verme.

ay çok sıkıcı biriymiş nişanlın.
erkek adam kadına ödetirmi hemde uyanıkçaa..
aklıma gelen bişey...
ben nişanlıyken nişanlımla buluştuk hadi biyere gidip kahve içelim ddm
boşver gitmeyelm dedi şaşırdım asla gitmemezlik yapmazdı.
sıkıştırdım gidelim die sonradan söledi bugn baya harcama yaptım param kalmadı ddi.
bende var para gidelim ddm kesinlikle gitmedi.
sırf benden almamak için..
bence ii düşün ayrılırsam dayanamam diyosun bu evlenince daha büyük boyutlara varır...

tabiki en iyisini bulacaksın sakın senelerim geçecek,daha iyisini bulabilirmiyim diye düşünme seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri düşündüm çünkü nişanlımdan ayrıldıktan 3 sene sonra eşimle evlendim ben Allah çekilen üzüntülerin mukafatını kat ve kat veriyor emin ol,baban çok iyi söylemiş tebrik ederim...peki o adamla evlenirsen üzüntülü,acı dolu,mutsuz seneler geçirdiğinde senelerinin heba olduğuna üzülmeyecekmisin,asıl sen o zaman üzüleceksin bu adam seni haketmiyor ve Allah sana gösteriyor bazı yüzünü banada göstermişti çünkü bu adam sana layık değil...

Nişan bitmiş, bi kadin daha hasta ruhlu bi adamdan kurtuldu şimdilik.
Darısı diğerlerinin başına.

ne güzel düşünmüş ve ne guzel sabretmişsin

perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. evlenmeden bunları gördüğün için çok şanslısın. o gözyaşlarına sakın ama sakın kanma. o şimdi senin için iki damla gözyaşı akıtır ayrılma diye, yarın evlendiğinizde sen her gün ağlarsın. bu ilişkiden hayırlı bir evlilik çıkmaz.

bir de ağlıyormus.yine ağlar ama masraf yaptıysa ona aglar bir de etrafa ne derim diye aglar böyleleri.ben nerde hata yaptım diye aglamaz

Babanız yüzde bin haklı, bu adamdan köy de kasaba da olmaz. Salın iplerini sizden uzak olsun. Yarın bir gün evlenince kendine baktırdığı yetmezmiş gibi anasına-danasına da size baktıracak belli ki. Hem asabi, hem saygısız, hem de çıkarcı uyanık.
Bu sitenin en iyi yanı bu işte, insanın içindeki şüphelerin ve ilişkinin tercümesini yapıp sağlıklı bakış açıları sunabilen üyelerin bolluğu.

inşaallah bunları dinler.gencecik kız bir bunalımla bu öküzü bulmuş.umarım kendine gelir

şimdi aklıma bir arkadaşımın anlattıkları geldi.kız böyle bir öküzden ayrılmış.adam kıza öyle bir liste tutuşturmuş ki yedirdiği simidin parasını bile istemiş.

Boyle adamlari cok mu arayipta buluyorsunuz anlamiyorum.
Parasinin olmadigini bildigi halde ne diye kiyafet aliyor da parasini senden aliyor?
Eh o bilezigin ne anlami kaldi?
Resmen karsiligini almis,haberin yok!
Ben bana boyle seyler yapan birine asik olamam.Tekmeyide basar hic acimam.
Sogumuyormsun yani bu haraketlerinden?
Nasil evleneceksin...

şimdi o sana ve ailene barısalım diye yalvar yakar olur...yumusama cnm...ondan sana koca olmaz...bi kere küçücük bi prob bile uzatıyo...sen onlara gitmedin diye 1.5 aydır ilgisiz alakasız aklı sıra seni cezalandıryo...evlenince de napcak peki...evlilikte ufak tefek sürekli sorunlar olcak...hepsini böle uzatırsa hayat mı gecer...benim eski eşim de öleydi bişeyini hayır diyeyim bana aynı evin içinde küser yatağını bile ayırırdı...yazık etme kendine....yasın daha cok genc...şimdi üzül ama ilerde üzülme...sana değer veren üstüne titreyen biriyle evlen derim...hayata bi kere geliyoruz...ne güzel mesleğin var ben de öğretmenim..doğru karar verdin cnm..tez zamanda sıyrıldın...geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…