Nişanlıyım ama içime sinmeyen şeyler var,lütfen okuyun...

Ben bu davranış kalıbını yakınen biliyorum arkadaşım aman deyim amaaan iyi düşün ! Eğer "ben bir ömür çekerim idare ederim" diye düşünüyorsan o senin kararın canım ama " ben bunu değiştiririm" diye bir umudun varsa hiç hayal kurma boşuna derim. Aslında erkekler evlilik öncesi sinyaller gönderiyor ama kadınlar görmek istemiyorlar ya da geçer diye düşünüyorlar ama geçmez tam tersi daha da zorlaşır. Bir düşün arkadaşım sen cahil bir insan değilsin senin parmağından yüzüğünü zorla çıkarıyor bu insan! Senin layık olduğun muamele bu mu sence? Bizde de kız tek başına nişanlısının yanına gidemez eşime ve ailesine bunu söylediğimde hiç itiraz eden olmamıştı mantıksız bir durum değil çünkü. Önce kendi kıymetini bilecek insan sonra başkasından bekleyecek ! İnşallah göz göre göre yakmazsın kendini canım

yüzüğü mü çıkardı ağzım acık kaldı cidden...
cok zor bir durum...evet ayrılık zor ama evlenip mutsuz olmak kadar değil
sizin kararınız elbet ancak paranızdan bu kadar bahsetmesi hos değil belki samimiyetten yapıyordur bilemiycem her fırsatta söylemesi kötü

bu yazdigin seylerin benzeri kardesimin basina geldi...piskopata baglamisti herif ve benzer seyler yapiyordu...attik yüzügü defolsun gitsin...senin kiymetini bilecek evlencegin kisi

ufak tefek şeylerde bağırmaya başladı,
sonra bu bağırmaları en ufak birşeyde yinelenmeye başladı
arabadayken tartıştığımızda arabayı durduruyo ilerletiyo aniden fren yapıyor falan beni korkutmak için
bir yere 3te gelirim dedim 3 ü 5 geçe gittim kıyamet koparmaya başladı
bizde gelin kız tek başına kalmaya gitmez
takım elbiseleri sen alır mısın dedi bana aldırdı yemek yiyoruz ben ödüyorum birşey alıyoruz ben ödüyorum
tamam harcayım ama aldığını çıkarıyor çok uyanık

ahhh be güzelim biri gelse ve sana yukarıda yazılanları söylese ne derdin ona... çok geç kalmadan pencereden dışarıya kafanı çıkar ve gör yaşadıklarını...

o kadar isabetli bir karar vermişsin ki babanı da tebrik ederim.
hele şu son anlattıklarıdan sonra hakikaten evlenseydin başını felaket biçimde yakmış olacaktın..aynı şeyi döndürüp duran;kendi dediği olamadığında sana her konuda yüzüne vuran;dahası bir de ailesi de aynı oğlu gibi surat yapıyorsa inan o hayat tam bir çukurdu!şükür o çukura düşmeden gördün önünü..çok kolay atlatırsın emin ol..ha ağlarsa zırlarsa sakın inanma..o kadar dengesiz davranıyor ki bu ağlamalarını da o dengesizliklerden sayarsın..ve kurtulduğun için Allah a herzaman şükretmelisin..ne mutlu oldum ya ;kendi başını yakıcak diye üzülüyordum senin için..ohhh şimdi hafifledim sanki kendi kızkardeşimi kurtarmış gibiyim..sana mutluluklar :)

al karsina konusun ablacim :) yani boyle sinirlerin bozulur.icinde ceke ceke.belki birikmisine eviniz icin birseyler alicak ondan kullanmiyo.belki problemleri var.belki bilmeden kalbini kirdin onun icin boyle davroniyor.yani ilk uc ay boyle huylari yoktu ise birseyler olmuski deyismis.

hersey bellı arkadasım nasıl bır adammıs senın nısanlın adam mı ki allahaskına kadın parası yemeye hıc mı utanmıyor hemde maddı durumu ıyıyken bırlıkte alınan seylerın lafı edılmezde senınkı düpedüzz senı yolmaya calısıyorr uyanıklık edıyor kendı capında..senı elde edene kadar iyi biri olmus elde ettıkten sonra gercek yuzunu görmussunn..neden korkuyorsun yolun basında hersey bellı evlenınce nolcak bölye bır adamla ...böyle bırıyle evlenırsen yazık sana ....kendıne neden guvenmıyorsun kı anan mı baban mı sana bukadar zulmetmesıne ızın verıyorsun..bıraz kendıne gel arkadasım okumus bırısın aklını basına al..böyle bır ınsanı hayatına almayı bırak tırnagına kurban et...böyle erkek müsveddelerini yakmalı...

asabı sınırlı kaprıslı erkekler evlendıkten sonra dahada cekımlez olurlar bırde cocuk olunca o adamı omur boyu cekıcem baska carem yok dıye omrunu zıyan etmeye gerek yok bazı seyler acı ama gercek zararın neresınden donsen kardır mantıgınla hareket et duygusallık gerı planda olsun bana gore ıyı dusun tek ımzayla bıtmıyor ıs evlenmek ıcın evlenme yanı evlılık cok cıddı sorumluluk ısteyen ıs....

Erkek, korur kollar gözetir. Merhametli olur ve kadının duygusal gel gitlerini olgunlukla karşılayabilecek karaktere sahip olur. Bağırmaz, hor görmez ve kullanmaz. Kadının naifliğini bilir, nazik olur. Ağırbaşlı ve paylaşımcı olur. Yoksa sevilecek katlanılacak yanları kalmaz. Üzgünüm ama nişanlınız bence bunların hiç birine sahip değil. Niye kendinize eziyet ediyorsunuz.

ay tüylerim diken diken oldu.aman güzelim bununla evlilik bir felaket olurdu.aman diyiim kesinlikle uzak dur.burcu neydi acaba çok merak ettim.bana birisini hatırlattı.

ay tüylerim diken diken oldu.aman güzelim bununla evlilik bir felaket olurdu.aman diyiim kesinlikle uzak dur.burcu neydi acaba çok merak ettim.bana birisini hatırlattı.

ne olacak %90 terazidir dengesiz aç gözlü

Ben de senin gibi MAL sevenlerdenim. En azından korkum yok. Hemen nişanı at. Yüzüğü çıkarıp elinden almış bi de. Birisi benim yüzüğümü elimden çıkaracak sonra takmaya çalışacak ben o yüzüğü onun bir yerine takarım.

25 yaşındasın güzelsindir hala gençsin güzelim. Erkek mi kırıldı Türkiye'de belli ki çok aşık da değilsin. Kurtul bu adamdan.

canım gece kalmaya gitmedin diye sana surat yapması bide nişanlıyken çooooooooook saçma şunu sorsaydın ya nişanlına senin kızkardeşin nişanlıyken kalsaydı uygunmuydu bu sence diye? bence bunu idrak edememsi bile başlı başına bi problem...
üstelik arabayla sana tuhaf tuhaf şeyler yapması yok gaza yok frene artistik hareketler !!!!!!!

nişanlına şunu sölesene evlendikten sonra çalışmıycam ben diye....:))))
ve bu konunun arkasında dur ... san evlendikten sonra çalışma demiorum yanlış anlama test et bakalım bi paran yokkende seni kabul etcekmi?
ayrıca gittiğiniz bi yerde hesap ödersin bu gayet normal ama sürekli sürekli olmaz!!!!!!!!!!!
üstelik annem aldı dediği bileziği kendisi alıp sana annesini cici göstermeye çalışıp yalan sölemesi!!!!!!!!!!!!
canım benim sen bu işi düşün bi başlı başına senin yerinde ben olsam benimde içime sinmezdi emin ol.....
bidaha lütfen hesap ödeme!!!!!! ne olursa olsun .... neden diceksin biraz ödesin bakalım senden para çıkmıcanı 1anladıgında napıyo? tepkisini görmek için...

bide bişey sorcam kendine aldıgı takım elbisenin taksitlerini kendimi ödüyo yoksa senmi ödüosun?

tüm sayfaları okudumda, bişey sorcam bu insan yozgatlımı?kafkas ünisinde kamu yönetimimi okudu...? tanıdığım birine o kadar çok benzioki.... acaba dedim o şahsiyetsiz gittide senimi buldu?
memlekete takılmayın yozgatlılara bişey demiorum belirleyicilik açıcından söledim....

ben de eskiden 2 ay çok iyi davrandı diye nişanlanıp ve nişandan 2 ay sonrada tayin için nikah yapıp ondan da 2 hafta sonra ayrıldım. Bu sorunlar hep artacak daha da kötü olacak bence.. ben de hep arttı.. oysa en başta öyle değildi.

sen nikah falan yapmadan ayrıl bari.

hayır samsunda eğitim fakültesinde okumuş, samsunlu.
görüşmeyi kestim arkadaşlar, yalnız bu kararı veremezdim güç verdiniz çok teşekkürler... şuan çok kötüyüm, mutsuzum, kollarım uyuşuyor nefesim yetmiyor ama inanıyorum zamanla geçecek, aynı okulda olmasaydık keşke daha iyi olurdu... aynı okulda olduğumuz eski sevgilisi var son günlerde arabalarını yan yana park ediyorlar belki tesadüftür ama daha önceden olmayıp bu günlerde olduğu için onu bile görünce sabahları zoruma gidiyor... sürekli dua ettim karşıma hayırlı insanlar çıksın diye, sonra o çıktı ve o kadar iyiydi ki dualarımın mükafatı sandım ama yanılmışım... bu günlerin geçmesinden başka temennim yok tayinde isteyemeyeceğim daha 2 yılım var nasıl geçecek günler bilmiyorum. takım elbisenin taksidini sormuşsun gözümden kaçtı kalinkaselin ben ödüyorum

Son düzenleme:

Agresifliği o kadar problem değil de ne demek 20,000 lira parası var bankada, takım elbisesini sana aldırmak falan? Sen buna amma yüz vermişsin. Ne münasebet, benim borçlarım olmasına rağmen sana bir şey aldırıyor muyum sen neden benden istiyorsun diyecektin. Sevgililer gününde hediye almaması büyük öküzlük. Paso yemekleri sana ödetmesi falan iğrenç... Çok yazık durumun iyi olsa bile kendini bu şekilde sömürttürmemelisin, üzülürsün...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…