Nisanliyim ama kaynanama isinamadim.

benimde iki oğlum olacak tamam bizde kaynana olucaz ama yani benim kaynaanm mesela ben kapalıyım ya benim yanımda açıl diyiyo oğlunun yanında aa ne güzel kapalı ben eşime bir türlü buna inandıramadım taki bikaç ay önceye kadar neyse oğlunun yanında geline güzel kıyafetler al para ver der arkadan başka söyer

soguk olmasi daha iyi her zaman mesafe olmali
saglikli bir iliski icin
sana kendi kizi gibi sevse sevinirsin
ama kendi kizi gibi cemkirse kaynana dersin

anneciigm derken sen biraz abartmissin
tamam icindende gelmis olabilir iyi niyet gostermissin
ama saglikli degil simdiden sevgi gosterileri annecigimler
kizimlar yavrumlar
ve kadin bence mesafesini korumakta hakli :)

Aramadim bugun onu kirgin oldugumu anlasin. Belki cok yanlis yaptim belkide bu davranisim aramizda cok mesafeler acicak ama kendi istedi.

Nisanlim annemi aradi, ben ise tek ona msj attim :)

Ya kac kere aradim dusunsenizde her defasinda 'he soyle' he ne var' benim isimim 'he' kaldi resmen.

Nisanlima gore annesi boyle fazla sicakkanli degil sogukmus normalmis, onuda cnm oglum cicim oglum diye sevmezmis. Ama ben oglunun esi olcam, yalandanda olsa 'canim, kizim'dese icim yanmiyacak valla..

dediğin gibi sana biraz daha sıcak davranabilirmiş sonuçta bunlar ilk günler yani daha her şey çok yeni.. ama aradaki mesafeyi koru sen sonra çok pişman olursun, ben evli değillim ama kendi kaynana adayımla da öyle çok içli dışlı olmamaya çalışıoyrum.. sonuçta seni kızı gibi sevmesni bekleyemezsin.. kaynana psikolojisi işte bunu sorun etmemeye çalış bence canım.. saygıda kusur etmeyipi, mesafenı koruduğun sürece hiçbir sorun çıkmicaktır

iyide kadın canım kızım demedi diye aramamak olurmu gelin kızsın ayıp etmişsin..üstelik daha nişanlısın sen ona 1 adım yaklaş oda zamanla yaklaşır

Benim eski kaynana da Bana ŞEY diyip dururdu.. kadın "kızım"ı Bırak adımı Bi kee Bile söylemedi üstelik Bana Bişey söyleyeceği zaman direk yüzüme söylem ezdi, nişanlıma derdi "oğlummm şey de yemek yer mi ? oğluuuum şey e söyle sofrayı kursun =)) " hehehe ne kadar gülüyorum şimdi.. Adım şey kaldı ya =)) Ama gene de özel günlerde gider hediyesini verirdim sağ ol sağ oll der geçiştirirdi,allah selamet versın, yapisi öyleydi naparsın.. Şimdiki kayınvalidem o kadar kaBa değil canım tamam soğuk resmi mesafeli ve saygılı ama asla kaBa değil, tam tersi, Bi şey isterken matmazel edasıyla ister " Tuz lütfenn ekmek lütfen " diye =) ama Ben seviyorum kayınvalideciğimi yaa asil kadın vesselam

benimde morelimi alt üst etti hafta sonu nişan için altın almaya gittik alyans seçicem ben yeni model taşlı modellerden istiyordum çok beğeniyorum bizim kaynanada 5 karış surat neden onun fikrini sormamışım neden kendi kafama göre iş yapıyormuşum yaaa zaten alyanslarımızın fiyatı aynı tuttu 550tl yani ben kendi alyansımı aldım o kendi alyansını almış oldu bee kadın sanki çiftini kendi almış gibi fikir sorulmasını beklemiyomu orda bana dümdüz modeller gösteriyo böyleler daha güzel onun aşı düşer bi büyük fikri alın büyüklerinize danışın falan dedi bii morelim bozuldu kuyumcuda 5 karış urat astım sonra aman canım ne isterseniz onu alın diyo sonra kendi surat yaptı akşama kadar nişanlığımın son provası vardı ona gittik hepberaber giydim çıktım çok güzel çok hoş olmuş kadının ağzından tek kelime çıkmadı bakıyo bönn bönn ya kızım ne hoş olmuş demek yok sonrada benden ANNE dememi bekliyo dün sinirimden akşam 5'e kadar aramadım kutlamak için içimden gelmiyo dondurucu bile sıcak kalır yanında aradım buz gibi konuşuyo gıcık etti bizim sözlümle aramızda hiç bi sorun yok sürekli annesinin kaprislerinden dolayı oda bana soğuk dawranıyo hanfendi bu akşam konuşmak için çağırıyomuş deli oldum deliiiiii

Sevmemde. Aramamda.
Yaptıklarına saysın.

Bende dün ilk defa ailesiyle tanıştım, annesiylede. Ortam güzeldi, umarım sizler gibi aramız kötü olmaz

sen kaynanan için elinden geleni yapmışsın ondan bi sıcaklık göremiyosan yabapabileceğin hiçbişey yok..onu böyle kabul et.

Sen benim ne dediğimi anlamamışsın boşver.Bildiğin gibi davran belki başarılı olursun.:18:

Sana karşı yanlış hareketi ve sözü yok ise öp başına koy

sana bir zararı olmadıktan sonra soğuk olmasının bir zararı yok bence. geçinip gitmeye bak. hem bir açıdan soğuk olması daha bile iyidir. fazla içli dışlı laubali olsa daha mı iyiydi.

Cnm o sana kizim demezse demesin bos ver sen anne demeye devam et bence. Nisanlinin hatrina devam etmelisin yarin oburgun bu konu acilirsa seni sucliyacak hic bir koz verme ellerine.

Varsin soguk olsun sende cok icli disli olmaya calisma. Kirk yilda bir o sana sende ona gidersin olur biter. Cok icli disli oluncada kotu oluyor.

Ne faydasi dokunsun nede zarari anliyacagin. Kendi yaginizda kavrulmaya bakin.

Bos ver gerisini.

Yapısından mı yoksa istemediginden mi bilemiycem ama annecigim derken, teyze deme bence cünkü görünürde bir hatası yok..
Anne de ya da sende onun yaptıgını yap. İnsallah anlar hatasını anlamıyorsa da bosver kendi degerini kendisi bicer.

ben annemden başkasına anne diyemem, hele annecim hiç diyemem

benim kaynana da buraya konu açar artık.gelinim anne demiyor,buzdolabının teki diye...

Siz de mi konu sahibi arkadaşın kayınvalidesi gibi soğuksunuz acaba? Üstünüze alınmışsınız da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…