Nisanliyim ama kaynanama isinamadim.

"Eyvah eyvah benimde iki oğlum var ve büyüğünü evlendirmeyi planlıyorum.Alacağım gelin benim içinde mi böyle düşünecek.Aaaayyyyy düşünmek bile istemiyorum.Kızlar (özellikle oğlu olanlar)biraz empati yapın böyle düşünmeyin.Sevgi sevgi sevgi.....bence her şeyin başı.

'OĞLU OLSUN ANASI BABASI OLMASIN'kızlar bunu istiyor galiba.Ana-baba olmasa kocanız nasıl olacaktı.onlar da anne-babalarının canından bir parça;el bebek gül bebek büyütüldü elbette.Biraz da öyle düşünün.
"

Siz de mi konu sahibinin kayınvalidesi gibi soğuksunuz acaba? Üzerinize alnımışsınız da..

Hıı hııı aynen öyleyim.Çok alındım çooookkkk.(benim yazdıklarımla' Siz de mi konu sahibinin kayınvalidesi gibi soğuksunuz acaba? Üzerinize alnımışsınız da...'bunun ne alakası varsa.:26:)

bazı insanın yapısı öyledir. bu sorun olmamalı. hem bir sana mı öyle ki? üstelik gelinine bebeğim, canım,yavrucuğum... diye hitap edip de arkasından dedikodusunu yapıp, oğlunu dolduran kayınvalide tanıyorum. senin kayınvalideni sevmen gerekmiyor. onun da seni sevmesi şart değil... karşılıklı saygılı olun yeter. canım, annenle de kıyaslama. senin anneciğinin bir kusuru da olsa sen görmezsin ya da seni rahatsız etmez. yani senin annen de kayınvaliden gibi mesafeli bir hanım olabilirdi. şu an sevdiğinden daha az sevmezsin anneciğini. kayınvalide ayrı anne ayrı... sen her zaman saygılı ol. fazla da irdeleme kayınvalidenin hareketlerini. soğuksa soğuk... tamam "anneciğim" demezsin ama bir kere "anne" dedikten sonra şimdi "teyze" dersen kadın da bir sorun olduğunu anlar. "anne" de gene sen. kayınvalide ile küslük olursa evlilikte huzur olmuyor. ne kadar aşık olursan ol. daha nişanlısın boşuna aranızı germe. nişanlıyken "aşkım aşkım" diye sana ölen adam evlendikten sonra birden anneci oluyor. hele bir de kayınvalide seni çekiştiriyorsa direkt anneci oluyor koca... biraz idareci olman gerek canım.

Kuzenimin k.validesi de yapı olarak soğuk. Aynı seninki gibi. Kız hamile kaldı ve ilk torun olmasına rağmen buzlar kraliçesi "benim bacaklarım agriyor, ben bakamam" dedi. Tebrikfalan yok yani ama kadın herkese soğuk. Bence yapışık ve oğluna çılgınca asık bir ruh hastası olacağına, seninki gibi olmasını tercih ederim. Benim k.validem maalesef yok. Melek gibi bir kadinmis.

ben 2 yıllık evliyim nişanlıyken aynı sorunlar bende de vardı ve kadını şimdi boğmak istiyorum ne anne diyorum ne de arıyorum eşimde anlayışla karşıladı daha dün annem dengesiz dedi bunu kabullenmesine memnun oldum :) sende salla inşllh birlikte yaşamazsın mutluluklar :)

Canimmm bosverrrrrrrrrrrrrrr valla benimki Annemmm BIrtanem diyorda ne oluyor???? ?

Yapmacikkk kadin dahami iyi olur????

Valla banaa ne annem ne birtanem ne baska birsey desin istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…