• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlıyım... ayrılmak mı yoksa evlenmek mi... kötü bi süreçteyimmmmm yardımmmmmmmmmm

Kendi hayatımdan anlatıyım örnek olması için.
Ben 31 yaşındayım.
Geçen yıl aralıkta nişanlımdan ayrıldım.
Nişanlılık dönemim hiç iyi geçmedi.
Nişanlım yaptıklarımı beğenmezdi hiç.
Ben şarkı söylerdim beğenmezdi.
Neşeli olmam ona abartılı gelirdi.:nazar:
Ne yapsam memnun edemezdim.
kARAMsardı v.s v.s
Kendimi kötü hissetmeme sebep oldu.
Ve ayrıldım.... Çünkü beni dibe çekiyordu.
Kendimi güvende hissedemiyordum.
8 ay sonra başkasıyla tanıştım ve nişanlandım çok şükür. :nazar:
Kısmetse bu baharda düğünüm var.
Ve nişanlım beni taktir eden, eleştirmeyen, neşemle neşelenen, şarkı söylememi seven biri... :16:
İyi ki ayrılmışım. Yoksa nişanlımla tanışamayacaktım.
İnşallah benim yaşadıklarım sana biraz fikir vermiştir.

:nazar:
Allahım bir ömür mutlu etsin sizi nasipse..
cok seviyo ama hep yorgun hep somurtuk hep homurdanır ben dediğim için yapar biişeyi yapıcaksa da... anca avm gidip geziyoruz tek aktivitemiz.. ablacım bilmiyorum ailemden bin laf... simdiden sana demiştik diyolar... ayrıca onu övüp beni suçlayp duruyolar..sevgim azaldı gibi hissediyorum cok batıyo artık bna...

Allah'ım yardım etsin bizlere. Bende nişanlıyım, nişanlım aşırı kıskanç ve şüpheci... İlişkimiz ilerledikçe, hakaretler, küfürler ve şiddeet başladı. Nişanlımdan ayrılmayı çok denedim, ama korkuyorum, cesaret edemiyorum bende 23 yaşındayım. Nişanlılık dönemi hayatının en güzel dönemidir derler ya işte ben onu hiç yaşayamadım... Nişanlımı tanıdıgım günden beri çok sevdim, hayatımın ilk aşkıydı. Ama ne olduysa nişanlandıktan sonra oldu. Şimdi ise ayrılamıyorum, Allah'ım yardım etsin bizlere çok kötüyüm... Herşeyime karışıyor, beni çok kısıtlıyor, çalıştırmıyor, otobüse bindirmiyor, tek basıma bi yere göndermiyor, bunaldım dayanacak gücüm kalmadı, köle hayatı yaşıyorum, zindandayımm sanki.

Canim yaa mesaji bi an benmi yazdim acaba dedim :-)
inanki yazdiklarinin hepsini yasadim benimde ilk askimdi flört ederken bisey yoktu ama nişandan sonra kıskançlığından bikmistim nişanlilik dönemim zehir oldu
cok seviyodum sabrettim oda cok seviyodu biliyodum iyiki sabretmişim

şimdi 3 senelik evliyim cokta mutluyum eşim benden izinsiz bisey yapmaz herseyde danişir kiskancligida gecti evine bakar beni herkese karsi savunur..
Birde bebişimiz olursa dahada mutlu olucaz cok istiyoruz ama olmuyo tedavi sürecindeyiz...
ins sende cok mutlu olursun...

:nazar:
Allahım bir ömür mutlu etsin sizi nasipse..
cok seviyo ama hep yorgun hep somurtuk hep homurdanır ben dediğim için yapar biişeyi yapıcaksa da... anca avm gidip geziyoruz tek aktivitemiz.. ablacım bilmiyorum ailemden bin laf... simdiden sana demiştik diyolar... ayrıca onu övüp beni suçlayp duruyolar..sevgim azaldı gibi hissediyorum cok batıyo artık bna...

Çok sağol canım aminn...
O zaman iyice düşün.
biraz zaman iste ondan. Ve bir süre onunla konuşmadan kendi hislerine yönel canım.
Bakalım neler hissedeceksin.
Hakkında hayırlısı canım.
İnşallah çok mutlu olursun.

Kendi hayatımdan anlatıyım örnek olması için.
Ben 31 yaşındayım.
Geçen yıl aralıkta nişanlımdan ayrıldım.
Nişanlılık dönemim hiç iyi geçmedi.
Nişanlım yaptıklarımı beğenmezdi hiç.
Ben şarkı söylerdim beğenmezdi.
Neşeli olmam ona abartılı gelirdi.
Ne yapsam memnun edemezdim.
kARAMsardı v.s v.s
Kendimi kötü hissetmeme sebep oldu.
Ve ayrıldım.... Çünkü beni dibe çekiyordu.
Kendimi güvende hissedemiyordum.
8 ay sonra başkasıyla tanıştım ve nişanlandım çok şükür. :nazar:
Kısmetse bu baharda düğünüm var.
Ve nişanlım beni taktir eden, eleştirmeyen, neşemle neşelenen :61::61::61::61::61:, şarkı söylememi seven biri... :16:
İyi ki ayrılmışım. Yoksa nişanlımla tanışamayacaktım.
İnşallah benim yaşadıklarım sana biraz fikir vermiştir.

Rabbim ne ederse hayrına eder. Sana cani gönülden mutluluklar diliyorum. İnşallah sevdanla bir ömür boyu aynı hayatı paylaşırsınız.
Bu arada gülüm,sana rakip çıkmış :40: gördünmü? Ne düşünüyorsun bu arkadaş hakkında?

Canim yaa mesaji bi an benmi yazdim acaba dedim :-)
inanki yazdiklarinin hepsini yasadim benimde ilk askimdi flört ederken bisey yoktu ama nişandan sonra kıskançlığından bikmistim nişanlilik dönemim zehir oldu
cok seviyodum sabrettim oda cok seviyodu biliyodum iyiki sabretmişim

şimdi 3 senelik evliyim cokta mutluyum eşim benden izinsiz bisey yapmaz herseyde danişir kiskancligida gecti evine bakar beni herkese karsi savunur..
Birde bebişimiz olursa dahada mutlu olucaz cok istiyoruz ama olmuyo tedavi sürecindeyiz...
ins sende cok mutlu olursun...

Canım merhaba gebelik için bişey söylemek istiyorum..
Bi arkadasımızın sprem saysı azmıs galiba ve eşi hamile kalamıyodu nişanlımın babası arıcılıkla ugrasıyo ve arı sütü diye bişey elde ediyolar...arkadaşımıza arı sütü verdi bizimki herseye iyi geliyo ben sigarayı bile bu sekilde bıraktım dedi..Ve eşi şuan hamile..

Konu sahibi arkadasim seni cok iyi anliyorum bende cok sorun yasadim kolay degil gercekten...
Bu isler kismet bende ayrilmayi cok denedim ama okadar cok seviyodukki birbirimizi yapamadim simdi evliyim 3 senelik cokta mutluyum..
Senin sevgin azalmis soğutmus kendinden al karsina oturt anlat hareketlerin soguttu de..
Ya ceki düzen ver yada herkes yoluna de bu sekilde devam etmesi zor gibi..

Çok sağol canım aminn...
O zaman iyice düşün.
biraz zaman iste ondan. Ve bir süre onunla konuşmadan kendi hislerine yönel canım.
Bakalım neler hissedeceksin.
Hakkında hayırlısı canım.
İnşallah çok mutlu olursun.

ablam zaman istedim hatta dediğin gibi onunla konuşmadan düşünmeyi de istiyorum fakat onun yüzünden bu mümkün değil beni ailelerimize karsı zorda bırakır ve sacma sapan triplere girip beni daha cok yorar.. o yüzden iş bulup çalışırsam düşünmek için zaman bulup ve kendimle yalnız kalms oulrm diye düşündüm..

Canım merhaba gebelik için bişey söylemek istiyorum..
Bi arkadasımızın sprem saysı azmıs galiba ve eşi hamile kalamıyodu nişanlımın babası arıcılıkla ugrasıyo ve arı sütü diye bişey elde ediyolar...arkadaşımıza arı sütü verdi bizimki herseye iyi geliyo ben sigarayı bile bu sekilde bıraktım dedi..Ve eşi şuan hamile..

Canim coo sagol yaa bunu ögrendigim iyi oldu esimin sperm sayisi yüksek ama canli az ari sütü ise yarar belki denicem canim

Konu sahibi arkadasim seni cok iyi anliyorum bende cok sorun yasadim kolay degil gercekten...
Bu isler kismet bende ayrilmayi cok denedim ama okadar cok seviyodukki birbirimizi yapamadim simdi evliyim 3 senelik cokta mutluyum..
Senin sevgin azalmis soğutmus kendinden al karsina oturt anlat hareketlerin soguttu de..
Ya ceki düzen ver yada herkes yoluna de bu sekilde devam etmesi zor gibi..

Allahım ayırmasın mutlulugunuzu daim etsin İnsallah canım..
konuştum bitanem fakat anlamıyo ya da algılayamıyo.. yoruldum ve gercekten sogudum agzıyla kus tutsa yaranamayacak duruma geldi neredeyse.. umarm zaman bana en iyi olanı gösterir

Canim coo sagol yaa bunu ögrendigim iyi oldu esimin sperm sayisi yüksek ama canli az ari sütü ise yarar belki denicem canim

Rica ederim canım yarın biraz daha detaylı bilgi alırım ben :) simdi uyuyo..
ama bak eczanelerde satılan kapsüller değil boza gibi rengi var daha katı yogun kaşıkla yiyosun.. kullanıcak olrsan aklında blunsun İnşallahh derman olur :)

ablam zaman istedim hatta dediğin gibi onunla konuşmadan düşünmeyi de istiyorum fakat onun yüzünden bu mümkün değil beni ailelerimize karsı zorda bırakır ve sacma sapan triplere girip beni daha cok yorar.. o yüzden iş bulup çalışırsam düşünmek için zaman bulup ve kendimle yalnız kalms oulrm diye düşündüm..

Canim aileleride araya katip ortaligi kariştiricak biriyse seni kaybetmekten korkmuyo demekki herseyi göze aliyo...
Peki sen onu kaybetmekten korkuyomusun sevginden eminmisin

Rica ederim canım yarın biraz daha detaylı bilgi alırım ben :) simdi uyuyo..
ama bak eczanelerde satılan kapsüller değil boza gibi rengi var daha katı yogun kaşıkla yiyosun.. kullanıcak olrsan aklında blunsun İnşallahh derman olur :)
ins canim Allah razi olsun..
Aricilik yapan tanidiklar var onlara sorar alirim dediginden..

Canim aileleride araya katip ortaligi kariştiricak biriyse seni kaybetmekten korkmuyo demekki herseyi göze aliyo...
Peki sen onu kaybetmekten korkuyomusun sevginden eminmisin

aileleri araya katp ortlak karıştırmanın ne demek oldugunun farkında değil ki normal sanıyo işte bende bunlara kızıyorum..
korkuyorum evet ama sevgimden artık pek emin değilim..gelecek kaygımda var bu sevgime gölge düşürmüşte olabilir diye de düşünüyorum..

Canim bence sen cok aklibasinda birisin madem bukadar soğudun bitir sevmediğin bi adamla ömür geçmez evlilik okadar farkli ve zor biseyki kavga gürültü helede sevgisizlik hic cekilmez...
3 sene cok uzun olmasada bicok tecrübe edindim bazen diyorum kendime eşim değişmese nişanliliktaki gibi kalsaydi ne yapardim diye boşanirdim heralde...
Sende iyi düşün taşin zor bi karar ama aileni falan kimseyi düsünme hayat senin hayatin evinde mutsuz olunca kimseden fayda olmaz emin ol...

Bak gecenin kaçı olmuş uyuyamamissin yazik değilmi sana icine at at nereye kadar..
insan sevdiği icin sabretmeli biseylere katlanmali evet ama kiymetini bilen biri olursa..

Son düzenleme:
Canim bence sen cok aklibasinda birisin madem bukadar soğudun bitir sevmediğin bi adamla ömür geçmez evlilik okadar farkli ve zor biseyki kavga gürültü helede sevgisizlik hic cekilmez...
3 sene cok uzun olmasada bicok tecrübe edindim bazen diyorum kendime eşim değişmese nişanliliktaki gibi kalsaydi ne yapardim diye boşanirdim heralde...
Sende iyi düşün taşin zor bi karar ama aileni falan kimseyi düsünme hayat senin hayatin evinde mutsuz olunca kimseden fayda olmaz emin ol...

cok tesekkür ederim..3yıl az bi zaman olur mu hiç hele ki hergünü dolu doluyken... tecrübelerine dayalı yorumlarn için cok tesekkür ederimm.. kafamda bişeyler oturmaya baslıyo sizin yazdıklarınızı okurken..tabi birazda zamanla hepten şekillenir..inşalah

cok tesekkür ederim..3yıl az bi zaman olur mu hiç hele ki hergünü dolu doluyken... tecrübelerine dayalı yorumlarn için cok tesekkür ederimm.. kafamda bişeyler oturmaya baslıyo sizin yazdıklarınızı okurken..tabi birazda zamanla hepten şekillenir..inşalah

ins mutlu olursun canim..
En doğru karari verki pismanlik yaşamayasin hersey diledigin gibi olsun ins...

yaşanacaklar benm gözümün önünden şerit gibigeçiyor içeriklerinegrmek istemiyorum.. bende anne baba ayrı büyüdüm babamı tanımıorum . o yüzden rabbmden hep hayrlısını istedim birini çok sevdim çok. ama barmen mesleği napicam 1 sene tanıdım ailesini giripçıktım inini dibini tanıdm .. ailede bişi yoktu.. herzamnaileye bakıcan ilk. sonra sıra ona geldi tanıdım tanıdım içkide içiodu ama bağımlıfalandeğildi. sonra bakın nelerrrrrrrr oldu??? tek birşey gördüm ondatek o şeye güvenerek ewlendim çookk merhametliydi inanılmaz merhametliydi ... ewlendim o insanla ama çocuk1 sene asla yapmıcaktım çünkü o benm yaşadıklarımı asla yaşamıcaktı yaşatmam. 1 sene geçti o 1 sene içinde içkiyi içmicem bidaha dedi bende tamam aşkım sen blirsin tabi ama zate rahatsız edici bi durum yoktu bnm için amaben nişanlıyken kapandım venamazımda niyazımdaydım .. çok dua ettim benm gibi olsun die . ama dini yönharç eşimden yana sıkıntım yoktuu. bi baktım 1 ğünabdest alıo ala ala dedm dini bi ğün mü die yok değil nmaz klcam dedi namazını kılıo artık barmenlikte yapmıo :))))) hemen ondanbi bebeğim parçam lsun istiorum diyeceğim boşşeylerin içine hiiiççgirme gençsin daha .. elbet doru olanıbulucaksın dua dua dua sadce ..

Back
X