- Konu Sahibi siyahtakibeyaz
Canım yaşına göre ne kadar olgun düşünüyorsun. Maşallah. Nişanlını, olayları, gidişatı ve muhtemel sonu çok iyi analiz etmişsin. Bu yaşta böyle bi düşünce tarzı helal olsun dedirtiyo. Şunu aklından hiç çıkarma insan ASLA değişmez. Nişanlını şu haliyle, hatta birbiriniz için biraz daha alışılmış insanlar olduğunuz haliyle değerlendirmelisin. Bugünkü resim evet evlenip bir an önce aynı evde yaşamaya başlayalım dedirtiyosa tamamdır, ama yok sen şimdiden bişeylerden yorulduysan o insan seni ömür boyu yormaya devam edecek muhtemelen. Kuzenim ' hadi artık seç birini evlen, bak bu taliplerin bigün pat diye sonu gelicek ve pişman olucaksın' baskılarıyla evlenmeliyim dedi ve 10 yıldır çekiyo o insanı, boşanamıyo bile 'seni seviyorum boşanmıcam' diyor kocası. Düşmüyor yakasından. Önce KENDİNİ düşünüceksin karar verirken. Sen mutluysan herkes mutlu, başkasını mutlu etmeye çalışırsan herkesi mutsuz edersin canım. Allah yardımcın olsun inşallah. En hayırlı yola çevirsin seni.
Çok teşekkür ederim... gerçekten söylediklerin beni onore etti...
yanlış bi adım atıp üzmemek ve tabi üzülmemek için çok düşünüyorum etrafımda da beni bu düşüncelere iten çok fazla yaşanmışlık var..
yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal... nişanlımın huyu suyu alışabileceğim gibi olmuş olsa dahi ailesinin bu baskısı bilmiş halleri benim alışabileceğim bi durum değil çünkü ben bağları kopuk bi ailede büyüdüm anne ve babam ayrı hep olgun ve sorumluluk sahibiydim yaşıtlarıma göre biraz fazla büyüktüm..
Düşün yılbaşında bile gece ayrı sabah ayrı arayıp duruyo annesi sanki ben erkegim o kız.. veya 21 yaşında olan o gibi..
nefeslerini ensemizde hissediyorum hep.. bu alışabileceğim bişey değil boğuyo beni bu durum malesef...
suan zamana bıraktık annemle ayrı babamla ayrı konuştum annem beni biraz daha haksız görüyo.. alışırsın vs vs... bu bi ihtimal.. ve ben alışamayacak olma ihtimalinide düşünmek zorundayım..
bu zaman sürecinde ya yanıldığımı görücem ya da ne kadar haklı olduğumu görüp bi yerde nokta koyucam...