- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
arkadaslar merhaba siteye yeni uye oldum.aslında her gun girdigim gezdigim bi sitedir ama uye simdi oldum.herkesin burda birbirine yardım etmesi kimseye anlatamadıklarını burda rahatca konusabilmesi cok hos.bana da bi akıl verir yol gosterirseniz cok sevinirim.4yıllık bi ilişkim var daha bi kac ay oldu nisanlanalı.nisanlımın ailesiyle ise 3yıl tanısıyorum o da bnmkilerle tabı evlerine gıdıp geliyorum.kayınvalidem hep onun istedigi olsun isteyen biri kayıpederimin fln ztn evde sozu gecmiyor.ben evlerine ne zmn gitsem pasta borek illaki bisi yapıp gotururum orda her ise kalkarım kosarım servise yemege yardım ederım aptal gibi.eltim benden 2yas buyuk ve 3bucuk yıllık evli.sanki ben degilde o misafirmiş gbi davranır.Kv'de her seferinde ona sunu aldım sanada alcam yada ona bunu almadım sanada alamam fln kıyaslama yapar ve eltim daha bi kez evine davet etmemistir beni.aile apartmanı maalesef bnde orda oturucam.Kv ve eltim beraber yıyıyorlar ben gittgmde her sey bnm ustume kalıyor eltim yemek saati gelınce asagıya ınıyo yemek yıyıyor tabagını bıle kaldırmıyo ve ben yemek yapıyorum ne eltim ne Kv dem eline saglık bıle demzler.ben cok canı tez bırıyım dayanamıyorum bulasıkları fln yıkıyorum.her neyse cok sey varda bıraz karısık anlattm.eltim ben gıdınce hosgeldın sen mı geldın bıle demez bende bunu Kvdeme soyledım anne bana nden boyle davranıyo fln dıye e onun huyu oyle dedı.demez olaydım sımdı Kvdem her fırsatta eltımı bana ovuyo anne-baba demesi yerinde boynunu buker ses cıkarmaz biri gelince asagıya ıner daha napsın fln dıyo.yanı ben memnunum sana noluyo gıbısınden ben oyle anlıyorum.ama banada demıyorkı kızım madem o yapmıyo otur sende ben hallederım demıyo her seyde esıtlık yapıyo aklınca ama işe geldimmi her seye ben kosuyorum.eltimin cocugu oldu bide gecen bize geldiler yemege Kvdem evde ztn hep yapıyo bu davranısı ha sız yıyın ben cocuga bakayım fln.bize gelince bende dedım anne hep boyle yapıyorsun bu aksam hep beraber yencek oturcaksın dedım.sanki dememişim oturmadı ya yıne kalktı cocuga baktı eltim yedi.ben onların evinde borek yaparım eltim tepsiyi alır kendı evıne goturur kimseye sormadan fln.daha cok varda sımdı yazabılcem bu kdr.ıste boyle seyler napım nasıl davranayım bilemiyorum?
kendi durumumla o kadar aynı ki okurken şaşırdımarkadaslar merhaba siteye yeni uye oldum.aslında her gun girdigim gezdigim bi sitedir ama uye simdi oldum.herkesin burda birbirine yardım etmesi kimseye anlatamadıklarını burda rahatca konusabilmesi cok hos.bana da bi akıl verir yol gosterirseniz cok sevinirim.4yıllık bi ilişkim var daha bi kac ay oldu nisanlanalı.nisanlımın ailesiyle ise 3yıl tanısıyorum o da bnmkilerle tabı evlerine gıdıp geliyorum.kayınvalidem hep onun istedigi olsun isteyen biri kayıpederimin fln ztn evde sozu gecmiyor.ben evlerine ne zmn gitsem pasta borek illaki bisi yapıp gotururum orda her ise kalkarım kosarım servise yemege yardım ederım aptal gibi.eltim benden 2yas buyuk ve 3bucuk yıllık evli.sanki ben degilde o misafirmiş gbi davranır.Kv'de her seferinde ona sunu aldım sanada alcam yada ona bunu almadım sanada alamam fln kıyaslama yapar ve eltim daha bi kez evine davet etmemistir beni.aile apartmanı maalesef bnde orda oturucam.Kv ve eltim beraber yıyıyorlar ben gittgmde her sey bnm ustume kalıyor eltim yemek saati gelınce asagıya ınıyo yemek yıyıyor tabagını bıle kaldırmıyo ve ben yemek yapıyorum ne eltim ne Kv dem eline saglık bıle demzler.ben cok canı tez bırıyım dayanamıyorum bulasıkları fln yıkıyorum.her neyse cok sey varda bıraz karısık anlattm.eltim ben gıdınce hosgeldın sen mı geldın bıle demez bende bunu Kvdeme soyledım anne bana nden boyle davranıyo fln dıye e onun huyu oyle dedı.demez olaydım sımdı Kvdem her fırsatta eltımı bana ovuyo anne-baba demesi yerinde boynunu buker ses cıkarmaz biri gelince asagıya ıner daha napsın fln dıyo.yanı ben memnunum sana noluyo gıbısınden ben oyle anlıyorum.ama banada demıyorkı kızım madem o yapmıyo otur sende ben hallederım demıyo her seyde esıtlık yapıyo aklınca ama işe geldimmi her seye ben kosuyorum.eltimin cocugu oldu bide gecen bize geldiler yemege Kvdem evde ztn hep yapıyo bu davranısı ha sız yıyın ben cocuga bakayım fln.bize gelince bende dedım anne hep boyle yapıyorsun bu aksam hep beraber yencek oturcaksın dedım.sanki dememişim oturmadı ya yıne kalktı cocuga baktı eltim yedi.ben onların evinde borek yaparım eltim tepsiyi alır kendı evıne goturur kimseye sormadan fln.daha cok varda sımdı yazabılcem bu kdr.ıste boyle seyler napım nasıl davranayım bilemiyorum?
mesafe koymayıda denedım arkadasım gitmedim aramadım bu sefer arıyo neden gelmıyorsun?kızım fln demek yok zatengel dıye cagırıyo hızmetcı lazım oluyor heralde ondanmı nedır
arkadaslar merhaba siteye yeni uye oldum.aslında her gun girdigim gezdigim bi sitedir ama uye simdi oldum.herkesin burda birbirine yardım etmesi kimseye anlatamadıklarını burda rahatca konusabilmesi cok hos.bana da bi akıl verir yol gosterirseniz cok sevinirim.4yıllık bi ilişkim var daha bi kac ay oldu nisanlanalı.nisanlımın ailesiyle ise 3yıl tanısıyorum o da bnmkilerle tabı evlerine gıdıp geliyorum.kayınvalidem hep onun istedigi olsun isteyen biri kayıpederimin fln ztn evde sozu gecmiyor.ben evlerine ne zmn gitsem pasta borek illaki bisi yapıp gotururum orda her ise kalkarım kosarım servise yemege yardım ederım aptal gibi.eltim benden 2yas buyuk ve 3bucuk yıllık evli.sanki ben degilde o misafirmiş gbi davranır.Kv'de her seferinde ona sunu aldım sanada alcam yada ona bunu almadım sanada alamam fln kıyaslama yapar ve eltim daha bi kez evine davet etmemistir beni.aile apartmanı maalesef bnde orda oturucam.Kv ve eltim beraber yıyıyorlar ben gittgmde her sey bnm ustume kalıyor eltim yemek saati gelınce asagıya ınıyo yemek yıyıyor tabagını bıle kaldırmıyo ve ben yemek yapıyorum ne eltim ne Kv dem eline saglık bıle demzler.ben cok canı tez bırıyım dayanamıyorum bulasıkları fln yıkıyorum.her neyse cok sey varda bıraz karısık anlattm.eltim ben gıdınce hosgeldın sen mı geldın bıle demez bende bunu Kvdeme soyledım anne bana nden boyle davranıyo fln dıye e onun huyu oyle dedı.demez olaydım sımdı Kvdem her fırsatta eltımı bana ovuyo anne-baba demesi yerinde boynunu buker ses cıkarmaz biri gelince asagıya ıner daha napsın fln dıyo.yanı ben memnunum sana noluyo gıbısınden ben oyle anlıyorum.ama banada demıyorkı kızım madem o yapmıyo otur sende ben hallederım demıyo her seyde esıtlık yapıyo aklınca ama işe geldimmi her seye ben kosuyorum.eltimin cocugu oldu bide gecen bize geldiler yemege Kvdem evde ztn hep yapıyo bu davranısı ha sız yıyın ben cocuga bakayım fln.bize gelince bende dedım anne hep boyle yapıyorsun bu aksam hep beraber yencek oturcaksın dedım.sanki dememişim oturmadı ya yıne kalktı cocuga baktı eltim yedi.ben onların evinde borek yaparım eltim tepsiyi alır kendı evıne goturur kimseye sormadan fln.daha cok varda sımdı yazabılcem bu kdr.ıste boyle seyler napım nasıl davranayım bilemiyorum?
Yanlış anlamayın ama siz şimdiden kötü alıştırmışsınız, tek başınıza bulaşık yıkayıp , yemek yapmanız çok yanlış.arkadaslar merhaba siteye yeni uye oldum.aslında her gun girdigim gezdigim bi sitedir ama uye simdi oldum.herkesin burda birbirine yardım etmesi kimseye anlatamadıklarını burda rahatca konusabilmesi cok hos.bana da bi akıl verir yol gosterirseniz cok sevinirim.4yıllık bi ilişkim var daha bi kac ay oldu nisanlanalı.nisanlımın ailesiyle ise 3yıl tanısıyorum o da bnmkilerle tabı evlerine gıdıp geliyorum.kayınvalidem hep onun istedigi olsun isteyen biri kayıpederimin fln ztn evde sozu gecmiyor.ben evlerine ne zmn gitsem pasta borek illaki bisi yapıp gotururum orda her ise kalkarım kosarım servise yemege yardım ederım aptal gibi.eltim benden 2yas buyuk ve 3bucuk yıllık evli.sanki ben degilde o misafirmiş gbi davranır.Kv'de her seferinde ona sunu aldım sanada alcam yada ona bunu almadım sanada alamam fln kıyaslama yapar ve eltim daha bi kez evine davet etmemistir beni.aile apartmanı maalesef bnde orda oturucam.Kv ve eltim beraber yıyıyorlar ben gittgmde her sey bnm ustume kalıyor eltim yemek saati gelınce asagıya ınıyo yemek yıyıyor tabagını bıle kaldırmıyo ve ben yemek yapıyorum ne eltim ne Kv dem eline saglık bıle demzler.ben cok canı tez bırıyım dayanamıyorum bulasıkları fln yıkıyorum.her neyse cok sey varda bıraz karısık anlattm.eltim ben gıdınce hosgeldın sen mı geldın bıle demez bende bunu Kvdeme soyledım anne bana nden boyle davranıyo fln dıye e onun huyu oyle dedı.demez olaydım sımdı Kvdem her fırsatta eltımı bana ovuyo anne-baba demesi yerinde boynunu buker ses cıkarmaz biri gelince asagıya ıner daha napsın fln dıyo.yanı ben memnunum sana noluyo gıbısınden ben oyle anlıyorum.ama banada demıyorkı kızım madem o yapmıyo otur sende ben hallederım demıyo her seyde esıtlık yapıyo aklınca ama işe geldimmi her seye ben kosuyorum.eltimin cocugu oldu bide gecen bize geldiler yemege Kvdem evde ztn hep yapıyo bu davranısı ha sız yıyın ben cocuga bakayım fln.bize gelince bende dedım anne hep boyle yapıyorsun bu aksam hep beraber yencek oturcaksın dedım.sanki dememişim oturmadı ya yıne kalktı cocuga baktı eltim yedi.ben onların evinde borek yaparım eltim tepsiyi alır kendı evıne goturur kimseye sormadan fln.daha cok varda sımdı yazabılcem bu kdr.ıste boyle seyler napım nasıl davranayım bilemiyorum?
Allah aşkına bu konu gerçek m i
anan baban evde bir su istese "oofff"lamıyorsan neyim
millete böyle yaranacağını sandın heralde ama sadece sanmakla kaldın... Noldu hem senden faydalanıp hem de yerin dibine sokuyorlar hala.
Kendini kullandırtma !
Ben bu kızları anlamıyorum..
Öz anneleri kalk kızım şunu yap dese ooffff poofffff der dururlar..
Yaranmak adına bir kayınvalidelerinin ayaklarını yalamadıkları kalır üstünede bir ton laf yerler ama nafile asla uslanmazlar
Hatayı ben sizde buldum,sanane yahu !
Kırıp ayaklarını otursana
bence gıtmezsen tavırlı oldugunu dusunurler gıt ama yemek falan yapma mısafır gıbı gıt 1-2 saat otur gerı evıne gıt bıde nısanlın yokken senı azarlıyosa nısanlın varken gıt yanlız kalma.
Evlendikten maksimum 3 ay sonra tekrar buraya başlık açacaksın..arkadaslar merhaba siteye yeni uye oldum.aslında her gun girdigim gezdigim bi sitedir ama uye simdi oldum.herkesin burda birbirine yardım etmesi kimseye anlatamadıklarını burda rahatca konusabilmesi cok hos.bana da bi akıl verir yol gosterirseniz cok sevinirim.4yıllık bi ilişkim var daha bi kac ay oldu nisanlanalı.nisanlımın ailesiyle ise 3yıl tanısıyorum o da bnmkilerle tabı evlerine gıdıp geliyorum.kayınvalidem hep onun istedigi olsun isteyen biri kayıpederimin fln ztn evde sozu gecmiyor.ben evlerine ne zmn gitsem pasta borek illaki bisi yapıp gotururum orda her ise kalkarım kosarım servise yemege yardım ederım aptal gibi.eltim benden 2yas buyuk ve 3bucuk yıllık evli.sanki ben degilde o misafirmiş gbi davranır.Kv'de her seferinde ona sunu aldım sanada alcam yada ona bunu almadım sanada alamam fln kıyaslama yapar ve eltim daha bi kez evine davet etmemistir beni.aile apartmanı maalesef bnde orda oturucam.Kv ve eltim beraber yıyıyorlar ben gittgmde her sey bnm ustume kalıyor eltim yemek saati gelınce asagıya ınıyo yemek yıyıyor tabagını bıle kaldırmıyo ve ben yemek yapıyorum ne eltim ne Kv dem eline saglık bıle demzler.ben cok canı tez bırıyım dayanamıyorum bulasıkları fln yıkıyorum.her neyse cok sey varda bıraz karısık anlattm.eltim ben gıdınce hosgeldın sen mı geldın bıle demez bende bunu Kvdeme soyledım anne bana nden boyle davranıyo fln dıye e onun huyu oyle dedı.demez olaydım sımdı Kvdem her fırsatta eltımı bana ovuyo anne-baba demesi yerinde boynunu buker ses cıkarmaz biri gelince asagıya ıner daha napsın fln dıyo.yanı ben memnunum sana noluyo gıbısınden ben oyle anlıyorum.ama banada demıyorkı kızım madem o yapmıyo otur sende ben hallederım demıyo her seyde esıtlık yapıyo aklınca ama işe geldimmi her seye ben kosuyorum.eltimin cocugu oldu bide gecen bize geldiler yemege Kvdem evde ztn hep yapıyo bu davranısı ha sız yıyın ben cocuga bakayım fln.bize gelince bende dedım anne hep boyle yapıyorsun bu aksam hep beraber yencek oturcaksın dedım.sanki dememişim oturmadı ya yıne kalktı cocuga baktı eltim yedi.ben onların evinde borek yaparım eltim tepsiyi alır kendı evıne goturur kimseye sormadan fln.daha cok varda sımdı yazabılcem bu kdr.ıste boyle seyler napım nasıl davranayım bilemiyorum?
Canim benim. Ben oncelikle mantaliteni deyistirmenin seni daha fazla mutlu edicegini dusunuyorum. Toplumun genel yargisi sudur ki, becerikli bayanlar, eli hizli bayanlar makbuldur, ve gelinlerin kizlarin, annelerin oyle olmasi gerekir. Ve sen buna inanarak ki ben de inanirim, eltindeki yanlislari sorun ediyorsun. Eltinin davranislari onun dogrularidir ve bunun hakkinda dusunmen veya dolayli olarak eltini kendi acindan dogru davranmaya bir nevi zorlaman (kayinvalidene sikayet etmissin, ve kayinvalidene sen otur yemek ye demissin hic kalkma demissin) yanlis. Cunku bu sadece eltini ve esini ve kayinvalideni baglar. Eger sen borek yapmak yemek yapmak bulasik yikamak istiyorsan yap, ama sen yaptin diye basklarinin da yapmasini bekleme. Sahsi fikrime gore yapimasi lazim ama buna senin karismaman lazim. Eyer bu durumdan rahatsiz olup kullanilmis gibi hissediyorsan sen de yapmazsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?