Nişanlıyım nişanı atmalımıyım lütfen fikir verin çok önemli :(

nişan atmalımıyım

• evet

OY: 176 98,9%
  • hayır

OY: 2 1,1%

• Ankete Katılan
    178

Evlenecek kişi annen değil sensin. Nişan atmak da ayıp bir şey değil, nişan dediğin zaten evlilik aşamasında birbirini tanıma sürecidir. Kafana uymuyor işte. Çevrenin ne diyeceğini çok kafana takacaksan da "Beni aldattı" dersin, direkt doğruyu söylersin. Bırak onu ayıplasınlar. Senin çekinecek hiçbir şeyin yok, nişanlanınca da evleneceksin diye bir zorunluluk yok.

Şimdi yapan evlenincede yapar! Nasıl kabulleniyorsun bu durumu yahu birde soruyorsun? Hiç mi kadınlık gururun yok? E o zamam seninde ihtiyaçların var sende konuş onla bunla bu ne biçim şey,daha nişanlılık evresinde bitmiş iş.

Nikahına almamışsın daha seni aldatan bir adamın kahrını çekiyorsun yarın bir gün evlenince erkek eline bakan bir kadın toplumu yetişiyor yarebbiiiiim. Çok sinirlendim.

Ihtiyaç mi pofff

Evlenincede ihtiyacımi sen karsilayamiyosun

Bahanelerle ihtiyaclarını karsılamaya devm eder

At nisani dertsiz başına dert alma . Bu bile bile lades olur yok yapmicam evlenince ne demek yol ver

yaparsam da ihtiyaç diyor adam bildigin ben buyum yaparim yani diyor sn yapar mi diye dusunuyorsun. sen sunu dusun bu adam yaparim demis sen bunu normal karsilarmisin onu dusun. demis yani Allahm yarabbim saka gbi

Sorman hata coktan atmaliydin...

Ayrica seni sevmiyor degerde vermiyor kandirma kendini

Deger verip seven insan böyle sacmaliklar yapipta evlenince yapmam demez...

O zaman bu sınavı başarılı bir şekilde gururunuz için, geleceginiz için gecin; ayrılın.

Kimseye açıklama yapmak zorunda degilsiniz ancak anneniz ısrar ediyorsa aldattıgını direkt soyleyin. Erkektir yapar affet vs diyecek biriyse zaten bir daha bu konuda da ona yorum yapma hakkı bile vermeyin.

Aldatılmasanız bile sevmediginiz için yine ayrılabilirdiniz. Annenizin seçimlerinden ibaret bir hayatı yaşamak zorunda degilsiniz.

Canım benim şimdi neyse, o odur !!! Sen düzeleceğine inanma hiç boşuna Adam 7'sinde neyse, 70'inde de odur

Ne durumdasın arkadaşım naptın umarım doğru kararı vermişsindir ve uygulamışsındır hakkında hayırlısı

ihtiyaç mı
sevişmeyi ihtiyaç göreni duyduk da mesajlaşmayı ihtiyaç gören de ilginçmiş

ya ben anlatamadım sevişmeye diyor zaten yani birşey yaparsam konu çok uzun diye yazamadım ben en basit örneğini yazdım hani mesajlasma
umarım ayrılmışsındır, son durumu okumadım ama
evlenince düzelme gibi bir durum olmaz aksine daha çok sapıtır nasılsa kabullendiğin için

ayrıl canım.evlenırmıste yapmazmısta hemen ayrıl.neden bılıor musun ılerde acaba benı aldatıyor mu dıye hergun perısan olmaktan ıyıdır.bu ınsana nasıl guvenebılırısn kı?

Evlenınce senınde ıhtıyactan baskalarıyla sevısebılecegını cunku onun sana yeterli gelmeyecegını soyle.. bi küfür edecegım sımdı ama.. Neyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…