- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
- Konu Sahibi aysegul1238
-
ÖYLE ÇIKMAZLARDAYIM Kİ KİMSEYLE ÇIKMAZDIM BİLE ANNEMİN ÇOK BEGENMESIYLE BENDE ISINMIŞTIM AMA SEVMIYORUM AŞIK DEĞİLİM BENİ ÇOK SEVDİ DİYE KABUL ETMIŞTIM AMA MEĞER HİÇTE ÖLE DEĞİLMİŞ KENDIME YAKISTIRAMYRM NİŞAN ATMAYI AMA ATMAK ZORUNDAYIM BİRDHA KİMSEYE GÜVENEMEM Kİ NİŞAN BİLE YAPMAM DİYORUM NASIL YAPACAM ACABA KARŞIMA BUNU ALDATTIGI İÇİN BIRAKICAM AMA ALDATMAYAN BİR ERKEK ÇIKACAK MI???
Ihtiyaç mi pofffMerhaba Arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum durumumu anlatim görücü usulü nişanlandım nişanlım bana çok değer veriyor seviyor ama çapkın biri sürekli instagramlarda biliyorum msjlasıyo kızlarla ve inkar ediyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım işlettiğimde oldu hemen yanaşıyor sürekli evlenince yapmam diyor yapıyorsamda ihtiyaç diyor sizce napmalıyım benım kaldıramayacagım bir durum evlenıncede devam olur mu yoksa düzelir mi nişanı atsam mı?
At nisani dertsiz başına dert alma . Bu bile bile lades olur yok yapmicam evlenince ne demek yol verMerhaba Arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum durumumu anlatim görücü usulü nişanlandım nişanlım bana çok değer veriyor seviyor ama çapkın biri sürekli instagramlarda biliyorum msjlasıyo kızlarla ve inkar ediyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım işlettiğimde oldu hemen yanaşıyor sürekli evlenince yapmam diyor yapıyorsamda ihtiyaç diyor sizce napmalıyım benım kaldıramayacagım bir durum evlenıncede devam olur mu yoksa düzelir mi nişanı atsam mı?
ben buranın kurallarını pek bilmiyorum ilk defa yazdığım için kusura bakmayın ,,,
Yani çok çok pişmanım nişan yaptığım için ama bir yandanda bu benim imtihanımmış dıyorum ve çok üzülüyorum ben böyle biri değilken bana böyle birinin denk gelmesine iyiki buraya yazmışım çünkü inanılmaz doluydum demekki ben abartmıyorum haklıyım kendime yedıremıyodum salakmışım ya baştan yapmıyacaktımda annem işte annem hep olumlu baktı yanılttı benı onun izinden gittim ama
Konuştum ve istemedğimi söyledimNe durumdasın arkadaşım naptınumarım doğru kararı vermişsindir ve uygulamışsındır hakkında hayırlısı
ihtiyaç mıMerhaba Arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum durumumu anlatim görücü usulü nişanlandım nişanlım bana çok değer veriyor seviyor ama çapkın biri sürekli instagramlarda biliyorum msjlasıyo kızlarla ve inkar ediyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım işlettiğimde oldu hemen yanaşıyor sürekli evlenince yapmam diyor yapıyorsamda ihtiyaç diyor sizce napmalıyım benım kaldıramayacagım bir durum evlenıncede devam olur mu yoksa düzelir mi nişanı atsam mı?
Konuştum ve istemedğimi söyledim
ya ben anlatamadım sevişmeye diyor zaten yani birşey yaparsam konu çok uzun diye yazamadım ben en basit örneğini yazdım hani mesajlasmaihtiyaç mı
sevişmeyi ihtiyaç göreni duyduk da mesajlaşmayı ihtiyaç gören de ilginçmiş
umarım ayrılmışsındır, son durumu okumadım amaya ben anlatamadım sevişmeye diyor zaten yani birşey yaparsam konu çok uzun diye yazamadım ben en basit örneğini yazdım hani mesajlasma
ayrıl canım.evlenırmıste yapmazmısta hemen ayrıl.neden bılıor musun ılerde acaba benı aldatıyor mu dıye hergun perısan olmaktan ıyıdır.bu ınsana nasıl guvenebılırısn kı?Merhaba Arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum durumumu anlatim görücü usulü nişanlandım nişanlım bana çok değer veriyor seviyor ama çapkın biri sürekli instagramlarda biliyorum msjlasıyo kızlarla ve inkar ediyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım işlettiğimde oldu hemen yanaşıyor sürekli evlenince yapmam diyor yapıyorsamda ihtiyaç diyor sizce napmalıyım benım kaldıramayacagım bir durum evlenıncede devam olur mu yoksa düzelir mi nişanı atsam mı?
Gorusmedıgı ne malum.ya ben anlatamadım sevişmeye diyor zaten yani birşey yaparsam konu çok uzun diye yazamadım ben en basit örneğini yazdım hani mesajlasma
EeeKonuştum ve istemedğimi söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?