- 3 Kasım 2014
- 817
- 1.027
- 138
- 40
- Konu Sahibi aysegul1238
-
offffff nişan atmaktan utanıyorummm heryerden engelledim onu .onuda istemıyorum
offffff nişan atmaktan utanıyorummm heryerden engelledim onu .onuda istemıyorum
utanacak ne var ki bunda, ben hiç anlamadım. bu hayatı ne der dediğiniz insanlar mı yaşayacak? Ben attım daha önce, gerçi tekrar barışıp evlendik ama hiç de utanacak bir durum yok valla. Evlilik yahu bu çocuk oyuncağımı.
Sana bu kozalağı görücü usulü tanıştıranların yanında bunun hatasını yüzüne vur ,yüzüğüde iyi ortalayarak suratına geçir (sakın göz yaşı filan dökme).Unutamayacağı bir an olsun kozalağın.
Anladığım kadarıyla sosyal medyada kaşarlarla fazla vakit geçirdiği için görücü usulü evleneyim ,beni aldatmayacak evde dolma börek ,çocuk temizlik vs gömülecek temiz hatun olsun ama ben de sokakta kaşarlı tost yemeğe devam edeyim kafasını yaşıyor. Hemen s*ktret hayatından.Üzülürsün sonra.
Ayrıca nişan atmaktan neden utanacakmışsın ki.Asıl sana böyle bir hödüğü tanıştırıp ta hayatını karartmaya çalışanlar utansın.Senin hayatın başkalarının düşüncelerinden daha önemli olmalı.Kardeşim unutma,yarın mutsuz olursun bu kez aynı insanlar keşke bunla evlenmeseydin hata sende der çıkarlar.Elin ağzı torba değil büzemezsin.Ama yol yakınken kozalağı magma tabakasına yollaman en hayırlısı olur.
nisan en güzel evre ,evlenince tabiki daha çok yapar,saygısı yok bir kere.bende bir kere nisan attım ,ayrıl gitsin çok aşık değilseniz
ihtiyac mi?belki senin de ihtiyaclarin vardir ayni sekilde,buna ne dermis bir sorsaydin??karaktersizlige bahane cok
sağollll haklısınnnn offf lanet olsun niye beni bu kadar inandırdı ve neden hala benle ayrılmak ıstemıyor yalvaryor ve neden bunları yapıyor bunların açıklaması yok mu yaa !!!!
yol yakinken ayrilin bence.adam evlilik on gosterimi yapmis,simdi boyleyse evlenince neler yaparkıyameti koparıyo o lafları dedğimde duymaktan rahatsız
Peki ben şimdi ona söyledim attığımı annesinede şimdi nişan bozulunca ne yapılması gerekiyor?
Güzel arkadaşım açıklaması belli zaten.Arkadaş sosyal medyada ne kadar kaşar var takılıyor.Sonra düşünüyor sağlam bir kızla evleneyim ki evdeki bana boynuz takmasın bunlar gibi.Şimdi o sosyal medyada buna yazan kızlar acaba bir buna mı yazıyor ? ?? Bunun gibi kaç tane yolunacak kaz var ellerinin altında.Afedersin iki tane meme resmi,cilveli laf hoop kozalaklar ağa düşüyor . Gazeteler yazdı ,koskoca üniversite dekanını tuzağa düşürüp parasını çarptılar böyle. O sosyal medyada o kadınların derdi aşk meşk değil , hatta seks bile değil.Parasını yolacak enayiler arıyorlar.Çalışmadan rahat yaşayan böyle ne çok kadın var.
Aklı başında değil uçkurunda olanlar da işte böyle istiyor ki hem karnım doysun hem pastam dursun.
Sana yalvarıyor çünkü sen sosyal medyada profil açıp bunları yapmazsın diye emin oluyor.Evlenecek soyadı kirlenmeyecek.Ama kendi her haltı yiyecek.
Kendi ailenlede konustun mu? Ailene de ne kadar kararli oldugunu belli et. Dimdik durarak anlat madem.
Rabbim hakkinda hayirlisini versin.
Tepksi ne oldu annenin?annem biliyor babam daha bilmyor
bana hak veriyorTepksi ne oldu annenin?
Aynı evin içine girince bunlar daha çok zoruna gidecek. Sen ev işi yemek çocuk derken hayatını Ona adayacaksin. O da onla bunla muhabbet edecek görüşmeye gidecek belki. Senin zor zamanlarında hamilelik lohusalik gibi birini yatağa atma planları yapacak. Açık açık söylüyor işte
aynen bende bunları düşündüğüm için şimdiden vazgeçeyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?