- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
- Konu Sahibi aysegul1238
-
Evet ya. Eeee? Karşıda ki ne demiş? Dirhem dirhem yaxıolar
düzelir mi?Merhaba Arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum durumumu anlatim görücü usulü nişanlandım nişanlım bana çok değer veriyor seviyor ama çapkın biri sürekli instagramlarda biliyorum msjlasıyo kızlarla ve inkar ediyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım işlettiğimde oldu hemen yanaşıyor sürekli evlenince yapmam diyor yapıyorsamda ihtiyaç diyor sizce napmalıyım benım kaldıramayacagım bir durum evlenıncede devam olur mu yoksa düzelir mi nişanı atsam mı?
aynen öyle ben hergün o düşünceyle yaşamak gerçekten zorayrıl canım.evlenırmıste yapmazmısta hemen ayrıl.neden bılıor musun ılerde acaba benı aldatıyor mu dıye hergun perısan olmaktan ıyıdır.bu ınsana nasıl guvenebılırısn kı?
ya gülücük oldu pek anlamadım bu siteden k.bkmyn hatalarım olablırkarşıdaki bırakmıyor işte özürdilerim bir msjdır zaten kızlar yazıyor (bu doğru ona yazılana cvp verme alışkanlığı var ) yapma etme diyor((
işte onu bilmiyorum yeminler ediyor ama ? Allah bilirGorusmedıgı ne malum.
Merhaba Arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum durumumu anlatim görücü usulü nişanlandım nişanlım bana çok değer veriyor seviyor ama çapkın biri sürekli instagramlarda biliyorum msjlasıyo kızlarla ve inkar ediyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım işlettiğimde oldu hemen yanaşıyor sürekli evlenince yapmam diyor yapıyorsamda ihtiyaç diyor sizce napmalıyım benım kaldıramayacagım bir durum evlenıncede devam olur mu yoksa düzelir mi nişanı atsam mı?
aynen bırakmam lazımHiç durma at
Valla psıkılojın bozulur sürekli aldatılma şüphesi hayatın zindan olur
Sen neden baska erkeklerle konusmuyorsun.belkı de senı sevmıyor kı oyle.seven ınsan kaybetme korkusu yaşar.aynen öyle ben hergün o düşünceyle yaşamak gerçekten zor
Merhaba Arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum durumumu anlatim görücü usulü nişanlandım nişanlım bana çok değer veriyor seviyor ama çapkın biri sürekli instagramlarda biliyorum msjlasıyo kızlarla ve inkar ediyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım işlettiğimde oldu hemen yanaşıyor sürekli evlenince yapmam diyor yapıyorsamda ihtiyaç diyor sizce napmalıyım benım kaldıramayacagım bir durum evlenıncede devam olur mu yoksa düzelir mi nişanı atsam mı?
22 yaşındayımAman at gitsin. Onunla mı uğraşacaksın? Kaç yaşındasın acaba?
22 yaşındayım
Eee derdin ne canım ya, sakın böyle bir hataya düşme. Üzülürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?