Nişanlıyım psikolojim bozuldu

Öncelikle sende benim evladımsın yok yakın olalım yok hergün gel hatta bizde kal gibi hikayeleri dinleyin ama uygulamayın . çok muhabbet tez ayrılık getiriri derler en az bir arabaya binmeden gelemeyeceği uzaklıkta olsun.
nasıl kv şimdiden şartlarını söylemeye başlamış sizde söyleyin.
hele birde meraklı bir karaktere sahipse eyvah diyin. bir arkadaşınız size geldiğinde bile damlar . bugün kahvaltıya sana geldik der 8 de damlar .eski toprak fazla uyumuyor malum.
sonra benim kv de de olduğu gibi kim geldi? nereye gidiyorsunuz? nerden geliyorsunuz?evde değilsiniz nerdesiniz ? soruları cevaplarsınız 🤣

Valla sizin piremses kişiliğinize bu aile uymuyorsa evlenmeyin o zaman? İngiliz filan bulun. Çünkü Türk aile yapısı maalesef genelde budur

Piremses olmakla ne alaka? Kadin haddini bilmiyor, konu sahibinin sucu ne? Sabahtan aksama onun yaninda duracaksa evlenmenin anlami ne..kendi ailesinin yaninda kalsin

yıl 2022 kv’ye sabah gidip akşam gelmek mi kaldı yahu. konu sahibesi bu aileyle yapamazsınız gibi geldi bana. nişanlınızla her şeyi konuşun, sonradan “sen değiştin” olmasın çünkü her türlü kötü olacaksınız gibi duruyor bu aileyle.

Kayınvalidem benim de bir evim var düzenim var lafına aşırı bozuluyor benide uyardı birkaç defa ben herkes bir arada olsun isterim evim evim dersen üzülürüm dedi açıktan.
Bende hep kabile gibi toplanmaktan hoşlanmam kendi evim kendi düzenim başta gelir demekten neden korkuyorsun? Kadın seni gelin olarak değil de nüfusuna eklenmiş ev ahalisi olarak görüyor

gelmişim 60 küsür yaşına oğlumu evlendirmişim artık emekli de olmuşumdur heralde ne diye her gün gelin bana gelecek oğlum bana gelecek ? valla ben üzerime düşeni yapmışımdır okutup bu yaşa getirip evlendirmişim artık bir birey olmasını ve kendi kanatlarıyla uçmasını beklerim ben de o yaştan sonra sabah müge anlı öğlen esra erol arada kocamla didişerek bir gün ölüp giderim sanırım oğlum ve gelinimden beklentim de bayramlarda seyranlarda el öpmeye gelip harçlıklarını almaya gelmeleri olur torunum varsa bazen 10 dk göstersinler telefonda yeter kimseyi gel git diye zorlayamayız zaten haftanın 5 6 günü çalışıp bir pazar günlerini de kendi ailesine ayırsınlar fazlası bencilliğe girer
Erkek anneleri çoğunlukla bir tuhaf zaten. Bebek gibi yetiştirip birey olduklarını kabul etmiyorlar ki zaten adamlar birey ve yetişkin de olamıyor daha da çok kadının başını yakıyor..

Erkek anneleri çoğunlukla bir tuhaf zaten. Bebek gibi yetiştirip birey olduklarını kabul etmiyorlar ki zaten adamlar birey ve yetişkin de olamıyor daha da çok kadının başını yakıyor..
çok karşıyım erkekleri bebek gibi yetiştirmeye kız yada erkek hiç fark etmez tek başına kendi hayatını devam ettirebilecek beceride olabilecek şekilde yetiştirilmeli zaten az mantıklı olan ebeveynler bu şekilde yapar belli bir zaman sonra ölücez dünyanın binbir türlü hali var tek kalacak belki tek başına yaşayabilecek beceriye sahip olmalı her bir birey

Öyle deme. Ben simdiden düsünüyorum acaba bende o duruma gelsem böyle psikopata baglarim mi diye. Yani herkes evladini yakininda görmek ister, ama bunlar asla normal davranislar degil. Kendi hayati ve cevresi olan birinin böyle davranmayacagini umuyorum

Piremses olmakla ne alaka? Kadin haddini bilmiyor, konu sahibinin sucu ne? Sabahtan aksama onun yaninda duracaksa evlenmenin anlami ne..kendi ailesinin yaninda kalsin

"Benim ailem beni el üstünde tuttu, ne istesem yapıldı, sitede yaşıyorum, rahat yetiştim, müstakil ev beni basıyor," vs vs vs demiş ya ondan

Gen-z nin agizlara pelesenk ettiği bi başka sakız. Boşuna anlam arama kullanani özenti ve iqsuz gostermekten baska bi ise yaramayan sacma bir laf.
Gen-z değilim 95liyim:( niye bana iqsuz dediniz oylesine yazdim özenti vb değil birden aklima geldi

"Benim ailem beni el üstünde tuttu, ne istesem yapıldı, sitede yaşıyorum, rahat yetiştim, müstakil ev beni basıyor," vs vs vs demiş ya ondan

Keske herkes o sartlarda büyüse. Rahat yetisip birden böyle zorba ve laf anlamayan insanlarla karsi karsiya kalmak tabi ki karsilastirir. Kücük evlere ördek ailesi gibi herkesi doldurmaya seven insanlar var. Ha o insanlar kendileri gelip kalir o ayri. Ama istenmediginiz yerde zorla tikali kalmak da baska olay, cünkü kacacaginiz bir köse yok. Bastan mesafesini koruyacak, yoksa arkasi kesilmez. Herkes yerini bilse böyle sorunlar olmazdi ama laf üstünde gelin ya o zaman yapabilirler saniyorlar

Nişanlımla 2 yıllık bir sevgililik sürecinden sonra nişanlandık kendisi de ailesi çok çok iyi insanlar asla inkar edemem ama aile olarak çok farklıyız hemşehriyiz aslında ama tabiki de yetişme tarzımiz çok farklı ilk başlarda bunu asla dert etmedim bilmiyorum şuandada dert edilecek birşey var mı ben mi büyütüyorum fikirlerinize ihtiyaçim var öncelikle cokk kalabalıklar ilk gelin olacağım kalabalık şöyle kız kardeşleri erkek kardeşleri var hepsi bekar. Kaynanam ilk gelin olacağım için hevesli Allah var ama bi yandan da çok pasif düşüncesiz bizim evimiz 2+1 bı çaya gelsnler herkesi toplayıp geliyor ev küçücük bazen bardak kaşık catal ciddiyim yetmiyor. Annem bana patliyor bende tek senle kayınbabam gelsin diyemem ki kendisini düşünmesi gerek. Ben ise 2 kardeşiz çok rahat yetiştim ne istersem oldu yapıldı asla ikiletilmedi nişanlım konusunda asla şüphem yok oda gözümün içine bakar ne dersem yapar okey ama oda annesi sonuçta bazen galeyanına geleceğini düşünmüyor değilim. Birazda alışamadım onlara açıkcasi ben bide soğuk mesafeli biriyimdir. Herneryse şuan tek sıkıntım evim ayrı olacak tamam. Ama sanırım yakınında oturmami istiyor ailem buna kesinlikle karşı ve bende öyle. Nişanlım başka konuşuyor annesi başka. Nişanlım atıyorum ki şu semtte buluruz falan diyor o ise gecenlerde 'iste bir komşu taşındi size tutalım' gibisine birşeyler dedi. Milletin yanında gelinim sabah erkenden gelip akşam gitsin evine isterim. Evi ayrı olacak tamam ama sürekli yanımda olsun falan diyor evlerinden aşırı sıkılıyorum bu arada sitede doğmuş büyumus biri olarak söylüyorum, evleri müstakil gerçekten boğuluyorum. (Asla yanlış anlamayın küçümsemek için demiyorum) bu söylemleri beni korkutuyor ne biliyim ben sabahın köründe kalkıp gidemem ki uyanamam bile evde bekar cocuklar var ne işim olur hayallerim var evim olsun kalkayim kahvaltımı hazırlayım yemeğimi yapıyım ne bileyim belki kiminize saçma gelir.
Bide son birşey eklemek istiyorum nişanlimin işi bazen de şehir dışı çıkabiliyor bir ay gelmediği oluyor bu süreçtete evini kapat gel bizimle kal derler buna da çok eminim. Kendi ailemde var elbette onlardada kalırım ama ne biliyim düğünümüz seneye yazın. Tek derdim onlardan biraz uzakta oturmak bir vasıtada olsa uzaklıkta olmasını istiyorum. Ne yapmalıym gerçekten artık çok etkileniyorum ağlıyorum resmen ama nişanlımı da çok seviyorum
Görümcem şuan böyle ve her gün kayınvalidesine gidiyorlar hem de her gün 🤦🏻‍♀️ çok sıkıntı yaşıyor buna çözüm şart maalesef ya da çalışacaksınız eğer kendinize başka nefes alanı açmak istiyorsanız

Keske herkes o sartlarda büyüse. Rahat yetisip birden böyle zorba ve laf anlamayan insanlarla karsi karsiya kalmak tabi ki karsilastirir. Kücük evlere ördek ailesi gibi herkesi doldurmaya seven insanlar var. Ha o insanlar kendileri gelip kalir o ayri. Ama istenmediginiz yerde zorla tikali kalmak da baska olay, cünkü kacacaginiz bir köse yok. Bastan mesafesini koruyacak, yoksa arkasi kesilmez. Herkes yerini bilse böyle sorunlar olmazdi ama laf üstünde gelin ya o zaman yapabilirler saniyorlar
İşte. Kendi yaşamıyla uymuyor. Umarım yol yakınken döner 🤷‍♀️

Ya bende hiç gitmem demiyorum ki kendi kendime içimden kizimmm kendi ailen olsa hergun sıkılmadan gitmek istersin oda senin eşinin ailesi diyorum.' ama hergun yatağından kalk akşama kadar kal istemiyorum. Bugün temizlik yapıyorum diycem anneme gidiyorum alışveriş yapmam lazım falan diyip en azından haftada ikiye falan indirsem razıyım ciddennn...
1 yıllık evliyim ilk 3 ay keşke evlenmeseydim ailemle yaşasaydım hep dedim her hafta gider kalırdım son zamanlarda her hafta gitmek zor geliyor evimde durmak istiyorum ailem de alıştı her hafta gelmeme bekliyorlar biraz da diretiyorlar ama bana fenalık geliyor... demem o ki kendi ailene de hergün gitmek zor gelir kendi evin,kendi düzenini ararsın,rahatından ödün vermek zor gelir...kaynana ne derse desin ben hergün hergün gelemem kusura bakmayın de duygu sömürüsü,manipüle oyunlara gelme

Buna benzer cümleleri cok duydum kayinpederim ve onun rahmetli annesi derdi "bizde ayri gayri yok korlayıp koraklanıp hep bir arada olalım" diye.Ayni sokakta oturuyoruz yeni evliyken et balik tavuk pissin hemen cagirirlardi börek yapsinlar hemen gelin de gelin hep bir arada olma istekleri bitmezdi hizmet icin degil ha sadece bir arada olalim diye evet iyi hos ama bir noktadan sonra bayiyor.Annemler gelsin misafirim gelsin gelirlerdi kaynanam onun kaynanasi eltisi bilmem nesi mutfaktan cikamazdim ayy lohusaligimi en az 12 kisiyle birlikte gecirdim ben. Sonra bir sebepten kavgalar oldu da kafam rahat simdi gidersem ayda bir 2 3 ayda bir sana tek tavsiyem işe gir calıs asla yakinlardan ev tutma

Buna benzer cümleleri cok duydum kayinpederim ve onun rahmetli annesi derdi "bizde ayri gayri yok korlayıp koraklanıp hep bir arada olalım" diye.Ayni sokakta oturuyoruz yeni evliyken et balik tavuk pissin hemen cagirirlardi börek yapsinlar hemen gelin de gelin hep bir arada olma istekleri bitmezdi hizmet icin degil ha sadece bir arada olalim diye evet iyi hos ama bir noktadan sonra bayiyor.Annemler gelsin misafirim gelsin gelirlerdi kaynanam onun kaynanasi eltisi bilmem nesi mutfaktan cikamazdim ayy lohusaligimi en az 12 kisiyle birlikte gecirdim ben. Sonra bir sebepten kavgalar oldu da kafam rahat simdi gidersem ayda bir 2 3 ayda bir sana tek tavsiyem işe gir calıs asla yakinlardan ev tutma

Lohusaligi nasil 12 gecirdiniz. Abooo :ruh:

Lohusaligi nasil 12 gecirdiniz. Abooo :ruh:
Bazen 11 e inip bazen 14 e kadar cikabiliyordu bu sayı 😄 sonra diyorlar postlarimda sen kotu gelinsin hayir efendim beni onlar bu hale getirdi esimden Allah razı olsun (yani bu yeni halinden) eski hali aklima gelince hala üzülüyorum ama simdi hic bu tarz muhabbetlerin icinde bırakmiyor beni hakliligimi iyice anladi

Bazen 11 e inip bazen 14 e kadar cikabiliyordu bu sayı 😄 sonra diyorlar postlarimda sen kotu gelinsin hayir efendim beni onlar bu hale getirdi esimden Allah razı olsun (yani bu yeni halinden) eski hali aklima gelince hala üzülüyorum ama simdi hic bu tarz muhabbetlerin icinde bırakmiyor beni hakliligimi iyice anladi

Yani diger zamanlari gectim lohusalikta asla o kadar kisiyi cekemezdim. Yani iyi dayanmissiniz

Yani diger zamanlari gectim lohusalikta asla o kadar kisiyi cekemezdim. Yani iyi dayanmissiniz
Dayandim da sayilmaz en sonunda patladim o zamandan beri rahatım iyi ki de patlamısim su an anneligim evliligim aile yasantim o kadar huzurlu ki.Ama giden gunler geri gelmiyor en guzel zamanlarim çop oldu

Back
X