Niye böyle oldu :(

Uhuuu hoşlandığı kızın arkadaşına baldız diyen kalmış mı ya? Kaç kaç kaç. O ne öyle dereyı görmeden paçayı başına geçirmeler..
Dereyi görmeden çırılçıplak soyundu zaten deli.. hayır seviyorsan beni niye kankana ayarlıyorsun dörtlü mü takılacaktık yanı

Bence böyle bir insanla olmamanız daha iyi olmuş. Yatıp kalkıp dua edin.

Davranışlar 12.5 filan o da en fazla. Arkadaşınız da umarım pas vermez kedisine.
Çok üzgünüm ama niye böyle oluyor madem böyle bir niyeti vardı beni niye karıştırdı

Dereyi görmeden çırılçıplak soyundu zaten deli.. hayır seviyorsan beni niye kankana ayarlıyorsun dörtlü mü takılacaktık yanı
Ben bu beğendiğin kızın kankasına bir kanka ayarla; kız da kankasını sana ayarlasın mantığı 90larda filan bitmiştir diyordum. Ilginç. ( Bu vesileyle kanka kelimesini de lugattan silsek ya.)

Ben bu beğendiğin kızın kankasına bir kanka ayarla; kız da kankasını sana ayarlasın mantığı 90larda filan bitmiştir diyordum. Ilginç. ( Bu vesileyle kanka kelimesini de lugattan silsek ya.)
90 lara tekabul ediyor doğumu ama beyni o zamanda kalmış belli. Valla bana da uyar kanka kelimesini lügattan silmek, zira şu üç günlük garip ömrümde ne ben kimseye kanka me de kimse bana kanka olabildi ; tıpkı kimseye “yar” olamadığım gibi..... ay ben çok kötüyüm yha

Ben bunu hakedecek ne yaptım ? Gözyaşlarım duurmuyor ... omg ı am very sad

Baştan da söyledi hatta unfollow yapma niyetim kötü değil sen çok iyi birisin bla bla yarın mesaj atarsa cevap vermiycm

Iyi yaparsiniz.

Densizler her yerde maalesef.
Takmayin kafaniza tecrübe oluyor bu insanlar bi dahakine tez taniyip direk tekmeyi basabilecek hale geliyorsunuz.

Aşı gibiler bir nevi daha beter kotulukten koruyan kötü insanlar..

Iyi yaparsiniz.

Densizler her yerde maalesef.
Takmayin kafaniza tecrübe oluyor bu insanlar bi dahakine tez taniyip direk tekmeyi basabilecek hale geliyorsunuz.

Aşı gibiler bir nevi daha beter kotulukten koruyan kötü insanlar..
Hep kötü insanlarla karşılaştım artık kaç level atlamam laZım yha ..

Hani erkeklerde yiğitliğe b*k sürdürmemek vardır ya, hah işte kadınlarda da hoşlandığını belli etmeme olayı var. Burada da çok görüyorum işte aslında beğenmiyordum, burnu şöyle, boyu böyle. Yani olayın aslı bu olsa bunu dert edip buraya konu açmazsın/açmazsınız, ilgilenmiyorum der, olmadı engeller geçersin.

Ben çöpçatan değilim, beni bulaştırma seviyorsan git konuş bence de, daha da yazma bitti gitti

Ben beğenmiştim diye bu kadar acı çekmıyroum ki düştüğüm konum beni yıpratıyor yha diyelim ki hoşlandım ve de belli ettim daha da sarpa sarmaz mıydı ?

Valla son ana kadar siz dileye hitap ettim çizgisini bilsin diye ama yok

Canınızı sıktığı andan (yakama yapıştı dediğiniz anlardan) itibaren hiç cevap vermeseydiniz keşke. Bence artık hiç cevap vermeyin. Patronunuz bile olsa Instagram’dan mesajlaşmak zorunda değilsiniz.

Doğru . Bundan sonra onun çalıştığı yere nasıl gidicem ben yha yüzünü görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…