Niye böyle oldu :(

Butimar-

Söyle Bana Hindiba
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
1.605
2.367
133
29
ya Allah’ım neden karşıma düzgün insanlar çıkmıyor? Neden hayatımın her noktasında gereksiz tipler var? Ben ne ara kendısıne ayarlayacağı kızın kankası konumuna geldim? Şimdi geliyim olaylara bizim çalıştığımız bir kurum var burada bir bey var iş arkadaşımla gidiyoruz arada işlerimizi yaptırıyoruz, herneyse.. geçen haftalar kısa bi sohbet ettik gayet samimi bir ortamdı, günler sonra instadam takip isteği atmış olduğunu gördüm. Arkadaşıma söyledim o da hemen yok efendim sen den hoşlanıyor öyle olsa bulabilir miydi falan filan.. ben de başta beğenmedim zaten benden kısa biri ama beğenilmek hoşuna gidiyor insanın. Bu gece de bu bey bana mesaj atmış “ sevgili utangaç x e de söyledim ama kendi bilir dedi bir kankam var seni görünce dedim tam ona göre bla bla” hatta o kadar gereksiz noktalardan girdi ki ben me yazacağımı şaşırdım. Hayır dedim düşünmüyorum vs tutturdu yakama yapıştı kesin bir dille reddedince de bu sefer yok efendim sen benim işimi zorlaştırdın x le ben olabilirdik gibi şeyler yazmış., ben de nasip tabi neden olmasın dedim. Ay allahım şimdide bırakmadı yakamı nelerden hoşlanır diye sorguya çekiyor.. bu ne hadsizlik yah ben senin sevdiğin kıza giden yol muyum??

Valla gördüm ama ne yapacağımı bilemedim. Allah doğru insan ile karsilastirsin. İyi geceler

Reactions: KV_

Ne kadar densiz

Aklıma meşhur bi ergen cümlesi geldi “ üfff sn ne diosun be salak,kib bye”

Valla ben bunu yazardım 40 yaşımda da olsam

Bu olay birçok insanın aşına gelmiştir. Takmayın bu kadar. Adama da bilgi vermeyin sakın arkadaşınız hakkında. Ne olur ne olmaz, başına bela olmasın arkadaşınızın. Sonra siz suçlu olursunuz. Engelleyin gitsin. Hadsiz insan!

Ailesiyle ilgili ufak bir detay vermiş olabilirim

Arkadaş 14-15 yaşında falan herhalde, baldız falan.
Ben olsam engeli basarım, ergen muhabbeti çekmek zorunda değilsiniz. Soracaklarını arkadaşınıza sorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…