- 21 Ocak 2023
- 182
- 81
- 13
- 26
- Konu Sahibi Biricik874
-
İnanasım gelmiyor niye aşık olsun tanımıyoruz ki birbirimizi hem bu sitede insanlar birbirini tiye alabiliyor biraz emin olamadım dediğinizdenKız dedim ya aşık diye çünkü vücudunu çevirerek dönüyor bu aşk değil de nedir????
Bide ciddiye almışsın yorumuİnanasım gelmiyor niye aşık olsun tanımıyoruz ki birbirimizi hem bu sitede insanlar birbirini tiye alabiliyor biraz emin olamadım dediğinizdenHem şu surat asma kısmı varsa da bir şey yok eder.
Annem der hep saflık var diye offff.Bide ciddiye almışsın yorumu
Niye, sadece kafasını çeviremiyor mu?Beni görünce vücuduyla beraber dönerek bakıyor.
aslında tiye alınacak bir şey sormadım bence çünkü garip bir durum anlamaya çalışıyorum.Bide ciddiye almışsın yorumu
beden dili diye bir şey var ya hani mesela bir ortamda ayak ucu size dönükse sizi dikkate alıyordur vs diye. Anlatabiliyor muyum?Niye, sadece kafasını çeviremiyor mu?
Teşekkür ederim yorumunuz içinYani konuşun
E siz bu hareketin sebebini biliyorsunuz sanırım beden dili falan, niye bize soruyorsunuz?beden dili diye bir şey var ya hani mesela bir ortamda ayak ucu size dönükse sizi dikkate alıyordur vs diye. Anlatabiliyor muyum?
Bu kadar soruda garipsenecek bir şey yok bunu izah etmeye çalışıyorum. Ve ne olabilir diye sordum sadece öyle oo bana aşık triplerine de girmedim makul bir cevap verilebilir dalga geçmek yerine.E siz bu hareketin sebebini biliyorsunuz sanırım beden dili falan, niye bize soruyorsunuz?
Doğru diyorsunuz ama bu çocuk sadece önüne bakar ya da telefonuna bakar. Bir de ben tanimasamda lafı geçti çok efendi çocukmuş gerçi dışarıdan gözüken bu. Ya ne olabilir ilgisi olması dışında ben tanımadığım birine dönüp bakmam durduk yere bakanda görmedim. Ya da birine mi benzetti acabaerkeklerin bakışı asla ve asla aşık olduğu anlamına gelmiyor. günde 10 kere baksın isterse.
Boynu tutulmuş ise eğer vücudu ile dönmek zorunda kalmıştır belkiNiye, sadece kafasını çeviremiyor mu?
La havle ya dalga geçmeden cevap verilemiyor mu buradaBoynu tutulmuş ise eğer vücudu ile dönmek zorunda kalmıştır belki
Kız erkeklerin her bakmasını ne ciddiye alıyosunLa havle ya dalga geçmeden cevap verilemiyor mu burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?