Niye böyle ?

ayusugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
211
44
28
26
Merhaba kizlar.Bu aralar o kadar konusmaya dertlesmeye ihtiyacim var ki ama ne yazik ki cevremde de yok rahatca her seyi anlatabilecegim.Bzen buraya yaziyorum fakat pek yorum yapan tavsiye veren olmuyor uzuluyorum. her neyse Çok karışık bir ruh hali içindeyim arkadaşlarım var ama onlarda bu arlar beni hayal kırıklığına uğratıyorlar ve ben artık ne yapacağımı bilemiyorum. Bir çıkış yolu yok mu.Çok üzülüyorum böyle olmasına.

Son düzenleme:
insanlara sürekli dert mi anlatıyorsun?
sıkılmışlardır belki.
birde çocuğa niye ısrarla sevgililik durumunu soruyorsun? yok söylemez öğrenirsen bozulurum falan. bunlar gereksiz tavırlar.

Çook uzun yazmana rağmen dert edilecek büyük bişey göremedim. Normal hayatta da böyleyse sohbetin sıkıyor olabilir. Tavsiyem herhangi biriyle herhangi bir konuda iletişim kurarken sıkıcı detaylarda boğulma ki baymasın. Kız arkadaşlar onlara göre daha iyi empati yaparlar, kız arkadaş edin

O kadar karışık anlatmışsınız ki kafam karıştı. Biraz da basit konular o bunu dedi şu yanlış anladı gibi.
Değer vermiyorlarsa sizde vermeyin. Siz çok anlatıyorsunuz diye onlarda anlatıcak diye bişey yok bu arada. Bence sevgilinizden ayrılmanız ve yakın bi arkadaşınızın olmayışı sizi bunaltmış yoksa x ve y ile bi problem yok. 4 aylık arkadaşlıkta herşeyi anlatıp hergün aramalarını beklemeyin.

birde üniversite öğrencisiymişsin gözünü seveyim bir paragraf falan
Belki de icimi dokecek kimse olmadigi icin bu kadar uzun yazmisimdir :) olsun yine de tesekkur ederim yorumunuz icin :) dediginiz gini niye soruyorsam aslinda cok da merak etmiyorum ama bana diyince x kisisi boyle boyle var hayatinda birisi ya bir an kotu oldim.Kendime dedim ben her seyimi anlatiylrum.Kendime kizdim sonra

amanın bu neeeee gece kabusum oldu bu yazı.Konu sahibi sen x i y i z yi bırakta okulunu 4 yıla tamamlamaya bak geleceğine odaklan boş şeyler yazdıkların

Bak gülüm abla tavsiyesi. Üniversite hayatindan bunu anladim: Yalnizsin aslinda. Arkadaslar dedigin cogu zaman bencil ve laylaylom zaman icin "arkadaslar". Yani gercekten senin can dostun olacak birilerine rastlayacagin cok düsük bir ihtimal. Onun icin derslerine odaklanip basarili olmaya bak. Birileri sana istedigin degeri vermiyorsa at hayatindan gitsin. Ben her zaman derim: Yalniz kalmak yalnis insanlari etrafta tutmaktan iyidir! Bu arada: Sen kirildiysan,bunu belli ediyorsan ve karsidan bir tepki gelmiyorsa bunun tek bir sebebi var: O kisi seni önemsemiyor! Aci ama gercek. X,y,z leri bosver. :)

uzun yazmanda sıkıntı yok. ama paragraf yok göz yoruyor bizede yazık:)
çok meraklı olma, çok derdini de anlatma sürekli eski sevgilinin konusu dönmüş anladığım sıkılmış olabilir insanlar.

Evet iste bende ona uzuluyorum.Belki de benim sohbetlerim sikicidir.Belkide farkinda olmadan ya da olaraktan 4 aydir icinde bulundugum sikintilari onlarla olan sohbetime yansitmisimdir.Olmamaliydi bu iste.Kendi icimde yasamaliydim.Yanlis bir algi olusturmalarina sebep oldum.

Kizim sen anlamadin galiba: Sorun sende degil. Sadece insanlar sana senin onlara yaklastigin kadar yaklasmiyor. Laylaylomcu degilsin iste. Sanki sende bir sorun varmis gibi niye yaziyorsun ki?

uzun yazmanda sıkıntı yok. ama paragraf yok göz yoruyor bizede yazık:)
çok meraklı olma, çok derdini de anlatma sürekli eski sevgilinin konusu dönmüş anladığım sıkılmış olabilir insanlar.
Evet cok haklisiniz.Konu eski sevgilime geliyyordu gelmese bile uzuldugum sohbetimden anlasiliyordu.Ben bile farkediyordum bazen siktigimi bunalttigimi.Sonra bazen cok eglenceli oluyorum iste orda dur diyorum kendime.Erkekler onlar neticede ve baktim ki ben samimi olup onlar ayni derecede samimi olmuyorlar burda da anladim.Orta cizgiyi bulamiyorum.Surda 1 ay sonra gidicekler beni dertleri ile bogan biri olarak hatirlamalarini istemem .

olsun bundan sonra daha temkinli ol.
sana gösterilen yakınlık kadar yakın ol.
gideceklermiş zaten takma kafana.

evet yalnizim.Yalnizlik dediginiz gubu bazen olmasi gereken bir sey ama 2 senelik uni hayatinda da hic kiz arkadasinizin olmamasi daha dogrusu oturup bir cay icecek bir arkadasinizin bile olmamasi kotu bir sey ya.Bazen acaba disardan farkli bir izlenim mi veriyorum diye soeuyorum.Surekli erkeklerle de takilmak iyi bir sey de degil.Bilmiyorum ya belki de cok bunaldim artik okulda da mutlu degulim bu yuzden.Her sey ust uste gelince patlak verdim.Cok uzuldum ama bugun ne bilim boyle umursamadi ya.Ben arkadasligimiza deger verdigini dusunurdum.Yani heralde konusmamaya devam etmeseydim etmezdi heralde.Umursanmamak da kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…