- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Yük zaten sicak sudan soguk suya sokmaz elini dedigim gibi bayram etmem lazim aslinda korkuyorum bu kadar yukle bas edememektenSenin kocandan sanki gerçek hayatta tanıyormuşçasına nefret ediyorum. Resmen hasta bir çocuğun gerektirdiği sabır endişe emek ve çabadan kaçmak için senden boşanmak istiyor. Pislik. İnsan çocuğu böyle özel bir ilgi gerektirdiği zaman eşiyle ev arkadaşı olarak kalsa bile evliliğine devam eder
Olur mu dersiniz unutur muyum bana yaptiklariniBu forumda iki üç üye aklımda birisi de sensin. Forumu ilk okumaya başladığımda senin kimin denk gelmişti. İnan onsuz çok daha mutlu ve huzurlu olacaksın keza oğlunda öyle. Eşin oğlunun durumunda dolayı böyle bence ve hırsını senden çıkarıyor. Evde boğuluyor ve sana patlıyor. Zayıf bir adam. Senin güçlü insanlara ihtiyacın var. Yükünü azaltacak insanlara...Her şey çok daha güzel olacak.
Hamilesiniz duaniz kabul olur insallah unutmayin olur mu dualarinizda oglumu ve beniTek amacı seni boşayıp çocuğun sorumluluğunu da üzerine yıkıp , kendine yeni bir hayat kurmak.. umarım donuna kadar alabilirsin de donsuz bir hayat kurar kendine. Yükünü hafifleteceğine bir de iyice geriyor. Boşa gitsin hiç geri adım da atma. Adam çocuğuna bile acımıyor baksana , yazıklar olsun.
Hamilesiniz duaniz kabul olur insallah unutmayin olur mu dualarinizda oglumu ve beni
Amin insallah sagolunallah yardim etsin canim insaallah rabbim sana ve ogluna her turlu ihsani verir
Haklisiniz aslinda kılişe olacak ama sanirim gonul ferman dinlemiyorCanım sen yavruna odaklan kalanı boş..
Ben de nefret etsem keske unutsam hic hatirlamasamSenin kocandan sanki gerçek hayatta tanıyormuşçasına nefret ediyorum. Resmen hasta bir çocuğun gerektirdiği sabır endişe emek ve çabadan kaçmak için senden boşanmak istiyor. Pislik. İnsan çocuğu böyle özel bir ilgi gerektirdiği zaman eşiyle ev arkadaşı olarak kalsa bile evliliğine devam eder
Tabii ki olacak. Sen yeter ki kendine güven.Olur mu dersiniz unutur muyum bana yaptiklarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?