Niye çalışmıyorsun çalışsana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam da sizin durumunuz çok farklı. Bu genellenebilecek bir şey değil. Ben de bakıcıya güvenmem ücretsiz izin aldım. Eğer covid olmasaydı kurumun kreşine verirdim ama şu an hala izindeyim. İznim bittiği tarihte covid bitmezse evden çalışmaya devam. Yani çalışmak demek günde 12 saat çalışmak demek değil. Ben akademisyenim ve sadece dersim olduğu zamanlar okula gidiyorum. Sizin yaptıklarınızı fazlasıyla yaptım çünkü yurtdışında ve yurtdışında sayısız kongreye katılmakla beraber keyfimize göre sizden fazla tatile gidiyoruzdur. Yani hem çalışıp hem çocuğuma da kendim bakıyorum gayet güzel. Yani öyle bir anlatılıyor ki ben bir an kendimden şüphe ettim acaba ben boğaz tokluğuna mı çalışıyorum diye

Olaya o kadr yanlis yerden bakmışsınız ki umarım sizden iyi bı eş iyi bı anne olur
Açıklama gereği dahi duymayacagim muhtemelen yaşadığım hayata gıpta ettiniz saldirasiniz geldi

Erkeklerden nefret ettiğim falan yok.... Hiç böyle bir yorumum olmadı. Zenginim de demedim. Konu içlerinde birkaç kez parayı değerlendirme ve gayrimenkul konuları geçti uzmanlık alanım olduğundan yorum yaptım . Benimle ilgili tek bilebileceğiniz yalnız olduğum. Çünkü ailemi çok erken kaybettim bunu da söyledim zaten. Ne zenginliğine övündüm ne yalnızlığımdan erindim. Şartlarım neyse ona razı olup mutlu yaşayan biri oldum hep...

Siz konuları okurken bayağı karıştırmışsınız çünkü o yalnız ve mutsuz insan ben değilim... Kedilerim ve bir sürü mutlu hobim var benim

Maşallah

Benden fazla tatile gidebildiginizi düşünmüyorum sizin gittiğiniz yerlerde iş var bizim kafamız tertemiz bomboş . tatildeyken sadece tatildeyizdir.bence sizinkini tatilden saymayiniz. ama uslubunuzdan ötürü tartışma değil saygı duyma gereksinimi içindeyim

Burdan çıkalım gerçekten çıkalım iki izmirli hedef alındık Yunan işgali gibi

Olaya o kadr yanlis yerden bakmışsınız ki umarım sizden iyi bı eş iyi bı anne olur
Açıklama gereği dahi duymayacagim muhtemelen yaşadığım hayata gıpta ettiniz saldirasiniz geldi ☺
Ablacım bu forumun en zengin benim herkes beni kıskanıyor yorumlarına da hastayım valla. Sen kocadan iki kuruş görmüşsündür ben kendimi bildim bileli varlık içindeyim. Sen iki kampa tav oluyorsundur ben senin kamp paranı tek ayakkabıya veriyorumdur :) yani çokta şey yapma bence.

Sus fakir. Calısıyorsan fakirsindir. tatile gitmek ne haddine

Burdan çıkalım gerçekten çıkalım iki izmirli hedef alındık Yunan işgali gibi
Valla benim banlançem gün gibi ortada ama siz bari kendinizi koruyun. Ben akşam yola çıkıyorum bir kaç gün tatil yapacağım malum mutsuz ve yalnızım gidip enerji depolamak lazım.... Size de mutlu bir bayram diliyorum...

Ve bir gün bile babamdan harçlık almadığım bir dünyada uzun zamandır çalışan bir insan olarak çalışmayan insanları hiç yargılamadım...

Herkes mutlu bir hayat sürsün isterim nasıl mutlu olacaklarsa...

Orasını ben yanlış anlattım. İşimden dolayı çok gittim ama iş haricide sizin gibi hatta belki sizden fazla keyfimize göre tatil yapabiliyoruz istediğimiz zaman. İşimiz buna müsait çünkü. Onu kastettim ben. Her işin çalışma koşulları aynı değil yani. Ben hiç bilmem 8-5 yada 9-6 çalıştığımı ki iki iş değiştirdim.

Sus fakir. Calısıyorsan fakirsindir. tatile gitmek ne haddine
Biz de çok gideriz ama sayılmıyormuş en güzel çalışmayanların gittiğiymiş kafamda iş varmış , bunu insanlara karışma haddini nereden buluyorsun diyen söylüyor tatilimize bile tatil değil o diyebilme özgüveni

Haaahahhaah tamam ya en bihter ziyagil o. Ay ne uzadı mevzu yaaa. Oysa şuan herkese laf eden arkadaş çalışan kadınlara modern köle demişti şimdi cıkmış kimse çalışmayana köle diyemez diyor. Omg

Aaa çok çok eğlenceler diliyorum

Haaahahhaah tamam ya en bihter ziyagil o. Ay ne uzadı mevzu yaaa. Oysa şuan herkese laf eden arkadaş çalışan kadınlara modern köle demişti şimdi cıkmış kimse çalışmayana köle diyemez diyor. Omg
Cok tuhaflar valla. Bastırılmıs eziklik oldugunu düşünüyorum böyle saldıranların. Calısmaya totosu yemeyen ben cok zenginim diye saydırıyor. E calısmakta insan icine cıkmayı gerektiriyor, anlaşamayacak İnsanlarla psikolojisi kaldıramayacak muhtemelen, cocuk ev ayagına oturuyor.
-iş bu mesaj burda çalışanlar fakirrrrrr diyip kendini Bihter ziyagil yerine koyanlar için yazılmıştır-

Siz okuduğunuz mesajları karıştırmışsınız. Çalışmak köleliğin modern adıdır diyen benim de çalışmayana kimse köle diyemez falan demedim.

Stajyer Fransızca da köle demektir mesela. Şimdi bir kaç kişi bunun bile tartışmasını yapar. Ben çalışana köle demedim. Sistem bizleri köleleştirip sömürüyor dedim... Siz olayı hiç ama hiç anlamadan istediğiniz yere çektiniz...

Neyse benim işim rahat gerisi de beni ilgilendirmiyor deyip bencilce tatile gitmek istiyorum izninizle

Sizin gibi fakirlerle daha fazla muhattap olmak istemiyorum kocam zengin düşünmeden tatil yapıyorum çalışan fakirler modern köleler sizi:)))))))
Bu tartışma siz çalışan kadın modern köledir tarzında bir cümle kurduğunuz için başladı.

Çalışıp çalışmamak insanın kendi tercihi kimseyi alakadar etmez. İsteyen kocasına yaslanır buda kimseyi ilgilendirmez. Diplomayı süs olsun diye almışta olabilirim canım böyle istedi. Çalışan kadınlar ayakları üzerinde duran kadınlarda çok değer görmüyor. Önemli olan adam gibi birini bulmak çalışıyorsun diye deger veren değil. Çevremde doktor güzel bakımlı kadınlar bile aldatılıyor. Boşanıyor Bir kadının değeri çalışmakla ölçülmez. (bu arada çalışıyorum) Kendi fikrim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…