Niye çalışmıyorsun çalışsana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baskalarinin calisip calismamasi beni ilgilendirmez. Kendi hayatimla ilgili kendi fikirlerim onemli. 5 yildir sadece 6 ay calistim ve bundan cok rahatsizim. Bir meslegim var neden bunu kullanmayayim ki? Benim icin ev hanimi olmak bir rahatsizlik sebebi. Ama baskalari ister calisir ister evde oturur bu onlarin sorunu.

Bu arada esim de ister calisir ister calismayip dinlenir. Onemli olan bizim aramizda anlasmamiz. Gecimimizi saglamak icin bir kisi calismak zorunda. Bu bazen esim olur bazen ben olurum, kadin erkek ayirmiyoruz. Calismak sadece erkek icin zorunluluk degil bizim evde. Esit haklara sahibiz

Çalışan kadın modern köledir cümlemi bulun size çeyrek takacağım....

Hicbir seyi karistirmadim. Tartışmayı başlatan sizin tavrinizdi. Çalışan kadın modern köledir diyen de sizdiniz.

Hicbir seyi karistirmadim. Tartışmayı başlatan sizin tavrinizdi. Çalışan kadın modern köledir diyen de sizdiniz.
Bulun o cümleyi lütfen... Çalışan kadın modern köledir cümlesinin birebir aynısını bulun buraya alıntılayın bende utanayım

Asıl sorun şu her işi aynı kefeye koyuyorlar. Her işin çalışma şartları ayrı. Yazılımcı arkadaşım var. Hiç öyle 9-6 falan değil. Evinden istediği saatte çalışıyor ve dünyaları kazanıyor. Tercüman arkadaşım var. O da aynı şekilde. Öyle bir algı var ki sanki herkes sabahın 4 ünde toplu taşımalarla yola çıkıp gecenin saat 9 unda eve dönüyor; bu arada patronlardan küfür yiyiyor falan. Kendi işi olan bir sürü kadın var. Evden çalışan bir sürü kadın var. Mesleği sırf gezmek üzerine kurulu kadın var. Bir ara çok yoğun çalışıp, parasını değerlendirip sonra farklı alana yönelen kadın var. Var da var yani. Ya benim çevrem garip ya da bu işte bir iş var

Bulun o cümleyi lütfen... Çalışan kadın modern köledir cümlesinin birebir aynısını bulun buraya alıntılayın bende utanayım
"Çalışmak denilen şey modern köleliğin adıdır " çalışan kadın üzerinden giden bir tartışmaya bu yorumu yaptınız ve bu tartışma böyle başladı. çeyrek istemem yanlız benim size bayram hediyem olsun:))

Eklentiler

• 20200731_093803.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 30
Ha birebir aynısını kurmadım diye mı arkasında durmuyorsunuz? Çalışan filden mı söz ediliyor burda ?? Çalışmayan bir kadından söz ediliyor siz de bunun üzerine bu cümleyi kurdunuz. Yanı bari arkasında durun pes ya.

Yazdığım cümle bu ve bir üyeye cevap olarak yazdığım bir yorum .. çalışmak insan hayatında şarttır dediği için yazdım. Yazdığım da kadın erkek çocuk yaşlı ayrımı da yok...

Evet çalışmak özgürlüğü kısıtlar. Farklı aşamada insanı sınırlandırır bunu kim inkar edebilir ki ? Belirli bir saatte kalk işe git belirli zamanlarda tatile çık . Haklarını almak için örgütlen bkz sendikalar...

Bunun hangi kısmında çalışan kadın modern köledir yazıyor.

Hepimiz tekstil fabrikasında işçi muamelesi gördük ki oradaki işçiler bu ben zenginim sus fakir kafa yapısından daha geliştirmiştir kendini.

Siz yazılanı kafanıza göre yorumluyorsunuz o sizin sorununuz. Benim sorunum değil... Yazdığım ortada . Çalışan kadın modern köledir cümlesi nerede ?

Dalga mi geciyorsunuz cidden soruyorum? Burda çalışan çalışmayan kadından söz ediliyor ve siz "Çalışmak denilen şey modern koleliktir" dediniz simdi gelmissiniz ben kadin demedim diyorsunuz. Size verecek bir cevabim yok. Pes diyorum.

Konuyu genellemişim zaten niye sadece kadına indirgiyorsunuz ? Algılamanızda mı sorun var ... Nerede yazıyor çalışan kadın modern köledir diye. Kadına ithaf etsem cümle içinde kullanırım zaten

Bi uyudum konu buraya gelmis ya

Eğer çevreniz böyleyse öyle tabii ama evden canı istediği zaman iş yapıp milyarlar kazanan kadın var birisi de kuzenim. Hiç öyle sabahın köründe falan kalkmıyor bilin istedim. Yani hem özenildiği gibi evde hem çalışıyor hem kazanıyor. Bu arada birçok kişinin yaşamak istediği bir ülkede ev falan satın aldı yani ama Türkiye'de yaşıyor Herkesi tek kefeye koymazsanız rahat edersiniz.

Senelerce web tasarım SEO serp alanında çalıştım home Office merak etmeyin ben zaten bunları deneyimledim. Hala da hostingler üzerinde alan adlarım aktiftir...

Özetle siz giderken ben zaten dönüyordum merak etmeyin

Siz yazılanı kafanıza göre yorumluyorsunuz o sizin sorununuz. Benim sorunum değil... Yazdığım ortada . Çalışan kadın modern köledir cümlesi nerede ?
Alay ettiginizi dusunuyorum calisan bir filden soz etmiyorduk . Calisan kadin konulu bir başlık bu ve yorumunuz buydu. 1 gün de fikirler değişir tabi. Neyse
Konuyu genellemişim zaten niye sadece kadına indirgiyorsunuz ? Algılamanızda mı sorun var ... Nerede yazıyor çalışan kadın modern köledir diye. Kadına ithaf etsem cümle içinde kullanırım zaten
Sizin gibi terbiyesizlesmicem. Yazdığınız ortada. Ben degil pek cok arkadas size cevabinu verdi hepimiz algilayamadik siz guzel anlattiginiz halde. Calışan çalışmayan kadın konusuna yazmışsınız mesajı şimdi de gelmiş ay ben genel dedim canım kadın mı dedim aşk olsun diyorsunuz ahahahaha ne diim . Neyse artik kismet diyorum.

Yazılan ortada kafanıza göre yorumluyorsunuz üzgünüm ama sizin algılarınıza göre entry girecek halim yok. O kadar algılama kapasiteniz varsa o kadarını anlamışsınızdır

Home office gibi değil bir şey bu dediğim. Siz giderken ben dönüyordum falan da hoş değil. Çocuk yok karşınızda lütfen biraz dikkat edin yazarken. Ha siz o işi yaparken köle olarak hissederseniz o sizi bağlar. Benim kuzenim öyle birinin altında falan çalışmıyor. Gayet bağımsız. Bilmediğiniz konular hakkında ahkam kesmeyin. Sektör o dediğiniz sektör de değil.

Tez vakitte zengin koca bulup kapaklanmanız dileğiyle ya. Ben böyle çalışmaya düşman yayılma meraklısı başka yorum okumadım. Bihter ziyagil hariç o tatildedir su an 3 gün calısan gocasıyla. Darısı basınıza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…