Yav he he.Yazılan ortada kafanıza göre yorumluyorsunuz üzgünüm ama sizin algılarınıza göre entry girecek halim yok. O kadar algılama kapasiteniz varsa o kadarını anlamışsınızdır
Buyrun sektörü de söyleyin. Neymiş o bilmediğim sektörHome office gibi değil bir şey bu dediğim. Siz giderken ben dönüyordum falan da hoş değil. Çocuk yok karşınızda lütfen biraz dikkat edin yazarken. Ha siz o işi yaparken köle olarak hissederseniz o sizi bağlar. Benim kuzenim öyle birinin altında falan çalışmıyor. Gayet bağımsız. Bilmediğiniz konular hakkında ahkam kesmeyin. Sektör o dediğiniz sektör de değil.
Peessss... Çevir kazı yanmasınKonuyu genellemişim zaten niye sadece kadına indirgiyorsunuz ? Algılamanızda mı sorun var ... Nerede yazıyor çalışan kadın modern köledir diye. Kadına ithaf etsem cümle içinde kullanırım zaten
Bunu burada ifşa etmek zorunda değilim. Bir zahmet araştırın ve herkesin dediğiniz şekilde yaşamadığını öğrenin.Buyrun sektörü de söyleyin. Neymiş o bilmediğim sektör
Tez vakitte zengin koca bulup kapaklanmanız dileğiyle ya. Ben böyle çalışmaya düşman yayılma meraklısı başka yorum okumadım. Bihter ziyagil hariç o tatildedir su an 3 gün calısan gocasıyla. Darısı basınıza
Neyini ifşa edeceksin. ?? İnternet dünyasında siberden SEO serp Forex vs ye kadar birçok alan var .söyleyemedğiniz örneğini bile veremediğiniz şeyin neyini araştırayımBunu burada ifşa etmek zorunda değilim. Bir zahmet araştırın ve herkesin dediğiniz şekilde yaşamadığını öğrenin.
E o zaman çalışmayın hanımefendi? Bu kadar çalışmaktan nefret edip niye illa çalışmak için direniyorsunuz. Üzerine de zenginmişsiniz. Daha ne?Birine kapaklanmaya ihtiyacım yok ayrıca çalışan bir zenginim ama çalışmayan fakire de çalışan zengine de neden çalışıyorsun ya da çalışmıyorsun demem.....
Ve evet çalışmak bana göre modern kölelik hele de bu ülkede...
Yani hem de ne cevirme . Kadından söz etmemiş yanlış anladık. Konumuz calisan filler. Ama baslik yanlis yerde . Hen fakiriz hem calisiyoruz hem de su yaptigimiza bak ya yaziklar olsun haPeessss... Çevir kazı yanmasın
Sektör bilişim sektörü değil dedim ben ve evet kuzenimin izni olmadan da böyle bir şeyi paylaşmam etik değil ve lütfen siz diye hitap edin. Ben size siz diyorum.Neyini ifşa edeceksin. ?? İnternet dünyasında siberden SEO serp Forex vs ye kadar birçok alan var .söyleyemedğiniz örneğini bile veremediğiniz şeyin neyini araştırayım
Ben çalışmaktan falan nefret etmiyorum ki ? Çalışan çalışmayan herkesin hayatını istediği gibi yaşama hakkı var diyorum. Çalışan biri olabilirim ama çalışmayan insanı da eziklemem.... Rahatına düşkündür çalışıyordur bana ne size ne... Çalışmayı seviyordur çalışır bana ne size ne ??E o zaman çalışmayın hanımefendi? Bu kadar çalışmaktan nefret edip niye illa çalışmak için direniyorsunuz. Üzerine de zenginmişsiniz. Daha ne?
Çok utanıyorum ya şu an, neler yapıyoruz hale bakYani hem de ne cevirme . Kadından söz etmemiş yanlış anladık. Konumuz calisan filler. Ama baslik yanlis yerde . Hen fakiriz hem calisiyoruz hem de su yaptigimiza bak ya yaziklar olsun ha
Okiş sen yine de zengin koca bul lazım olurBirine kapaklanmaya ihtiyacım yok ayrıca çalışan bir zenginim ama çalışmayan fakire de çalışan zengine de neden çalışıyorsun ya da çalışmıyorsun demem.....
Ve evet çalışmak bana göre modern kölelik hele de bu ülkede...
Senden icazetname mi alcam yorum yaparken ve ya birinin yorumunu beğenirkenSen niye kendine yandaş ariyosun ki dediklerini empoze ettirmek için.
Erkeği yastık yada cüzdan olarak görmüyoruz biz senin tabirinle ..tekrar ediyorum sen hiç evlenme evliysende boşan.
Yapmayın daha verdiğiniz örnekleri destekleyecek argümanınız bile yok. Birşeyi uydurup arkasını getirememek çok acı olmalı. Çünkü tahmin edemezsiniz benim de o sektörde tecrübeli olabileceğimi .sizde haklısınız attınız ama tutmadıSektör bilişim sektörü değil dedim ben ve evet kuzenimin izni olmadan da böyle bir şeyi paylaşmam etik değil ve lütfen siz diye hitap edin. Ben size siz diyorum.
Çalışmak modern kölelik dedi. Erkek çalışmak zorunda dedi. Sonra siz yazınca ben genel anlamda söyledim kadınlara özgü değil dedi. O zaman erkekler modern köle olsun anlamı çıkıyor ama ona da ben genel anlamda çalışmak modern kölelik dedim diyor.Yani hem de ne cevirme . Kadından söz etmemiş yanlış anladık. Konumuz calisan filler. Ama baslik yanlis yerde . Hen fakiriz hem calisiyoruz hem de su yaptigimiza bak ya yaziklar olsun ha
Çalışan bir zenginim mı dedi? E daha dün "parası olan ya da maddi olarak ihtiyaç duymayan biri niye çalışsın ki" demişti oysa ay valla çatladım gülmekten:)))E o zaman çalışmayın hanımefendi? Bu kadar çalışmaktan nefret edip niye illa çalışmak için direniyorsunuz. Üzerine de zenginmişsiniz. Daha ne?
İşte senin gibi tiplerin sorunu da bu... Benim özel hayatımda ne yaptığım seni ilgilendirmez. Kendi seçimlerini yapamayanların şu yorumlarını görünce insan sadece acıyor. Siz önce kendi hayatınızı yönetin benimkini yönetene kadarOkiş sen yine de zengin koca bul lazım olur
Bi de şu var parası olan neden çalışsın ki dedikten sonra ben zaten çalışan bir zenginimÇalışmak modern kölelik dedi. Erkek çalışmak zorunda dedi. Sonra siz yazınca ben genel anlamda söyledim kadınlara özgü değil dedi. O zaman erkekler modern köle olsun anlamı çıkıyor ama ona da ben genel anlamda çalışmak modern kölelik dedim diyor.
Yoo hiç öyle bir derdim yok. Evden çalışabilen bir tek yazılım sektörünü biliyorsanız o sizin sorununuz.Yapmayın daha verdiğiniz örnekleri destekleyecek argümanınız bile yok. Birşeyi uydurup arkasını getirememek çok acı olmalı. Çünkü tahmin edemezsiniz benim de o sektörde tecrübeli olabileceğimi .sizde haklısınız attınız ama tutmadı
Evet çalışan zenginim bu benim tercihim başka bir zengin çalışmayadabilir. Bu kadın içinde geçerli fakir içinde...Çalışan bir zenginim mı dedi? E daha dün "parası olan ya da maddi olarak ihtiyaç duymayan biri niye çalışsın ki" demişti oysa ay valla çatladım gülmekten:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?