Niye çalışmıyorsun çalışsana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buyrun sektörü de söyleyin. Neymiş o bilmediğim sektör

Birine kapaklanmaya ihtiyacım yok ayrıca çalışan bir zenginim ama çalışmayan fakire de çalışan zengine de neden çalışıyorsun ya da çalışmıyorsun demem.....

Ve evet çalışmak bana göre modern kölelik hele de bu ülkede...

Bunu burada ifşa etmek zorunda değilim. Bir zahmet araştırın ve herkesin dediğiniz şekilde yaşamadığını öğrenin.
Neyini ifşa edeceksin. ?? İnternet dünyasında siberden SEO serp Forex vs ye kadar birçok alan var .söyleyemedğiniz örneğini bile veremediğiniz şeyin neyini araştırayım

E o zaman çalışmayın hanımefendi? Bu kadar çalışmaktan nefret edip niye illa çalışmak için direniyorsunuz. Üzerine de zenginmişsiniz. Daha ne?

Neyini ifşa edeceksin. ?? İnternet dünyasında siberden SEO serp Forex vs ye kadar birçok alan var .söyleyemedğiniz örneğini bile veremediğiniz şeyin neyini araştırayım
Sektör bilişim sektörü değil dedim ben ve evet kuzenimin izni olmadan da böyle bir şeyi paylaşmam etik değil ve lütfen siz diye hitap edin. Ben size siz diyorum.

E o zaman çalışmayın hanımefendi? Bu kadar çalışmaktan nefret edip niye illa çalışmak için direniyorsunuz. Üzerine de zenginmişsiniz. Daha ne?
Ben çalışmaktan falan nefret etmiyorum ki ? Çalışan çalışmayan herkesin hayatını istediği gibi yaşama hakkı var diyorum. Çalışan biri olabilirim ama çalışmayan insanı da eziklemem.... Rahatına düşkündür çalışıyordur bana ne size ne... Çalışmayı seviyordur çalışır bana ne size ne ??

Ben insanlara çalışıyor oo çok iyi çalışmıyor op çok kaka denmesine tepki verdim

Yani hem de ne cevirme . Kadından söz etmemiş yanlış anladık. Konumuz calisan filler. Ama baslik yanlis yerde . Hen fakiriz hem calisiyoruz hem de su yaptigimiza bak ya yaziklar olsun ha
Çok utanıyorum ya şu an, neler yapıyoruz hale bak

Okiş sen yine de zengin koca bul lazım olur

Sen niye kendine yandaş ariyosun ki dediklerini empoze ettirmek için.
Erkeği yastık yada cüzdan olarak görmüyoruz biz senin tabirinle ..tekrar ediyorum sen hiç evlenme evliysende boşan.
Senden icazetname mi alcam yorum yaparken ve ya birinin yorumunu beğenirken sen şu an benim yorumlarımı beğenmediğin için nasıl bana cevap veriyorsan bende beğendiğim yoruma cevap yazarım seni enterese etmez. Sen hiç evlenme evliysende boşan bla bla bla kısmı neyse es geçiyorum. Ha bu arada okuduklarını ıyı anlamanı tavsiye ederim çalışmayan kadınlar erkekleri cüzdan olarak görür değil madem çalışmak kölelik ya erkeklerde çalışmak zorunda değil niye cinsiyetlerinden dolayı çalışmak zorunda o zaman erkek sadece cüzdan olarak görülüyor dedim . Şimdi demagoji yapcak başkasını bul

Sektör bilişim sektörü değil dedim ben ve evet kuzenimin izni olmadan da böyle bir şeyi paylaşmam etik değil ve lütfen siz diye hitap edin. Ben size siz diyorum.
Yapmayın daha verdiğiniz örnekleri destekleyecek argümanınız bile yok. Birşeyi uydurup arkasını getirememek çok acı olmalı. Çünkü tahmin edemezsiniz benim de o sektörde tecrübeli olabileceğimi .sizde haklısınız attınız ama tutmadı

Yani hem de ne cevirme . Kadından söz etmemiş yanlış anladık. Konumuz calisan filler. Ama baslik yanlis yerde . Hen fakiriz hem calisiyoruz hem de su yaptigimiza bak ya yaziklar olsun ha
Çalışmak modern kölelik dedi. Erkek çalışmak zorunda dedi. Sonra siz yazınca ben genel anlamda söyledim kadınlara özgü değil dedi. O zaman erkekler modern köle olsun anlamı çıkıyor ama ona da ben genel anlamda çalışmak modern kölelik dedim diyor.

Çalışan bir zenginim mı dedi? E daha dün "parası olan ya da maddi olarak ihtiyaç duymayan biri niye çalışsın ki" demişti oysa ay valla çatladım gülmekten:)))

Okiş sen yine de zengin koca bul lazım olur
İşte senin gibi tiplerin sorunu da bu... Benim özel hayatımda ne yaptığım seni ilgilendirmez. Kendi seçimlerini yapamayanların şu yorumlarını görünce insan sadece acıyor. Siz önce kendi hayatınızı yönetin benimkini yönetene kadar

Bi de şu var parası olan neden çalışsın ki dedikten sonra ben zaten çalışan bir zenginim)))))

Eklentiler

• 20200731_093803.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 18
Yoo hiç öyle bir derdim yok. Evden çalışabilen bir tek yazılım sektörünü biliyorsanız o sizin sorununuz. Şimdi sektörü yazsam isim isteyeceksiniz. İsim veremeyince yine yukarıda yazılanlara benzer şeyler söyleyeceksiniz.

Çalışan bir zenginim mı dedi? E daha dün "parası olan ya da maddi olarak ihtiyaç duymayan biri niye çalışsın ki" demişti oysa ay valla çatladım gülmekten:)))
Evet çalışan zenginim bu benim tercihim başka bir zengin çalışmayadabilir. Bu kadın içinde geçerli fakir içinde...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…