Niye çalışmıyorsun çalışsana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özel hayatla ne alaka? Evli misin bekar mısın onu bile bilemem ama bekarsan bulmuşken zengini bul kafa yapına o müsait çünkü

Bi de şu var parası olan neden çalışsın ki dedikten sonra ben zaten çalışan bir zenginim)))))
Aynen dediğin arkasındayım... Olaylara hiç bir zaman sadece ben diyerek bakmadım. Zaten siz sadece kendi hayatınızı baz aldığınız için sığ bakıyorsunuz. Benim şartlarım bana Özel senin ki sana özel. Sadece saygı duyun beklenen buydu. Konu sahibi konuyu açarken insanlar hayatına karışıyor diye şikayet etti. Bende onu destekledim. O çalışmıyor ben çalışıyorum ama bu beni o dan daha üstün bir insan yapmıyor. Dileyen zengin çalışır dilemeyen çalışmaz

Ha bende iş dünyasından ayrılmaya çok uzak değil. Çünkü dünyayı görmek istiyorum artık...

Benim Hayatım ne acaba :)) acaba ne kadarını biliyorsunuz. Sallayın belki tutar :)

Ben her tatile çıktığımda ağlarım... neden mi? gözümün önüne işlerim gelir... geçen deniz de yüzerken (göle gidicektik yanlıslıkla zenginlerin olduğu denize gitmisiz) neyse yüzerken farkında Olmadan işlerim yüzünden öyle ağladım ki beni denizden çıkardılar. Gözyaslarım denizin tuz seviyesini arttırıyormus

Siz sormuştunuz parası olan ya da maddi olarak ihtiyaç duymayan biri neden çalışsın ki diye dün malum. Ondan şey ettik biz arkadaşlarla.
Hala dediğimin arkasındayım dileyen çalışır dilemeyen çalışmaz .ben bugün çalışıyorum ama fikriminde değişmesi çok olası..... Herkesin tercihi kendine özel .size ne oluyor ki çalışmayan insanlara çöp muamelesi yapabiliyorsunuz

Valla haklisiniz
Benim de cevremdeki butun zenginler calisiyor. Hic evde oturan zengin tanidigim yok, kendi sirketi olanlar en cok calisanlar hele. Esas zengin calisiyor fakir calismiyor, evde oturuyor. Ha kendi tercihi,ben bakmayacagim calismayana ama o ayri mesele.
Evde sofradan bir tabak kaldirmayan kocayi yerin dibine sokarken calismamak kadinin tercihi deyince olmuyor,adamdan ev isi yapmasini bekliyoruz, bize destek olmasini bekliyoruz ama bir yandan da kadin icin calismak tercih erkek icin zorunluluk diyoruz. İyi o zaman kadin madem evde calisabiliyor istedigi zaman,erkek de hicbir isini kendi yapmamali nasil olsa disarida calisma zorunlulugu var,evdeki her seyi kadina yiksin otursun. Kadinlar olarak bizim de ne istedigimiz belli degil.

Konu sahibi zaten benim anladigim kadariyla is bulamadigi icin calismiyor,tercih icin degil. İs bulsa calisacak gibi algiladim ben. Umarim hakkinda hayirlisi olur

Neden isim isteyeyim ki sizden en fazla hangi yazılım dilini kullanıyor diye sorardım çünkü ben phyton kullanıyorum.. neyse o bilinmeyen sektör neyse artık...

Çalışmayan insanlara çöp muammerleri yapmak mı? Okuduğunuzu anladıysanız onu yapanın ben olmadığımı görürsünüz kendinizi aklamak için iftira atmayın? Haddinizi biraz bilin. Kim çöp muammerleri yapmış gidin onu yapana yazın bunu. Bana yapmadigim bir şeyi söyleyemezsin bayan cevir kazı yanmasın. Bu ne ya böyle baktı olmuyor arkasına insan almak için çalışana çöp muammelesi yaptın diyorsunuz. Ayıp artık tartışmanın da bir seviyesi vardır. Uydurmayın yalan yanlış. Kim çöp muammelesi yaptıysa ona yazın.

Yaptıgı her yoruma calısan fakirdir,köledir,ev isini kadın yapar,erkek yatar diyen birinin kafa yapısını cözmek icin zengin olmak değil akıllı olmak yetiyor.
Bir tane bile çalışan fakirdir cümlesi kurmadım. Ev işini kadın yapmalı demedi .. erkek yatar kelimesi klavyemden dökülmüş olamaz. Ama sizin hayal dünyanız bayağı geniş onu görmüş oldum

Çalışmayan avukat arkadaşa siz avukat değilsiniz sadece hukuk mezunusunız yazan ben değildim herhalde

Çalışmayan avukat arkadaşa siz avukat değilsiniz sadece hukuk mezunusunız yazan ben değildim herhalde
Onun aciklamasini arkadasa yaptim kendisi de anladi sizin gibi ona buna iftira atan biri değildi sağolsun. Uydurmayin bosuna herkes goruyor. Kendinizi bu duruma dusurmeyin bence.Cümleyi öğelerine ayırıp tekrar okuyun şimdi. Bayan cevir kazı yanmasın..

Arkadasin dedigini yap bende okudum
Yasli bakimi simdi dikisle ugrasiyorum

Kadının avukatlık diplomasına ve ruhsatına kadar sorguladınız. Suçu ne ? Avukatlık yapmamak... Komik olmayın

Duymamazliktan gel

Normal tabi ki. Eve çalışıp para getirmesi gereken erkektir. Kadın evinde eşine ve çocuğuna güzelce bakıyorsa erkek şükretsin bence. Ne kadar meraklısınız kadınların köle olarak yaşamasına.

Bir tane bile çalışan fakirdir cümlesi kurmadım. Ev işini kadın yapmalı demedi .. erkek yatar kelimesi klavyemden dökülmüş olamaz. Ama sizin hayal dünyanız bayağı geniş onu görmüş oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…