Niye cevap veremiyorum

Arkadaşlar merhaba. Bir konuda fikrinizi merak ediyorum.

Bugün hastaneye gitmemiz gerekiyordu. Rahat olduğu için kimono takımımı giydim. Üstü ve altı desenliydi ama sade bir takımdı. Üzerine de düz bej bir şal taktım. Sonuçta sabah erken saatte hastaneye gidiyorduk, bana göre gayet normal bir kombindi.
Halam bize yakın olduğu için onunla gittik. Eniştem beni görünce, “Bu ne hâl? Düzgün bir kıyafet giyseniz. O kadar çalışıyorsunuz.” dedi. Ben de sadece, “Eniştem, ben bu kıyafeti seviyorum. Bugün böyle giyinmek istedim, ne var ki?” diyebildim. Çok uzatmadım. Sonra güldü ama açıkçası moralim bozuldu.

Ben kimsenin kıyafeti hakkında yorum yapmam. Beğenmesem bile bunu söylemem. İnsanların giyimi tamamen kendi tercihidir diye düşünüyorum. O yüzden neden böyle bir yorum yaptı, gerçekten anlamadım.

Siz olsanız böyle bir durumda nasıl tepki verirdiniz? Ben mi fazla alındım, yoksa bu tarz yorumlar size de kırıcı gelir mi? Normalde takım ve elbıse giyerim gıyımıme dıkkat ederım🤦🏾‍♀️🥹birde bugün yüzüne ne yaptın her yerın sıvılce olmuş Dedıler Moralım çok bozuldu
Küçükken büyüklere saygı adı aktinda çok susturulduk. O yüzden cevap veremediniz muhtemelen . Bir de ne deseniz anlamaz o kitle. Boşverin kafanıza taktiginizabdegmez

Abartma sende sabah beri ağlamak falan koca kadınsın yani.

Halanda ağzını açıp tek laf etmedi sanane kızın kıyafetinden diye mal kocasına.
Aaa bunun için ağlamış mı ? Ben de pijama pantolon çok giyerim yazın . Bazılarına göre o bir pijama. Laf da sokarlar umrum mu noooı. Modayı da yakışanı da uzmanından dinlerim gereksiz insanlardan değil. Konu sahibine de aynını tavsiye ederim.

Aaa bunun için ağlamış mı ? Ben de pijama pantolon çok giyerim yazın . Bazılarına göre o bir pijama. Laf da sokarlar umrum mu noooı. Modayı da yakışanı da uzmanından dinlerim gereksiz insanlardan değil. Konu sahibine de aynını tavsiye ederim.
Ya yok abartıyor her zamanki gibi ,yoksa koca derdine babasına çat çat ağzına her geleni söylüyor enişteden mi pısacak sabah mahmurluğuna geldi bence.

Ama ne olursa olsun kimse bir kadına böyle davranamaz kıyafet üzerinden hele hiç yani.

Aşırı normal bir kıyafetmiş bu arada eleştirilecek neyi var. Ben bazen bol tişört ve eşofman altı ile dışarı çıkıyorum rahat giyinmeyi severim. Beni de daha özenli ol diye eleştiriyorlar ama mahalledeyken ya da hastanedeyken rahat giyinmem çok doğal yani. Takmıyorum

Kıyafeti daha eklemedi. O eklediği kıyafet normal tarzıymış. Ben öyle anladım.

Bugün hastaneye gitmemiz gerekiyordu. Rahat olduğu için kimono takımımı giydim. Üstü ve altı desenliydi ama sade bir takımdı. Üzerine de düz bej bir şal taktım. Sonuçta sabah erken saatte hastaneye gidiyorduk, bana göre gayet normal bir kombindi.
Halam bize yakın olduğu için onunla gittik. Eniştem beni görünce, “Bu ne hâl? Düzgün bir kıyafet giyseniz. O kadar çalışıyorsunuz.” dedi. Ben de sadece, “Eniştem, ben bu kıyafeti seviyorum. Bugün böyle giyinmek istedim, ne var ki?” diyebildim. Çok uzatmadım. Sonra güldü ama açıkçası moralim bozuldu.

Ben kimsenin kıyafeti hakkında yorum yapmam. Beğenmesem bile bunu söylemem. İnsanların giyimi tamamen kendi tercihidir diye düşünüyorum. O yüzden neden böyle bir yorum yaptı, gerçekten anlamadım.

Siz olsanız böyle bir durumda nasıl tepki verirdiniz? Ben mi fazla alındım, yoksa bu tarz yorumlar size de kırıcı gelir mi? Normalde takım ve elbıse giyerim gıyımıme dıkkat ederım🤦🏾‍♀️🥹birde bugün yüzüne ne yaptın her yerın sıvılce olmuş Dedıler Moralım çok bozuldu
Eniştene ne ya ne giymişsin ne giymemişsin bu kadar yüz vermeyin açıklama da yapmayın hiç sevmem böyle şeyleri

Benim o an bir şey söylememe gerek yoktur mesela bakışımla bir daha cesaret edemez karşımdaki hadsizliğe. Bazı şeyler dilinize vurmuyorum suratınıza yansımalı.

Enişten modacı mı

Kombin fotoğrafını at yorumlayalım kötü mü değil mi

Normalde bu tarz giyinirim ama sabahtan beri ağlıyorum ya 😭😭😭
Ay neden ağlıyorsun ya Koskoca adam nerde ne konuşacağını bilmiyor hadsizlikten başka bir şey değil. Halanız ne tepki verdi tam olarak olsam o anda kocama laf ederdim ona ne benim yeğenimin kıyafetinden

Back
X