Niye düzgün bir ilişkim olmuyor?

Yanlış anlamayın sizi tanımıyorum sonuçta, ama bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim derler.
Hep bu tiplerle görüşüyorsanız ki 5 yıl olmuşsunuz zaten, ya çevrenizi ya da kendinizi değiştirmeye çalışın.
Yok yanlış anlamadım haklısınız öyle düşünmekte ama şu da var ben o kişilerle ilişkilerimde mutlu değildim. Yakın çevremden de değildi o kişiler aslında. Çevremde öyle insanlar yok daha doğrusu çevremde erkek yok pek.
Kendimi nasıl değiştirebilirim?

Aman boşver bacı yaşa gitsin benim yaş 31 benim de daha düzgün akıllı bir ilişkim olmadı ıstemıyorum da zaten sen de ıstemezsın.

Ne istediğimi çok net biliyorum aslında. Hani beğendiğim etkilendiğim dış görünüş bile çok net iken sevgililerim hiç o tipte olmadı. Hadi tamam dış görünüş olmazsa olmaz bir kriter değil onu es geçtim diyelim karakter olarak da istediğim gibi değildiler. Ama ısrarla ben bu ilişkileri sürdürdüm ve böyle istediğimle uzaktan yakından ilgisi olmayan insanlar dışında başkası da çıkmıyor karşıma

Aman boşver bacı yaşa gitsin benim yaş 31 benim de daha düzgün akıllı bir ilişkim olmadı ıstemıyorum da zaten sen de ıstemezsın.
Ben istiyorum işte :( yani evlilik şimdilik hiç istemiyorum ve düşünmüyorum da sadece düzenli seviyeli bir ilişki. Hayatımda sevip sevileceğim düzgün biri olsun

Boş beles insanlara 5 yıl harcayınca kısmetinizi kapatmissiniz işte. Baktın hanzo yol ver gitsin ne zaman öldürüyorsun ki.

Ben istiyorum işte :( yani evlilik şimdilik hiç istemiyorum ve düşünmüyorum da sadece düzenli seviyeli bir ilişki. Hayatımda sevip sevileceğim düzgün biri olsun

Sırf bir ilişkiniz olsun diye başladınız demek ki 2 ilişkiyede ... şimdi de aynı hatayı yapmaya çok yakınsınız bu kadar istekli olduğunuzdan yaş tahtaya basıyorsunuz işte dikkat edin

Sırf bir ilişkiniz olsun diye başladınız demek ki 2 ilişkiyede ... şimdi de aynı hatayı yapmaya çok yakınsınız bu kadar istekli olduğunuzdan yaş tahtaya basıyorsunuz işte dikkat edin
Haklısınız şu an benimle ilgilenen biri olsa beni tavlaması çok da zor değil sanırım. Ama böyle olsun istemiyorum

Back
X