- 24 Aralık 2020
- 442
- 512
- 18
- Konu Sahibi denizsonsuzlugu
-
herkesın mutlu oldugunu nereden cıkardınız..Allahım kafayı yicem Beşiktaş şampiyon olmuş (takım tutmam) herkes deli gibi seviniyor mutluluktan ağlayanı gördüm
Mutluluktan ağlamak ya mutluluktan ağlamak bu kadar ucuz mu ya şu mutluluk
Sonra bakıyorum hepiniz masallah çok mutlusunuz gezmeler tozmalar yemeler içmeler ohhoooo bi ben mi mutsuzum allah aşkına ya mutluluğun formülünü dağıttılarda ben mi almadım allah aşkına söyleyin
ınsanoglu magaralarda yasadıgı ılk donemden gunumuze hep kavga gurultu etmıs..ozamanlarda orsası senın magaran burası benım magaram dıye kavga edıyolardır:)İnsanların mutlu olması beni mutlu eder ama sizi mutsuz etmiş
Ya mutluysanız mutlusunuz gözüm yok bi iksir var onu mu içiyorsunuz ben niye bilmiyorum herkese mutluluk dağıtılırken ben şemsiye mi tuttumİnsanların mutlu olması beni mutlu eder ama sizi mutsuz etmiş
Bu benim genel olarak modumSonra bakıyorum hepiniz masallah çok mutlusunuz gezmeler tozmalar yemeler içmeler ohhoooo bi ben mi mutsuzum
Derdi besiktasin sampiyonlugi degil bence derdi mutsuz olmak icin cok sebep var deli misiniz on bir adam gol atti diye bi neyin sevinci kafasindaNe dert ettiniz ya şu Beşiktaş şampiyonluğunu? Bu arada ben Fenerbahçeliyim tebrik ediyorum Beşiktaşı
Konuyu anlamamıssınız ben onu mu dedim buna sevinen insanlar var ağlayanı gördüm şoklar üstüne şoklar geçirdim yuh yani adamın biri var bu duruma kendini yerden yere atıp bayıldı çocuğu olduğunda o kadar sevinmemişti öyle söyliyim kşmseninde mutluluğunu sorgulamak haddime değil ama ben niye bu kadar mutsuzum insanlara gökten mutluluk yaguyor fiğiNe dert ettiniz ya şu Beşiktaş şampiyonluğunu? Bu arada ben Fenerbahçeliyim tebrik ediyorum Beşiktaşı
Mutlu olduğumu nerden çıkardın mesela ben mutlu değilimAllahım kafayı yicem Beşiktaş şampiyon olmuş (takım tutmam) herkes deli gibi seviniyor mutluluktan ağlayanı gördüm
Mutluluktan ağlamak ya mutluluktan ağlamak bu kadar ucuz mu ya şu mutluluk
Sonra bakıyorum hepiniz masallah çok mutlusunuz gezmeler tozmalar yemeler içmeler ohhoooo bi ben mi mutsuzum allah aşkına ya mutluluğun formülünü dağıttılarda ben mi almadım allah aşkına söyleyin
BilmemSiz neden mutsuzsunuz, mutlu olmak bu kadar kolayken?
gercekten kolaymıSiz neden mutsuzsunuz, mutlu olmak bu kadar kolayken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?