- 1 Mart 2021
- 541
- 916
- 23
- 31
- Konu Sahibi denizsonsuzlugu
-
Ben bunun açıklamasını yaptım evet yanlış kelime kullanmış olabilirim ama ben evde birsürü dertle uğraşırken tek başıma göz yaşlarımı dökerken insanların ufacık Birseye sevinmesine ben üzüntğden ağlarken insanların mutluluktan ağlaması koydu evet ne yalan söyleyim göz yaşlarımı silip oooo insanlar çok mutlu hadi bende mutlu oluyim hemen diyemedim açıkçası 10 dakika önceki aklımda olsa bu konuyu açmazdım ama bir anlık gaflet diyelim şimdi silsek dert silmesek dert kalsınEvet mutlu olmak cok kolay ani doya doya yasamak baskalarinin mutluluguna sevinmek bile mutlu eder etmeli
Ama baskalarinin mutluluna ucuzmu diye sormak mutsuzluk sebebi olmali ztn
Beşiktaştan tamamen bağımsız yorum yapacağım kendi adıma mutluyum çünkü küçük şeylere gülmeyi biliyorum. Napiyim hayat üzülmekle harcanmayacak kadar kısaAllahım kafayı yicem Beşiktaş şampiyon olmuş (takım tutmam) herkes deli gibi seviniyor mutluluktan ağlayanı gördüm
Mutluluktan ağlamak ya mutluluktan ağlamak bu kadar ucuz mu ya şu mutluluk
Sonra bakıyorum hepiniz masallah çok mutlusunuz gezmeler tozmalar yemeler içmeler ohhoooo bi ben mi mutsuzum allah aşkına ya mutluluğun formülünü dağıttılarda ben mi almadım allah aşkına söyleyin
Mutsuz olmak için çok sebep var ama insanlar böyle küçük şeylerden mutlu olabiliyorsa asıl mutluluk o bence . Şahsi fikrimDerdi besiktasin sampiyonlugi degil bence derdi mutsuz olmak icin cok sebep var deli misiniz on bir adam gol atti diye bi neyin sevinci kafasinda
şu anda neye sinirlendiğinizi anlayamadım,çok karışık ve kopuk yazmışsınız.Allahım kafayı yicem Beşiktaş şampiyon olmuş (takım tutmam) herkes deli gibi seviniyor mutluluktan ağlayanı gördüm
Mutluluktan ağlamak ya mutluluktan ağlamak bu kadar ucuz mu ya şu mutluluk
Sonra bakıyorum hepiniz masallah çok mutlusunuz gezmeler tozmalar yemeler içmeler ohhoooo bi ben mi mutsuzum allah aşkına ya mutluluğun formülünü dağıttılarda ben mi almadım allah aşkına söyleyin
niye agliyordunuz? yani diger insanlar neden mutlu onu konusmak yerine siz neden mutsuzsunuz onu soyleyin fikir verelim.Ben bunun açıklamasını yaptım evet yanlış kelime kullanmış olabilirim ama ben evde birsürü dertle uğraşırken tek başıma göz yaşlarımı dökerken insanların ufacık Birseye sevinmesine ben üzüntğden ağlarken insanların mutluluktan ağlaması koydu evet ne yalan söyleyim göz yaşlarımı silip oooo insanlar çok mutlu hadi bende mutlu oluyim hemen diyemedim açıkçası 10 dakika önceki aklımda olsa bu konuyu açmazdım ama bir anlık gaflet diyelim şimdi silsek dert silmesek dert kalsın
Ben bunun açıklamasını yaptım evet yanlış kelime kullanmış olabilirim ama ben evde birsürü dertle uğraşırken tek başıma göz yaşlarımı dökerken insanların ufacık Birseye sevinmesine ben üzüntğden ağlarken insanların mutluluktan ağlaması koydu evet ne yalan söyleyim göz yaşlarımı silip oooo insanlar çok mutlu hadi bende mutlu oluyim hemen diyemedim açıkçası 10 dakika önceki aklımda olsa bu konuyu açmazdım ama bir anlık gaflet diyelim şimdi silsek dert silmesek dert kalsın
Ne gördüm az önce biliyor musunuz bjk şampiyon oldu diye çığlıklarla üstünü parçalayan (mutluluktan) ve deli gibiağlayan insan gördüm kendisi baba olduğunda çocuğunun doğumuna gitmiştim yemin ederim bu kadar sevinmemişti hayır yani bende mutlu olayım bu duruma yok olamıyorum en son 3 yıl önce mutlu olduğumu hatırlıyorum insanlar bu kadar mutluylen ben niye bu kadar mutsuzum benim niye birsürü derdim var sorguluyorum evetBence konu sahibine fazla yüklenilmiş,herkes çiçeğe böceğe mutlu olmuyor,somut değişiklikler bekliyor hayattan,bir şampiyonluk mutluluktan ağlatacak kıvama getiriyorsa insanları sebebini sorguluyor,o da aslında bu kadar basit şehlerden mutluluktan ağlamak istiyor...Şahsen beşiktaşın şampiyonluğu beni de mutlu etmez banane yani takımla alakalı değil hangisi olursa olsun,ama bi şey bağlanıp bögle mutlu olmayı başarabilmek güzel bi şey olsa gerek
Keşke öyle ifade etseniz öyle anlasak burada ki birçok insan eminim bu şekilde anladı.Konuyu anlamamıssınız ben onu mu dedim buna sevinen insanlar var ağlayanı gördüm şoklar üstüne şoklar geçirdim yuh yani adamın biri var bu duruma kendini yerden yere atıp bayıldı çocuğu olduğunda o kadar sevinmemişti öyle söyliyim kşmseninde mutluluğunu sorgulamak haddime değil ama ben niye bu kadar mutsuzum insanlara gökten mutluluk yaguyor fiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?