- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi denizsonsuzlugu
-
Yo ben insanlar mutlu olmayi becerebilse daha guzel yasariz diye dusunenlerdenim.bakın romanlara... Zengin degiller ama acilir bir roman havasi,kalir ne derdi ne tasasi.mutlu olmak sahsiyet meselesiMutsuz olmak için çok sebep var ama insanlar böyle küçük şeylerden mutlu olabiliyorsa asıl mutluluk o bence . Şahsi fikrim
Mutluluğu nerede aradiginiza bağlı.Allahım kafayı yicem Beşiktaş şampiyon olmuş (takım tutmam) herkes deli gibi seviniyor mutluluktan ağlayanı gördüm
Mutluluktan ağlamak ya mutluluktan ağlamak bu kadar ucuz mu ya şu mutluluk
Sonra bakıyorum hepiniz masallah çok mutlusunuz gezmeler tozmalar yemeler içmeler ohhoooo bi ben mi mutsuzum allah aşkına ya mutluluğun formülünü dağıttılarda ben mi almadım allah aşkına söyleyin
Herkesin mutlu olmasını isterim ama bana da tuhaf geliyor belki ilgi alanım olmadığı içinAllahım kafayı yicem Beşiktaş şampiyon olmuş (takım tutmam) herkes deli gibi seviniyor mutluluktan ağlayanı gördüm
Sonra bakıyorum hepiniz masallah çok mutlusunuz gezmeler tozmalar yemeler içmeler ohhoooo bi ben mi mutsuzum allah aşkına ya mutluluğun formülünü dağıttılarda ben mi almadım allah aşkına söyleyin
Ah keske öyle hemen kolay konu açılsa insan oturupta büyik derdini yazamıyor mecali olmuyor bazenOy oy oy şunu görünce ben kendi kocasına sinirlendi zannettim, ondan öyle dedim
*** e o zaman konu sahibi üzgünüm ama gerçekten sizi ilgilendiren bir konu yok o halde. İnsanların neye sevinip sevinmedilerinden size ne? Bırakın bahsettiğiniz adamın karısı düşünüp üzülsün bunu.
Ha sizin buraya yazmadığınız bir derdiniz varsa onu ekleyin, hani sizinle ilgili olup da canınızı sıkan bir durumdan bahsediyorum.
yoksa başkalarının yaşantılarına sinir olup buraya konu açarak mutlu olmalarına kızmanız biraz saçma
İnsanlarin sevdigi bir sporun destekledigi takimi sampiyon olunca mutlu olmalari, fanatizm boyutuna gore de kimseye zarar vermeyecek sekilde sevinip kutlamalari gayet normal. Bu dunyanin her yerinde boyleyken (ozellikle akdeniz iklimi, sicakkanli insanlarin yasadigi ulkelerde)sizin buna sasirmaniz garip asil.Konuyu anlamamıssınız ben onu mu dedim buna sevinen insanlar var ağlayanı gördüm şoklar üstüne şoklar geçirdim yuh yani adamın biri var bu duruma kendini yerden yere atıp bayıldı çocuğu olduğunda o kadar sevinmemişti öyle söyliyim kşmseninde mutluluğunu sorgulamak haddime değil ama ben niye bu kadar mutsuzum insanlara gökten mutluluk yaguyor fiği
Çok önyargılı davranmışsınız evet maalesefValla onyargimi kullandim cunku dusunceme gore ve gozlemledigim derdi derya olmus insanlanlari gordugum duydugum bildigim kadariyla kalkipda hepiniz niye mutlusunuz diye sorgulamaya beynini yormaz yarin ne yapicam diye dusunmekten insanlar intiharin esigine geliyor mutsuzluktan niye mutlusunuz hepiniz ulan diye bagirip sitem edeni gormedim daha cok kendi derdine deva bulmak icin bagirip cagirani gordum, kalkipta bjk yendi sevinc cigliklari atiyolar diye kendine dert edeni gormedim bunlari yasayanbu da benim sahsi dusuncemin on yargisi olsun
Kısaca küçük şeylerden mutlu olmayı bilmek aynı şeyleri konuşuyoruzYo ben insanlar mutlu olmayi becerebilse daha guzel yasariz diye dusunenlerdenim.bakın romanlara... Zengin degiller ama acilir bir roman havasi,kalir ne derdi ne tasasi.mutlu olmak sahsiyet meselesi
Allahım kafayı yicem Beşiktaş şampiyon olmuş (takım tutmam) herkes deli gibi seviniyor mutluluktan ağlayanı gördüm
Siz Bu kafayla biraz zor mutlu olursunuz :)). İnsanların mutlu olmasından rahatsız olmak, çok tuhaf geldi bana. Zaten zor bir süreçten geçiyoruz ülke olarak, insanlar bari ona sevinsin. Siz de bence kendinizi mutlu edecek bir şeyler edinin.Allahım kafayı yicem Beşiktaş şampiyon olmuş (takım tutmam) herkes deli gibi seviniyor mutluluktan ağlayanı gördüm
Evet okudum ve geri geldim, ayni fikirdeyim. İnsanlarin mutlu oldugunu gorunce mutlu olun siz de. Size sacma bile gelse, deli bu ya diyip gulumseyin mesela. Kucuk seylere sevinin, insanlar sizi dusununce, sizin icin bir sey yapinca yine mutlu olup gulumseyin. Ne bileyim ya hicbirimiz % 100 mutlu degiliz elbette ama mutlu olmaya calisiyoruz.İnsanlarin sevdigi bir sporun destekledigi takimi sampiyon olunca mutlu olmalari, fanatizm boyutuna gore de kimseye zarar vermeyecek sekilde sevinip kutlamalari gayet normal. Bu dunyanin her yerinde boyleyken (ozellikle akdeniz iklimi, sicakkanli insanlarin yasadigi ulkelerde)sizin buna sasirmaniz garip asil.
İnsanlar her devirde tutunacak, mutlu olmalarina sebep olacak bir sey bulup onunla sevinmislerdir. Ruh sagligimiz acisindan da dogru olan yontem budur esasen. Mesjlarin tamamini okumadim, okuyarak gelecegim tekrar.
Simdilik eyyorlamam bu kadar
Derdinizi anlatmak istemediginiz icin gelip burada mod dusurmeye çalışıyorsunuz. Sadece kotu hissediyorum yazsaydiginiz bir suru destek mesaji alirdiniz. Kotu enerji verdiniz kötu enerji alacaksiniz mutsuz olmaya dewamkeAh keske öyle hemen kolay konu açılsa insan oturupta büyik derdini yazamıyor mecali olmuyor bazen
Kınıyorum bu yorumu bizzat bir Beşiktaşlı olarakbesiktaslilar bir zahmet sevinsinler az gorulen bir olay oldugu icin simdi ellemeyin onlari
diger konuda da size ne desek zaten mutlu olmayacaksiniz, bu insanin bakis acisiyla alakali. buradan degistirmemiz zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?