Niye hepiniz mutlusunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dertlerinizle ilgili konu açın orda da yardımcı olacak fikirler yazılsın.

ne güzel işte insanlar kendine bir mutluluk kaynagı yaratmıs şu ortamda.Herkes evlerde bunaldı fakırı de zengını de bır heyecan mutluluk yaşadı.Futboldan hıc anlamam ama bugunkü maçların önemini öğrenınce ben de bir heyecan yapmadım değil.Boşuna demiyorlar futbol sadece futbol değildir diye..34 haftalık gebeyım ıyıce agırlastım evımız kucuk dıye gebelımın başında evı satıp daha buyuk eve mı gecsek dıye eşime öneri sundum.Bız evı sattık eşim sonra covıd oldu (çok şükür aynı evde yaşamamıza rağmen ben olmadım)tam kapanma geldı bız ev bulamadık ıstedıgımız gıbı kıraya cıkıyoruz .Ne yapayım şu halimle istesem mutsuz olurum evde heryer her yerde işte yapamıyorumaılelerden kımse yok kımseyı de ıstemedıkdoguma yakın gelın dedık bız hallederız agzını acan cok zor şu dönemde dıyor ama ben umursamıyorum nasip diyip gecıyorum.Oturup düşünsem çokta mutsuz olabılırım belkı ama ben mutlu olmaktan yanayım.Birazda size bağlı.Mutlu olmak ıstersen olursun.Mutsuz olmak ıstersen de olursun.Eşimde o kadar kolı ıcınde cok mutlu oldu beşiktaşın şampıyonluguna mesela :)

keşke direkt eşinizden bahsederek ,ne kastettiğinizi daha açık bir şekilde yazarak başlasaydınız konuya.

çünkü gerçekten konunuz bu haliyle -çok özür diliyorum- saçma görünüyor...

ancak takımının şampiyon olmasına, evladının doğumundan daha çok sevindiyse eşiniz,buna kızmanızı ve üzülmenizi anlarım tabi ki :)

Merhaba, enteresan bir başlık. Öncelikle o sevinçten ağlayan insanların mutlu olabilecek başka şeyleri yoktur belki ellerinde. Tamamen kendi hayatlarını o mutlu oldukları şeyle ozdeslestirmis olabilirler. Ya da belki de bipolardir bu kişiler.. siz mutluluktan agladiklari hale denk gelmişsinizdir belki de.. siz bir de onları mutsuzken görün! Asla görmek istemezdiniz. Şimdi gelelim sizin neden mutsuz olduğunuza. Çünkü hayat gerçekten mutsuz olmak için çok kısa. Bu kısa vakti mutsuz olup mutlu olanları sorgulamakla geçirmek yerine ben nasıl mutlu olabilirim sorusuna cevap aramakla geçirebilirsiniz. Buna da bizimle mutsuzluk sebebinizi paylaşarak başlayabilirsiniz :)

suana kadar ki en gereksiz konu.
Birkaç sayfa önde faz değiştiren kimyasal maddelerle enerji depolama isimli bir konum var oraya buyurun lütfen Bu konunun bir altı kaynanam pislik. Bir üstü bebeğe yalnız bakıyorum bana yardım edin. Öf yıldım bağzı şeylerden he

Evli değilşmki ben

Kimsenin hayatı dört dörtlük değil.Ama küçük şeylerle mutlu olabiliyoruz.Hatta gözümüz dolar ağlayabiliyoruz.İnsanın içi sevgi dolu olsun.

evli degil sekercim bu mustakbel kayinvalidesine caydanlik almak isteyip alamayan uye.

Herkes mutsuz mu olsun istiyorsunuz yanlış anladım inş. Mesela bende çok iyi değilim ama bugün çıktım boş boş duracagıma terası boyadım komşumla bide ortak alan bana ozel bir yer değil
Aynısını yaptık bizde bibi cati katı mis gibi oldu hatta sıva işi bendeydi

Bunları bizim yasamadıgımızı ne biliyorsunuz

Sizi mutlu etmiyor diye şampiyonluk ağlatamaz kim diye bilir futbol bu ülkede baya ciddi bir mesele siz anlamiyorsunuz diye yok olmuyor bence de gayet mutluluktan aglatacak birsey mesela kime göre basit yani

Saçmaya saçma derken özür dilemene gerek yok.

Gözyaşı dökmene sebep olan ne? Hayatını gözden geçir. Seni dibe çeken kim veya ne varsa kurtul.

Ben de en ufak bir şeyden mutlu olabilen bir insanım, bunu iç huzuru dengede tutmaya bağlıyorum.

evet mutluluk çok ucuz, almayı bilene tabi.Hayatta küçük şeylerden mutlu olmayı bilmeli insan yoksa sizin gibi sorgular mutluluğun fiyatını

Oy oy oy şunu görünce ben kendi kocasına sinirlendi zannettim, ondan öyle dedim
Evli değilşmki ben
evli degil sekercim bu mustakbel kayinvalidesine caydanlik almak isteyip alamayan uye.

*** e o zaman konu sahibi üzgünüm ama gerçekten sizi ilgilendiren bir konu yok o halde. İnsanların neye sevinip sevinmedilerinden size ne? Bırakın bahsettiğiniz adamın karısı düşünüp üzülsün bunu.

Ha sizin buraya yazmadığınız bir derdiniz varsa onu ekleyin, hani sizinle ilgili olup da canınızı sıkan bir durumdan bahsediyorum.

yoksa başkalarının yaşantılarına sinir olup buraya konu açarak mutlu olmalarına kızmanız biraz saçma

Bunları bizim yasamadıgımızı ne biliyorsunuz
Valla onyargimi kullandim cunku dusunceme gore ve gozlemledigim derdi derya olmus insanlanlari gordugum duydugum bildigim kadariyla kalkipda hepiniz niye mutlusunuz diye sorgulamaya beynini yormaz yarin ne yapicam diye dusunmekten insanlar intiharin esigine geliyor mutsuzluktan niye mutlusunuz hepiniz ulan diye bagirip sitem edeni gormedim daha cok kendi derdine deva bulmak icin bagirip cagirani gordum, kalkipta bjk yendi sevinc cigliklari atiyolar diye kendine dert edeni gormedim bunlari yasayan bu da benim sahsi dusuncemin on yargisi olsun

ufak şeylere mutlu olmazsak böyle senin gibi oluruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…