- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
- Konu Sahibi Dindirella
-
Bu kacinci? Araca zarar vereni savunmayacaksiniz insallah....park cizgisini tam ortalayan duzgun parkeden odulu olsa bana verirlerdi heralde.kimse kiskandi yazmis miyim ben iyi okuyun.ruh hastasi bu kimse akil hastasi manyak!!!hic de az degil bedduam.birine duzenli zarar veren biri unarim belasini bulur.gebersinBiraz fazla olmamış mı beddualarınız?
Daha önce de benzer konu açılmıştı, sizdiniz sanırım. Otoparkta sadece sizin arabanıza zarar geliyorsa ya park konusunda insanlara sıkıntı yaratıyorsunuzdur ya da sizden hoşlanmayan biri vardır. Kimsenin ay nasıl araba alır bu kadın çok kıskandım gidip hemen zarar vermeliyim dediğini sanmıyorum.
Böyle bir durum varsa mecbur o otoparkı kullanmayacaksınız çünkü adamın yapmaya niyeti varsa kar maskesi takar kamera bile kar etmezBu kacinci? Araca zarar vereni savunmayacaksiniz insallah....park cizgisini tam ortalayan duzgun parkeden odulu olsa bana verirlerdi heralde.kimse kiskandi yazmis miyim ben iyi okuyun.ruh hastasi bu kimse akil hastasi manyak!!!hic de az degil bedduam.birine duzenli zarar veren biri unarim belasini bulur.gebersin
Sag olun.taktiracagim artik biraz para biriktrip hem.alarm,hem kamera. Baskasina zarar vermekten ne anliyorlar ki.yani kimseyi tanimam inanin.en fazla merhaba der evime cikarim bu yaniGeçmiş olsun.
Araç kamerası falan taktırsanız belki işe yarar. En azından kimin yaptığını görürsünüz.
Baska bi blogun parkina biraktim su an.bakalimBöyle bir durum varsa mecbur o otoparkı kullanmayacaksınız çünkü adamın yapmaya niyeti varsa kar maskesi takar kamera bile kar etmez
İyi yapmışsınız biri takmış gibi görünüyor . Kıskanıpta bunu yapan sayısı da az değil. Ülkecek normal değilizBaska bi blogun parkina biraktim su an.bakalim
Ya hasta belli ki.. yani yok bi dusmanim,birine yaptigim bi sey.kendi halimde bi insanim.kimseye zarar vermedim,gurultu yapmam,bisi silkelemem,aidatimi oderim,cop birakmamİyi yapmışsınız biri takmış gibi görünüyor . Kıskanıpta bunu yapan sayısı da az değil. Ülkecek normal değiliz
Bu kacinci? Araca zarar vereni savunmayacaksiniz insallah....park cizgisini tam ortalayan duzgun parkeden odulu olsa bana verirlerdi heralde.kimse kiskandi yazmis miyim ben iyi okuyun.ruh hastasi bu kimse akil hastasi manyak!!!hic de az degil bedduam.birine duzenli zarar veren biri unarim belasini bulur.gebersin
Yapan kim bilemiyorum.bu kadar beddua ediyorum evet.bu kacinci.farketmediyse,yanlislkkla yapildiysa,svet cok ama her sabah aracin bi yerinde bisiyle uyaniyorum.surekli zarar.O kadar beddua nedir yahu! Yapan aynı kişi mi?
Hanfendi sizin bu zihniyetiniz oldurulen kadinlara ama o da sunu yapmasaymis demeye benziyor.ya zarara ugrayan benim ben!!! Niye zarara ugramam konusunda beni haksiz duruma dusurecek sebep ariyorsunuz? Durduk yerde yapmiyosa da hasta iste.Kimse kimsenin aracına durduk yere zarar vermez.
Hiç mi korkmuyorsunuz bedduadan?
Hanfendi sizin bu zihniyetiniz oldurulen kadinlara ama o da sunu yapmasaymis demeye benziyor.ya zarara ugrayan benim ben!!! Niye zarara ugramam konusunda beni haksiz duruma dusurecek sebep ariyorsunuz? Durduk yerde yapmiyosa da hasta iste.
Hem diyelim ki ben birine bilmeden bisibyaptim hadi farkjnda degilim.bunu mu yapmali?siz sucu mu savunuyosunuz bana?!
suçu savunmuyor birisine öĺsün diye beddua etmeyin diyor. sorun varsa alın kamerayı yerleştirin arabaya. sonra bulun yapanı verin mahkemeyeHanfendi sizin bu zihniyetiniz oldurulen kadinlara ama o da sunu yapmasaymis demeye benziyor.ya zarara ugrayan benim ben!!! Niye zarara ugramam konusunda beni haksiz duruma dusurecek sebep ariyorsunuz? Durduk yerde yapmiyosa da hasta iste.
Hem diyelim ki ben birine bilmeden bisibyaptim hadi farkjnda degilim.bunu mu yapmali?siz sucu mu savunuyosunuz bana?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?