Niye kötüler niye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
39
Ya aracimi aldigimdan beri hasat ettiler.sitenin otoparkinda mahvoldu resmen.iki ezik var bugun yine biri vurmus.kameralarfan cikmiyo.delircem artik...her sabah uyandigimda bugun neresime naptar.diye kalkiyorum...param da bitti alarm taktirayim artik arabayi yaptirmaktan.alarm taktirsam da ben 13.kattayim o alarm sesi bana gelmez bile.
Duzenlemencesini bilmedifiniz icin malin ne tatli diye dusunmeniz normal tabi.aylardir suruyor.uzerine boya dokuldu.boydan boya defalarca cizildi.derin cizgiler,hafif de degil.iki yanda ezikler var carpildi.bugun yine sabah kalktim carpilmis.yani surekli.oncesinde bir sapik durimu da var 2 yil once yakalanmayan.bir yil rahatsiz etti beni.bulamadilar onu dainanin kimseye zarar veren bi insan degilim ama biri ugrasiyo gibi hissediyorum ve bu beni artik yordu.

Son düzenleme:
Biraz fazla olmamış mı beddualarınız?

Daha önce de benzer konu açılmıştı, sizdiniz sanırım. Otoparkta sadece sizin arabanıza zarar geliyorsa ya park konusunda insanlara sıkıntı yaratıyorsunuzdur ya da sizden hoşlanmayan biri vardır. Kimsenin ay nasıl araba alır bu kadın çok kıskandım gidip hemen zarar vermeliyim dediğini sanmıyorum.

Bu kacinci? Araca zarar vereni savunmayacaksiniz insallah....park cizgisini tam ortalayan duzgun parkeden odulu olsa bana verirlerdi heralde.kimse kiskandi yazmis miyim ben iyi okuyun.ruh hastasi bu kimse akil hastasi manyak!!!hic de az degil bedduam.birine duzenli zarar veren biri unarim belasini bulur.gebersin

Böyle bir durum varsa mecbur o otoparkı kullanmayacaksınız çünkü adamın yapmaya niyeti varsa kar maskesi takar kamera bile kar etmez

Geçmiş olsun.
Araç kamerası falan taktırsanız belki işe yarar. En azından kimin yaptığını görürsünüz.
Sag olun.taktiracagim artik biraz para biriktrip hem.alarm,hem kamera. Baskasina zarar vermekten ne anliyorlar ki.yani kimseyi tanimam inanin.en fazla merhaba der evime cikarim bu yani

İyi yapmışsınız biri takmış gibi görünüyor . Kıskanıpta bunu yapan sayısı da az değil. Ülkecek normal değiliz
Ya hasta belli ki.. yani yok bi dusmanim,birine yaptigim bi sey.kendi halimde bi insanim.kimseye zarar vermedim,gurultu yapmam,bisi silkelemem,aidatimi oderim,cop birakmamkomsularimi rahatsiz etmem.

Sadece sizin arabayami oluyor? Eger öyleyse birileri size takmış diyeceğim.

Farklı yere park edin aracı, yönetimle konuştunuz mu Ne diyor bu duruma

Kimse kimsenin aracına durduk yere zarar vermez.

Hiç mi korkmuyorsunuz bedduadan?

Ettiginiz bedduayi yakistiramadim yapilanin dogru oldugunu elbette savunmuyorum ama bi insanin cani soz konusu.Kimse o sekilde ölmeyi hak etmez bence Ayrica beddularin donup dolasip eden kisiyi buldugu kanaatindeyim.Lütfen bir anlik sinirle edeceginiz beddualarda bu cumlemi hatirlarsiniz.Bu arada gecmis olsun umarim kurtulursunuz bu kisiden

Kimse kimsenin aracına durduk yere zarar vermez.

Hiç mi korkmuyorsunuz bedduadan?
Hanfendi sizin bu zihniyetiniz oldurulen kadinlara ama o da sunu yapmasaymis demeye benziyor.ya zarara ugrayan benim ben!!! Niye zarara ugramam konusunda beni haksiz duruma dusurecek sebep ariyorsunuz? Durduk yerde yapmiyosa da hasta iste.
Hem diyelim ki ben birine bilmeden bisibyaptim hadi farkjnda degilim.bunu mu yapmali?siz sucu mu savunuyosunuz bana?!

Bence 2 sebebi var birncisi insanlar gerçekten kendi araçlarını önemsemedigi icin sizinkini hiç takmazlar.. diğer sebebide ya sizi ya aracı kıskanan olabilir. Biz geçen sıfır araç almıştık kapı önüne park ettik ilk gün biri cizmis bi kac gün sora biri vurmus sürtmis.. sora biri anahtarla cizmis bıydan boya.. dedim eşime tamamen kıskanclık yani baska sebebi olamaz

Açıkçası bile isteye verilen zararlar olduğunu düşünmedim. Derdinizi düzgün anlatsaydınız belki size hak verebilirdim. Ancak arabasına zarar geldi diye bir insanın korkunç kazalarda can vermesini dileyecek kadar kötü kalpli biriyle empati yapmak kişiliğime aykırı. Sizinle empati kuramam şu an, mümkün değil.

suçu savunmuyor birisine öĺsün diye beddua etmeyin diyor. sorun varsa alın kamerayı yerleştirin arabaya. sonra bulun yapanı verin mahkemeye

Hatta tatile gitmiştik biri de gözümizin önünde kapısını açtı ucu bizim araca sürtüyo eşim dediki pardon da kapıyı açtiniz ama benim arac ciziliyor adam nedese napabilirim simdi

Daha 2 ay önce eşimin gözünden sakındığı, her binmede etrafında dolanıp nevar ne yok diye baktığı arabayı kadının biri evimin ışığını kapatıyor diye anahtarla boydan boya çizmiş bi bölümüne de zikzak yapmış hiç yoktan bi sorunlu çıkıyor kamera kayıtlarını bulduk mahkemeye verdik ama tecavüzcüyü salan adalet bize mi işler hiç bişey olduğu yok ve eşim artık pimpiriklendi sürekli arabayı kontrol ediyor bugün nesi var diye ve her sakındığında yeni bişey görüyor. Sakınılan göze çöp batar sözüne öyle inanıyorum ki artık. Bence ferah olun. Tedirginseniz branda alın üzerini örtün. Yapcak birşey yok bedduada etmeyin döner dolaşır mazallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…