Niye kötüler niye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
teee ne zaman açtınız bu konuyu zaten o zaman bile size napabilirsiniz söyledik. hadi o söylediklerimizin hiçbirini yapmak daha önce aklınıza gelmedi e biz yazdık hala devam ediyosa yapan kadar sizde de suç var demekki hasar gördürtüp tamir etmek hoşunuza gidiyo artık.tamire para verene kadar olay ilk olduğunda doğru düzgün çalışan bi araç içi kamerası takmak çok da zor olmasa gerek.sürekli burda aynı konuyu açıp ağza alınmıycak beddualar edince çözüm bulunmuyo.

Arac ici kamera ve alarm icin cok fazla ucret istendi.birintirip yaptiracagim napayim yok o kadar param.

Of cok garip ya ne tuhaf insanlar var arabaya gece gorusu olan kamera taktirin alarmla beraber bence de... kim acaba boya doktugune gore kasitli yapiyor. Serseri gencler olabilir eglencesine yapiyor bile olabilirler o aciklama benim aklima yatti.

gerçekten şu konuda yine şaşırıp kaldım.
konu sahibi arabamı gizlice çiziyorlar demiş.
oradan biri ne yaptında arabanı çiziyorlar diye bir sürü laf saymış.
gerçekten anlamak mümkün değil bu insanları.
bunun tek çözümü var sanırım. aracınızı başka yerlere park edeceksiniz.
muhtemelen park yeri bulamayan yada sizin parkettiğiniz yere daha önce park eden birileri olabilir. size sinirlenip o yüzden çiziyorlardır.
çok başka yerlere park etmeyi deneyin. ısrarla aynı yere park etmeyin derim

Koruma mı talep etseniz emniyetten acaba hep size denk gelmesi hoş gelmedi bana. Ya arabayı geçip sie zarar vermek isterlerse nebilim ben endişe duyardım. Polise bir iletin bence elbet yardım ederler

Eşim arabasına çok düşkündür bu dediklerin başına gelse kalpten giderdi sanırım üzülmekten ...

Kimse kimsenin aracına durduk yere zarar vermez.

Hiç mi korkmuyorsunuz bedduadan?
Ne alakası var? Bir sebebim var diye gidip insanların arabasını mı çizmemiz gerekiyor? Eşyaya zarar vermenin bir ötesi cana zarar verme olabilir böyle bir durumda da sebepsiz yapmaz mı diyelim?

Cezai ehliyetin anlamını biliyor musunuz acaba?

Hakikaten ya. Şey demesi gerekiyor galiba tüh ben ne suç işledim ki arabamı çiziyorlar, neyse yapanın ellerine sağlık falan.

O kadar haklısınız ki. Benim de başıma gelmişti, daha aldığımın ilk haftasında psikopatın biri boydan boya çizmişti arabayı kim olduğunu da bulamamıştık. İnanılmaz sinir bozucu. İnsanlar normal değil maalesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…