- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
- Konu Sahibi Dindirella
-
Sinirlicehangi dil bu ?
teee ne zaman açtınız bu konuyu zaten o zaman bile size napabilirsiniz söyledik. hadi o söylediklerimizin hiçbirini yapmak daha önce aklınıza gelmedi e biz yazdık hala devam ediyosa yapan kadar sizde de suç var demekki hasar gördürtüp tamir etmek hoşunuza gidiyo artık.tamire para verene kadar olay ilk olduğunda doğru düzgün çalışan bi araç içi kamerası takmak çok da zor olmasa gerek.sürekli burda aynı konuyu açıp ağza alınmıycak beddualar edince çözüm bulunmuyo.Ya aracimi aldigimdan beri hasat ettiler.sitenin otoparkinda mahvoldu resmen.iki ezik var bugun yine biri vurmus.kameralarfan cikmiyo.delircem artik...her sabah uyandigimda bugun neresime naptar.diye kalkiyorum...param da bitti alarm taktirayim artik arabayi yaptirmaktan.alarm taktirsam da ben 13.kattayim o alarm sesi bana gelmez bile.
Duzenlemencesini bilmedifiniz icin malin ne tatli diye dusunmeniz normal tabi.aylardir suruyor.uzerine boya dokuldu.boydan boya defalarca cizildi.derin cizgiler,hafif de degil.iki yanda ezikler var carpildi.bugun yine sabah kalktim carpilmis.yani surekli.oncesinde bir sapik durimu da var 2 yil once yakalanmayan.bir yil rahatsiz etti beni.bulamadilar onu da inanin kimseye zarar veren bi insan degilim ama biri ugrasiyo gibi hissediyorum ve bu beni artik yordu.
Arac ici kamera ve alarm icin cok fazla ucret istendi.birintirip yaptiracagim napayim yok o kadar param.teee ne zaman açtınız bu konuyu zaten o zaman bile size napabilirsiniz söyledik. hadi o söylediklerimizin hiçbirini yapmak daha önce aklınıza gelmedi e biz yazdık hala devam ediyosa yapan kadar sizde de suç var demekki hasar gördürtüp tamir etmek hoşunuza gidiyo artık.tamire para verene kadar olay ilk olduğunda doğru düzgün çalışan bi araç içi kamerası takmak çok da zor olmasa gerek.sürekli burda aynı konuyu açıp ağza alınmıycak beddualar edince çözüm bulunmuyo.
Kameradan bakabilirsin o halde.Oyle de yaptim yine yapiyo yapacagini
ne dedi kiKimse kimsenin aracına durduk yere zarar vermez.
Hiç mi korkmuyorsunuz bedduadan?
Kimse kimsenin aracına durduk yere zarar vermez.
Durduk yere neler oluyor bu neden olmasın ???insanların artık psıkolojısı bozuk fazlasıyla yaparlar yani sebebe lüzum yok
Ne alakası var? Bir sebebim var diye gidip insanların arabasını mı çizmemiz gerekiyor? Eşyaya zarar vermenin bir ötesi cana zarar verme olabilir böyle bir durumda da sebepsiz yapmaz mı diyelim?Kimse kimsenin aracına durduk yere zarar vermez.
Cezai ehliyetin anlamını biliyor musunuz acaba?Ben de aracımı sıfır aldım zengin biri değilim kendi halimde bir insanım.
Hiç öyle takıntılı gibi orasını burasını incelemedim
Ufak tefek ezik çizikler var vurmuş geçmiştir birileri. Tabi hos değil ama bir insanın ölümünü isteyecek kadar kötü kalpli biri değilim. Döner dolaşır bana gelir.
Arabama (mal sonucta) çizik atan vs hafif sürten biri takla atıp ta kaza yapmasın aman allah korusun canları sağolsun.
Beddua döner dolaşır size gelir.
Bu nasıl öfke bu nasıl beddua.
Cezai ehliyetiniz elinizden alınmalı sizin.
Bu öfkeyle birine sinirlenip canını alabilirsiniz trafikte.
Hakikaten ya. Şey demesi gerekiyor galiba tüh ben ne suç işledim ki arabamı çiziyorlar, neyse yapanın ellerine sağlık falan.gerçekten şu konuda yine şaşırıp kaldım.
konu sahibi arabamı gizlice çiziyorlar demiş.
oradan biri ne yaptında arabanı çiziyorlar diye bir sürü laf saymış.
gerçekten anlamak mümkün değil bu insanları.
bunun tek çözümü var sanırım. aracınızı başka yerlere park edeceksiniz.
muhtemelen park yeri bulamayan yada sizin parkettiğiniz yere daha önce park eden birileri olabilir. size sinirlenip o yüzden çiziyorlardır.
çok başka yerlere park etmeyi deneyin. ısrarla aynı yere park etmeyin derim
Evet, konu sahibi siniri ile birinin ölümüne sebep olabilecek biri gibi geldiği icin bunu söyledim.Cezai ehliyetin anlamını biliyor musunuz acaba?
Konu sahibi ilk yazdığı konuyu silip düzenlemiş siz görmediniz mi ilk cümlelerini hepimizin kanı dondu?Cezai ehliyetin anlamını biliyor musunuz acaba?
O kadar haklısınız ki. Benim de başıma gelmişti, daha aldığımın ilk haftasında psikopatın biri boydan boya çizmişti arabayı kim olduğunu da bulamamıştık. İnanılmaz sinir bozucu. İnsanlar normal değil maalesefYa aracimi aldigimdan beri hasat ettiler.sitenin otoparkinda mahvoldu resmen.iki ezik var bugun yine biri vurmus.kameralarfan cikmiyo.delircem artik...her sabah uyandigimda bugun neresime naptar.diye kalkiyorum...param da bitti alarm taktirayim artik arabayi yaptirmaktan.alarm taktirsam da ben 13.kattayim o alarm sesi bana gelmez bile.
Duzenlemencesini bilmedifiniz icin malin ne tatli diye dusunmeniz normal tabi.aylardir suruyor.uzerine boya dokuldu.boydan boya defalarca cizildi.derin cizgiler,hafif de degil.iki yanda ezikler var carpildi.bugun yine sabah kalktim carpilmis.yani surekli.oncesinde bir sapik durimu da var 2 yil once yakalanmayan.bir yil rahatsiz etti beni.bulamadilar onu da inanin kimseye zarar veren bi insan degilim ama biri ugrasiyo gibi hissediyorum ve bu beni artik yordu.
Kimse kimsenin aracına durduk yere zarar vermez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?