- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
- Konu Sahibi Dindirella
-
Gittim gitmedim mi saniyorsunuz? Kameralsrinngece gorusu yokmus.cikmadi.arac sifirdi su an her yeri ezik,cizik....durduk yerde etmiyorum.hicbi seybyapamazsa uzerine boya dokuyo yasuçu savunmuyor birisine öĺsün diye beddua etmeyin diyor. sorun varsa alın kamerayı yerleştirin arabaya. sonra bulun yapanı verin mahkemeye
Ya ben hic sakinmamistim inanin.ama surekli olunca ya sifir arac hasat oldu.manyak insanlar yani evin isigini kapatiyosa rica edersin baska yere parkedebilir misiniz diye? Ruhbhastasi dolkus ortalik niyencizyosunDaha 2 ay önce eşimin gözünden sakındığı, her binmede etrafında dolanıp nevar ne yok diye baktığı arabayı kadının biri evimin ışığını kapatıyor diye anahtarla boydan boya çizmiş bi bölümüne de zikzak yapmış hiç yoktan bi sorunlu çıkıyor kamera kayıtlarını bulduk mahkemeye verdik ama tecavüzcüyü salan adalet bize mi işler hiç bişey olduğu yok ve eşim artık pimpiriklendi sürekli arabayı kontrol ediyor bugün nesi var diye ve her sakındığında yeni bişey görüyor. Sakınılan göze çöp batar sözüne öyle inanıyorum ki artık. Bence ferah olun. Tedirginseniz branda alın üzerini örtün. Yapcak birşey yok bedduada etmeyin döner dolaşır mazallah.
Daha onceki konumu da okudugunusu kendiniz belirtmissiniz.surekli cizik,ezik bile isteye degil mi sizce?ozellikle gece yapilmasi ,bilmeden kaputu boydan boya cizmis mi mesela?bu nasil bilmemezlikmis ki aracin uzerine derin cizgiler atiyo surekli.ya yani olsa surttu derim.kaputun ustu.Açıkçası bile isteye verilen zararlar olduğunu düşünmedim. Derdinizi düzgün anlatsaydınız belki size hak verebilirdim. Ancak arabasına zarar geldi diye bir insanın korkunç kazalarda can vermesini dileyecek kadar kötü kalpli biriyle empati yapmak kişiliğime aykırı. Sizinle empati kuramam şu an, 7mümkün değil.
Daha onceki konumu da okudugunusu kendiniz belirtmissiniz.surekli cizik,ezik bile isteye degil mi sizce?ozellikle gece yapilmasi ,bilmeden kaputu boydan boya cizmis mi mesela?bu nasil bilmemezlikmis ki aracin uzerine derin cizgiler atiyo surekli.ya yani olsa surttu derim.kaputun ustu.
Ya ben hic sakinmamistim inanin.ama surekli olunca ya sifir arac hasat oldu.manyak insanlar yani evin isigini kapatiyosa rica edersin baska yere parkedebilir misiniz diye? Ruhbhastasi dolkus ortalik niyencizyosun
Ben birine bu denli kotuluk yapiyosam beni bulsun.ama ben bu kadar insanlara saygiliylen beni buluyosa o bedduanin da adaleti yok.niye beni bulsun ben mi zarar veriyorum?! Su magduru suclu psikolojisine sokma durumu var bu millette.vazgecin bundan.magdur beddua da etmesin,e polis de yakalamasin napayim ?Ettiginiz bedduayi yakistiramadim yapilanin dogru oldugunu elbette savunmuyorum ama bi insanin cani soz konusu.Kimse o sekilde ölmeyi hak etmez benceAyrica beddularin donup dolasip eden kisiyi buldugu kanaatindeyim.Lütfen bir anlik sinirle edeceginiz beddualarda bu cumlemi hatirlarsiniz.Bu arada gecmis olsun umarim kurtulursunuz bu kisiden
Sildim...Ne olursa olsun bir insanın feci şekilde ölmesini dilemek normal değil. Başlıktaki kötü insan sizsiniz bence. Benim için dünyada sahip olduğum hiç bir mal varlığı bir insanın can sağlığından önemli değil.
Magdurlugunuzu inkar eden bir yazi yazmadim...inanin o sekilde olen insanlari gorseniz dusmaninizin basina gelsin istemezsiniz..Meslegimden oturu yeterince goruyorum olumlu kaza.Her neyse nasil mutluysaniz o sekilde devam edin tek temennim o bedduanin sizi veya bir baskasini bulmamasiBen birine bu denli kotuluk yapiyosam beni bulsun.ama ben bu kadar insanlara saygiliylen beni buluyosa o bedduanin da adaleti yok.niye beni bulsun ben mi zarar veriyorum?! Su magduru suclu psikolojisine sokma durumu var bu millette.vazgecin bundan.magdur beddua da etmesin,e polis de yakalamasin napayim ?
Daha neler...ben kimseye zarar vermedim hayatim boyunca hanimefendi.beddua agir olmus evet lakin yillardir arac kullanirim ben en ufak bir surtusmem olmamistir kimseyle.bu basit bir cizme olayi ya da vurma olayini asti.surekli ,duzenli yapilan bir sey var.polise de sikayetci oldum.kameralarda goruntu iyi degil,cikmadi.inanin aracin saginda ezik,solunda ezik,kaput 4 defa cizildi,boydan boya.biri o kadar derin ki pasta cila kapamadi.tasinacagim sanirim. Bu rastgele vurma ,catpma degil.yillardir aracim var benim.ben de kac defa carptim.malkm kiymetli degildir.bu cok sinir bozucu.Ben de aracımı sıfır aldım zengin biri değilim kendi halimde bir insanım.
Hiç öyle takıntılı gibi orasını burasını incelemedim
Ufak tefek ezik çizikler var vurmuş geçmiştir birileri. Tabi hos değil ama bir insanın ölümünü isteyecek kadar kötü kalpli biri değilim. Döner dolaşır bana gelir.
Arabama (mal sonucta) çizik atan vs hafif sürten biri takla atıp ta kaza yapmasın aman allah korusun canları sağolsun.
Beddua döner dolaşır size gelir.
Bu nasıl öfke bu nasıl beddua.
Cezai ehliyetiniz elinizden alınmalı sizin.
Bu öfkeyle birine sinirlenip canını alabilirsiniz trafikte.
Silmiş galiba ne yazmıştı beddua olarakO kadar beddua nedir yahu! Yapan aynı kişi mi?
Kawitli olsa da beddua hos degil tabi.tssinacahim.kasitli.hicbi seybyapmazsa boya dokuyo ustune.asetinla cikatmaya valisirlen nolta nokta oldu aracin ustuSilmiş galiba ne yazmıştı beddua olarakKasıtlı yapılmıyorsa çok yanlış bir tepki
Ben size daha önce de yazmıştım ilk konuda, cevap vermemiştiniz. Aracınız farkli plakaysa ilkel kafalı faşist bir grup yabancı plakalara zarar veriyor. Kıskanan biri de olabilir, cocuklar da yapiyor olabilir. Bizim komşunun jipini bir grup ergen çocuk sırf gırgır olsun diye boydan boya gündüz vakti çizdiler. Çocuklari takip edip evlerini komşuya söyledim.Yapan kim bilemiyorum.bu kadar beddua ediyorum evet.bu kacinci.farketmediyse,yanlislkkla yapildiysa,svet cok ama her sabah aracin bi yerinde bisiyle uyaniyorum.surekli zarar.
Kasıtlı yapıyorlar galiba, kaç zamandır kızın arabasına zarar veriyorlarSilmiş galiba ne yazmıştı beddua olarakKasıtlı yapılmıyorsa çok yanlış bir tepki
Hayir 34 plaka.iste bu zihniyet beni sinirlendiriyor.oraya ben parkedecektim diye vuran,birine zarar vermekten zevk alan insanlardan surekli zarar gormek benim artik sinirlerim kaldirmiyo.zarar vermesin kimse kimseye.hele ki sen naptin kombilir denmesi bu zihniyet cok kiziyorum.mensturasyon zamanim da ust uste sinir kaldirmiyo artik.Ben size daha önce de yazmıştım ilk konuda, cevap vermemiştiniz. Aracınız farkli plakaysa ilkel kafalı faşist bir grup yabancı plakalara zarar veriyor. Kıskanan biri de olabilir, cocuklar da yapiyor olabilir. Bizim komşunun jipini bir grup ergen çocuk sırf gırgır olsun diye boydan boya gündüz vakti çizdiler. Çocuklari takip edip evlerini komşuya söyledim.
Bir akşam en işlek caddede bir grup genç, sokaktaki bir arabanın lastiklerini delip kahkaha atıp kaçtılar.
Başka bir gün komşumuz restoranın önüne araba park etti. Birkaç genç oraya biz park edecektik deyip kadının arabasına çarparak haşat ettiler.
Bizim eskiden bir arabamız vardı. Üzerini araba örtüsüyle kapatıyoruk. Sabah kalkınca arabanın örtüsünü dereye atmış oluyorlardi. Ya da arabayı sert bir cisimle içe gocertmis oluyorlardı.
Biz kirada oturuyorduk, şehir dışında evimiz vardı, zarzor kiracı buluyorduk. Gelen lirayla da evimizin kirasını odemeye çalışıyorduk. Kiracı milli sporcuydu ve kirayi yollamiyordu. Birgün telefon açıp dedi ki sizin kiralarinizi ödemedim, kendime lüks araba aldım, kaza yaptım, arabam perte çıktı, hakkınızı helal edin.
Annem dedi ki yavrum, o parayla ben kiramı oduyorum, çocuk okutuyorum emekli maaşıyla. Helal olsun ama bir daha yapma.
Helal etme dedim ama dinlemedi, çocuk daayni şeyi yapmaya devam etti. Yani ilahi adalet gerekeni yapiyor
hangi dil bu ?Kawitli olsa da beddua hos degil tabi.tssinacahim.kasitli.hicbi seybyapmazsa boya dokuyo ustune.asetinla cikatmaya valisirlen nolta nokta oldu aracin ustu
Oyle de yaptim yine yapiyo yapacaginiKameraların çektiği bir yere park et bence. Otoparkta başka araçlara bisey olmuyorsa, kasıt var demekki. Zaten üstüste bu kadar aynı arabaya denk gelmez. Bir sebepten sana kafayı takmış biri olabilir. Dikkatli ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?