Niye kötüler niye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
suçu savunmuyor birisine öĺsün diye beddua etmeyin diyor. sorun varsa alın kamerayı yerleştirin arabaya. sonra bulun yapanı verin mahkemeye
Gittim gitmedim mi saniyorsunuz? Kameralsrinngece gorusu yokmus.cikmadi.arac sifirdi su an her yeri ezik,cizik....durduk yerde etmiyorum.hicbi seybyapamazsa uzerine boya dokuyo ya

Ya ben hic sakinmamistim inanin.ama surekli olunca ya sifir arac hasat oldu.manyak insanlar yani evin isigini kapatiyosa rica edersin baska yere parkedebilir misiniz diye? Ruhbhastasi dolkus ortalik niyencizyosun

Daha onceki konumu da okudugunusu kendiniz belirtmissiniz.surekli cizik,ezik bile isteye degil mi sizce?ozellikle gece yapilmasi ,bilmeden kaputu boydan boya cizmis mi mesela?bu nasil bilmemezlikmis ki aracin uzerine derin cizgiler atiyo surekli.ya yani olsa surttu derim.kaputun ustu.

Ne olursa olsun bir insanın feci şekilde ölmesini dilemek normal değil. Başlıktaki kötü insan sizsiniz bence. Benim için dünyada sahip olduğum hiç bir mal varlığı bir insanın can sağlığından önemli değil.

Ya ben hic sakinmamistim inanin.ama surekli olunca ya sifir arac hasat oldu.manyak insanlar yani evin isigini kapatiyosa rica edersin baska yere parkedebilir misiniz diye? Ruhbhastasi dolkus ortalik niyencizyosun

eşimin ilk arabasıydı önceden ailesinin dahi hiç aracı olmamıştı eşim çalıştı didindi aldı güzelde bir araba ama başına gelmeyen kalmadı malesef oluyor ya nerden ne çıkacağı hiç anlaşılmıyor eşim oturdu ağladı sinirinden kadına bişeyde yapamazdı ki niye yaptın ben size naptım diyebildi sadece.

Ben birine bu denli kotuluk yapiyosam beni bulsun.ama ben bu kadar insanlara saygiliylen beni buluyosa o bedduanin da adaleti yok.niye beni bulsun ben mi zarar veriyorum?! Su magduru suclu psikolojisine sokma durumu var bu millette.vazgecin bundan.magdur beddua da etmesin,e polis de yakalamasin napayim ?

Ben de aracımı sıfır aldım zengin biri değilim kendi halimde bir insanım.
Hiç öyle takıntılı gibi orasını burasını incelemedim

Ufak tefek ezik çizikler var vurmuş geçmiştir birileri. Tabi hos değil ama bir insanın ölümünü isteyecek kadar kötü kalpli biri değilim. Döner dolaşır bana gelir.
Arabama (mal sonucta) çizik atan vs hafif sürten biri takla atıp ta kaza yapmasın aman allah korusun canları sağolsun.

Beddua döner dolaşır size gelir.
Bu nasıl öfke bu nasıl beddua.

Cezai ehliyetiniz elinizden alınmalı sizin.
Bu öfkeyle birine sinirlenip canını alabilirsiniz trafikte.

Sildim...
Belki akil hastasi.belki bilincli degil .olabilir.sinirle saydirdim iste

Magdurlugunuzu inkar eden bir yazi yazmadim...inanin o sekilde olen insanlari gorseniz dusmaninizin basina gelsin istemezsiniz..Meslegimden oturu yeterince goruyorum olumlu kaza.Her neyse nasil mutluysaniz o sekilde devam edin tek temennim o bedduanin sizi veya bir baskasini bulmamasi

Daha neler...ben kimseye zarar vermedim hayatim boyunca hanimefendi.beddua agir olmus evet lakin yillardir arac kullanirim ben en ufak bir surtusmem olmamistir kimseyle.bu basit bir cizme olayi ya da vurma olayini asti.surekli ,duzenli yapilan bir sey var.polise de sikayetci oldum.kameralarda goruntu iyi degil,cikmadi.inanin aracin saginda ezik,solunda ezik,kaput 4 defa cizildi,boydan boya.biri o kadar derin ki pasta cila kapamadi.tasinacagim sanirim. Bu rastgele vurma ,catpma degil.yillardir aracim var benim.ben de kac defa carptim.malkm kiymetli degildir.bu cok sinir bozucu.

Yapan kim bilemiyorum.bu kadar beddua ediyorum evet.bu kacinci.farketmediyse,yanlislkkla yapildiysa,svet cok ama her sabah aracin bi yerinde bisiyle uyaniyorum.surekli zarar.
Ben size daha önce de yazmıştım ilk konuda, cevap vermemiştiniz. Aracınız farkli plakaysa ilkel kafalı faşist bir grup yabancı plakalara zarar veriyor. Kıskanan biri de olabilir, cocuklar da yapiyor olabilir. Bizim komşunun jipini bir grup ergen çocuk sırf gırgır olsun diye boydan boya gündüz vakti çizdiler. Çocuklari takip edip evlerini komşuya söyledim.
Bir akşam en işlek caddede bir grup genç, sokaktaki bir arabanın lastiklerini delip kahkaha atıp kaçtılar.
Başka bir gün komşumuz restoranın önüne araba park etti. Birkaç genç oraya biz park edecektik deyip kadının arabasına çarparak haşat ettiler.
Bizim eskiden bir arabamız vardı. Üzerini araba örtüsüyle kapatıyoruk. Sabah kalkınca arabanın örtüsünü dereye atmış oluyorlardi. Ya da arabayı sert bir cisimle içe gocertmis oluyorlardı.
Biz kirada oturuyorduk, şehir dışında evimiz vardı, zarzor kiracı buluyorduk. Gelen lirayla da evimizin kirasını odemeye çalışıyorduk. Kiracı milli sporcuydu ve kirayi yollamiyordu. Birgün telefon açıp dedi ki sizin kiralarinizi ödemedim, kendime lüks araba aldım, kaza yaptım, arabam perte çıktı, hakkınızı helal edin.
Annem dedi ki yavrum, o parayla ben kiramı oduyorum, çocuk okutuyorum emekli maaşıyla. Helal olsun ama bir daha yapma.
Helal etme dedim ama dinlemedi, çocuk daayni şeyi yapmaya devam etti. Yani ilahi adalet gerekeni yapiyor

aracınızı bir süre başka bir yere parkedin bakalim ne olacak?

sitede bos daire varsa yonetimden ogrenin aracinizi bir sure oraya koyacaginzi soyleyin, mumkunse net kamere açısında filan olsun

Hayir 34 plaka.iste bu zihniyet beni sinirlendiriyor.oraya ben parkedecektim diye vuran,birine zarar vermekten zevk alan insanlardan surekli zarar gormek benim artik sinirlerim kaldirmiyo.zarar vermesin kimse kimseye.hele ki sen naptin kombilir denmesi bu zihniyet cok kiziyorum.mensturasyon zamanim da ust uste sinir kaldirmiyo artik.

Bizim apartmanda da birisi birinin lambasını kırmış. Kamera orayı çekmemiş hala araştırılıyor.
Yapan yapıyor maalesef kötü her yerde kötü.
Sebep ne olursa olsun bence bu tarz şeyler sağlıklı olan beyne ters gelen hareketler.
Konu sahibi sinirlenmekte çok haklısınız.
Ama yinede beddua etmeyin hoş durmuyor. En güzeli araştırıp bulmak cezası neyse hukuken halletmek.
O size zarar veriyor vermesine de siz o arabayı satar kurtulursunuz ya da tamir ettirirsiniz belki ama o insan kalbini tamir ettiremez ve o huydan vazgeçemez iste bu daha kötü.
Insan olmayı ogrenememek ne kadar kötü bir şey hele de öyle kişilerle aynı apartmanı paylaşmak.

Akıl ınsana bahşedilmiş en güzel nimet kullanan var kullanmasını anlamayanda.. .

Umarım bu kötü durumdan en yakın zamanda feraha kavusursunuz.

Kameraların çektiği bir yere park et bence. Otoparkta başka araçlara bisey olmuyorsa, kasıt var demekki. Zaten üstüste bu kadar aynı arabaya denk gelmez. Bir sebepten sana kafayı takmış biri olabilir. Dikkatli ol.

Kameraların çektiği bir yere park et bence. Otoparkta başka araçlara bisey olmuyorsa, kasıt var demekki. Zaten üstüste bu kadar aynı arabaya denk gelmez. Bir sebepten sana kafayı takmış biri olabilir. Dikkatli ol.
Oyle de yaptim yine yapiyo yapacagini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…