niye rus kızı

rus kızları gerçekten güzel coğrayalarından kaynaklanan bir durum sonuçta güneş görmüyolar hepsi beyaz sarışın ve mavi ama rusların hepsi güzel olunca kanımca ülkelerinde değerleri bilinmiyordur :) anca bizim sarışın mavi hatunlara alışkın olmayan erkekler rus düşükünüdür diye düşünüyorum ayrıca türk kadınları da beceriklidir hamarattır :)

erkekler rus kızlarını daha rahat diye istiyorlar.

herkes, kendisinde ait olmayan şeyi ister. bu da öyle bir şey.

düz saçlı bir kadının kıvırcık saçlı kadınlara "aahh ah" diyerek bakması gibi.

ama şunu da kabullenmemiz gerekir : elimizdekilerle yetinerek mutlu olmayı bilmeliyiz. bleki gerçektenden o çok istediğimiz şey bizi hiç mutlu etmeyecek.

rus kızları evet çok güzeller ama çok çabuk yaşlanıyorlar.

ben de internette "türk kızları gitsin rus kızları gelsin" kampanyasını görmüştüm.

gerçekten böyle bir şey oldu diyelim. ilerde rus kızları kendileri tanrıça gibiyken, çocuklarının neden onlar gibi olamadıklarının cevabını verebilecek mi kaydirigubbakcemile3

"türk kızları gitsin rus kızları gelsin" kampanyası varsa TÜRK ERKEKLERİ TEDAVÜLDEN KALKSIN, İTALYAN ERKEKLERİ GELSİN diye bişey var facebook da :D

offff ki ne offff...inanin hergun ayni muhabbetler..devamli rus ve turk kizi karsilastirmasi..soylenenler aynen soyle;ruslar uzun bacakli,uzun boylu,selulitsiz,kendine oz guvenli,en kucuk seye sevinen,yeri gelince sert ve kiskanc,kulturlu,guclu kadinlar,ev isinden anlayan,paraya tapmayan,ailesine bagli ve en can alicisi turk kizlarindan namuslu ve durust olduklari..bizim kadinlari gorunce moralleri bozulan erkeklerimiz..sanki anneleri,bacilari turk degil..anlamak mumkun degil..soylenenler cok cirkin..utaniyorum bazen..

offff ki ne offff...inanin hergun ayni muhabbetler..devamli rus ve turk kizi karsilastirmasi..soylenenler aynen soyle;ruslar uzun bacakli,uzun boylu,selulitsiz,kendine oz guvenli,en kucuk seye sevinen,yeri gelince sert ve kiskanc,kulturlu,guclu kadinlar,ev isinden anlayan,paraya tapmayan,ailesine bagli ve en can alicisi turk kizlarindan namuslu ve durust olduklari..bizim kadinlari gorunce moralleri bozulan erkeklerimiz..sanki anneleri,bacilari turk degil..anlamak mumkun degil..soylenenler cok cirkin..utaniyorum bazen..

kiz senin bu avatar fotosuda rus kizina benziyor dikkat ettinmi hatunda cok seksi yani

Rusya'da genç kızlar için 'dolar milyarderlerini nasıl ağınıza düşürürsünüz' kursu açıldı. Kursun adı: Tahrik sanatı...

Moskova'da 20'li yaşlarındaki genç kızlar için açılan kursta milyarder avcılarına şu taktikler veriliyor:

- Her zaman mini etek giyin ve sık sık eğilerek dekoltenizi gösterin.

- Yüksek topuklar erkekleri tahrik eder her zaman yüksek topuklu ayakkabılar seçin kıyafetlerinizin rengi de göz alıcı olsun.

- Saçlarınızın ve makyajınızın mükemmel olduğuna emin olun.

- İçinizde ne olduğu da çok önemli. Mutlaka takım iç çamaşırı giyin.

- Etkileyici bir parfümü bolca sürmeyi ihmal etmeyin.

- Konuşurken konu ne olursa olsun heyecanlı bir ses tonu takının.

- Arabanızdan çıkarken ya da yere düşürdüğünüz kalemi alırken erkeklerin size bakmasını sağlayacak "hareketler" yapın.

İki günlük kursun bedeli 200 dolar...

alıntıdır

Bunu yapan kadın olamaz,kadın dediğin ağırbaşlı olmalı.Bu resmen teşhircilik.."Benimle yat" demenin en edepsizce yolu.Bunları düşünceklerine o koca kafalarını çalıştırıp okusalar ya.Ekmek elden su gölden ohh :mymeka:

Bir Türk Kızı İle Rus Kızı Arasındaki 10 Fark...

1-
ruslar bakımlıdırlar
türk kızları bakımsız oldukları gibi bide su üstüne çıkabilmek için her türlü bahaneyi anında üretmekten kaçınmazlar.
örn: ben rahat bir kişiliğim/grunge ım/tarzım bu/hergün saç yıkanmaz sonra dökülür

2-
ruslar uzun boyludurlar
bizimkilerin kıçları yere yakın olduğu gibi akılları da yere yakındır.
örn: ortalama türk kızı boyu türkiye de 1.62 dir. bu oran rusya da 1.76 lardadır.
Kaynak: ForumPaylas.net [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

3-
ruslar parasızda olsalar eğlenmeyi bilirler
paranız olmadan heleki bir türk kızını dışarı çıkarmaya çalışın...
örn: canım bu akşam park ta içelim gel süper eğlenecez.... şaaaaaakk ...terk

4-
ruslara yapamadığı birşeyi söylediğinizde öğrenmeye çalışırlar
türk kızına söylediğinizde alacağınız cevaplar vardır.
örn: daha iyisini yapan birini bul o zaman !!! benden bu kadar !!! yeter !!!

5-
ruslar her türlü teklife açıktırlar mantığını anlatabildiğiniz sürece.
türk kızlarının ilk cevabı her zaman hayır dır
örn: canım bu yaz tatile çadırla gidelimmi? -canım ben annemlerle gidiyorum!!!!

6-
rus kızları sorunları olduğu zaman siz sormadıkça söylemezler
türk kızları merhaba bile demeden başlarından geçeni veya ne kadar üzgün/yorgun/acılı olduklarını anlatmaya başlarlar
örn: merhaba canım... karnım çok ağrıyor bugün !!! bi adam takıldı peşime... !!!

7-
rus kızları sırt kaşımayı bilirler çünkü hassastırlar.
türk kızları daha çok "tımar" olarak bilinen şeyi yaparlar
örn: e- canım o tırnakların ne kadar uzunmuş !!!!
t.k.- harttttt.....harttttt

8-
rus kızları duygusaldır ve sonuna kadar götürmeyi hedefler
türk kızlarının işine gelmediği yerde tekmeyi yersiniz.
örn: bir rus kızının dediğini aynen yazıyorum
r.k. - if you eat bread i eat bread, if you drink water i drink water
t.k. - if you bring bread i go, if you bring water i have gone already

9-
rus kızları sorgusuzca güzeldirler abi !!!... bunu tartışmak bile gereksizdir. hatta acıyan gözlerle bizimkilere bakarlar...
türk kızları her zaman en güzeliz derler olmasalarda bunu kapatabilmek için her daim bahaneleri vardır

10-Rus kızları iğrenç kokarlar..ağızları votka tenleri bozulmuş bıldırcın yumurtası gibi...

11-Rus kızlarını elleyin vıcık vıcıktır etleri..türk kızlarımız daş gibidir..inanmayan ellesin..

12-Rus kızları midesizdir...her türlü kekolarla çıkarlar..yaşları 70 dahi olsa..amaa bizim kızların en çirkini bile asildir...erkeğin en yakışıklısının peşindedir..

13-daha sayam mı???sayardım daaaa neyseeeeeeeee

rus kızları çok serbest erkeklerin bazı konularda bütün isteklerini günah falan demeden yapıyorlar anladınız buyüzden erkeklerin ilgisi çekior olabilir birde gerçekten güzel oluyorlar nededir bilinmez
ama nekadar güzel de olsalara çoğu konuda biz türk kızlaının tırnağı bile olamazlar mesela ben onları evde yemek yaparken çocuklarına bakarken kısacası ev hanımlığını götürebilen tarzda düşünemüorum rus kızı deyince aklıma malum şeyler gelior çünkü adları sadece böle şeylerde duyuluyor ama varmı biz türk kızları gibi osmanlı hatunları be....iyikide türküz çok şükür

Son düzenleme:
kizlar ciltleri porselen gibi,rukus bile giyinseler enerjileri-isiltilari var,ciltleri cok SIKIdir,kadinlari degil erkekleri daha cok votka yada sigara tuketir,koydeki kiz bile ince topuklu ayakkabi ve mini etekle dolasir,bisey anlatirken mimiklerini ve beden dillerini cok kullanirlar..dogruya dogru..
ha birde sanildigi gibi hemen erkege teslim etmiyorlarmis kendilerini erkeklere guvenleri uzun zaman aliyormus bu yuzden de bizim erkekler cok guveniyorlarmis onlara.. yaptiklari yanlislari bizim kizlar gibi saklamayip durustce soyluyorlarmis..giyimleri rahat ama kendileri degilmis..

Son düzenleme:

1-
ruslar bakımlıdırlar
türk kızları bakımsız oldukları gibi bide su üstüne çıkabilmek için her türlü bahaneyi anında üretmekten kaçınmazlar.
örn: ben rahat bir kişiliğim/grunge ım/tarzım bu/hergün saç yıkanmaz sonra dökülür

2-
ruslar uzun boyludurlar
örn: ortalama türk kızı boyu türkiye de 1.62 dir. bu oran rusya da 1.76 lardadır.
Kaynak: ForumPaylas.net [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

3-

4-

5-

6-
türk kızları merhaba bile demeden başlarından geçeni veya ne kadar üzgün/yorgun/acılı olduklarını anlatmaya başlarlar
örn: merhaba canım... karnım çok ağrıyor bugün !!! bi adam takıldı peşime... !!!

7-

8-

9-
rus kızları sorgusuzca güzeldirler abi !!!... bunu tartışmak bile gereksizdir. hatta acıyan gözlerle bizimkilere bakarlar...
türk kızları her zaman en güzeliz derler olmasalarda bunu kapatabilmek için her daim bahaneleri vardır

10-Rus kızları iğrenç kokarlar..ağızları votka tenleri bozulmuş bıldırcın yumurtası gibi...

11-Rus kızlarını elleyin vıcık vıcıktır etleri..türk kızlarımız daş gibidir..inanmayan ellesin..

12-Rus kızları midesizdir...her türlü kekolarla çıkarlar..yaşları 70 dahi olsa..amaa bizim kızların en çirkini bile asildir...erkeğin en yakışıklısının peşindedir..

13-daha sayam mı???sayardım daaaa neyseeeeeeeee

ayy üstteki yazıya bak sinirlendim şimdi bunu türk erkekleri mi yazmış yoksa....ay yok yaa verecen bunlara birer tane rus kızı görecekler dünyanın sadece bakımdan hassaslıktan sex ten yana olmadığnı eve gelince önlerine yemek bile vermezler bunlar işte en fazla 1 ay dayanırlar bizim kek türk erkekleri güzelliğe aldanırlar yani işten geldiğinde hani yemek yokmu dediklerinde aldıkları cevap büyük ihtimal;
dolabı aç ye şekerim olur(rus kızının bir elinde içki bir elinde sigara) ama bir türk kız aynı şeyi yaparmı aslaaaaaaa hiç bilmesede yemek yapmayı kocasını memnun etmek için illaki bişeyler yaparr ee herşey bakımdan güzellikten ibaret değildirkaydirigubbakcemile4
ama senin eklediklerinde çok iyi olmuş canım yaaa

ben açıkcası ''güzel'' deyince yüzü güzel olan birini düşünürüm yani bana göre yüz güzel değilse kız güzel değildir.rusların yüzü o kadarda güzel değil ama fizikleri süper(açık konuşalım hepsinin değil ayrıca yaşlandıkları zaman çok çirkin oluyorlar) erkekler onların sadece bedenlerini seviyor bence.bugün rusyada ahlak çok berbat bir durumda.o yüzden binlerle kişi cinsel ilişki ile bulaşan hastalıklar yüzünden ölüyor.türk erkeği eğer bir rus kızla beraber olmak istiyorsa o kızı bir doktora falan götürsün tabii ölmek istemiyorsa

Son düzenleme:
Öncelikle şunu kabul etmek gerekirki bizden çok daha güzel bir ırk
mutlaka Türk kızlarınında kendine has güzellikleri var
ama bebek gibi bir ten
uzun boy, uzun bacaklar, sarı saçlar ve renkli gözler bütün erkekleri cezbedebilir sanırım
bunun yanında
bizden çok daha az naz ve kapris yaparlar
çünkü ekndi ülkelerindeki erkekler onlara değer vermezler

Öncelikle şunu kabul etmek gerekirki bizden çok daha güzel bir ırk
mutlaka Türk kızlarınında kendine has güzellikleri var
ama bebek gibi bir ten
uzun boy, uzun bacaklar, sarı saçlar ve renkli gözler bütün erkekleri cezbedebilir sanırım
bunun yanında
bizden çok daha az naz ve kapris yaparlar
çünkü ekndi ülkelerindeki erkekler onlara değer vermezler

ırk olarak bakarsak bizde de boşnaklar arnavutlar gayet güzeldir onları da türk olarak sayıyorum tabiki..mesela izmirli kızlar güzeldir denir hep öledir de birçoğu göçmendir yani ırkı güzeldir. genelde küçük burun küçük çene elmacık kemikleri hafif çıkık renkli göz beyaz ten bunların üstüne cilt güzelliği de eklenince mükemmel bi ırk çıkıyor işte.balkanlarda bişi var galiba geneli güzel oluyor. .

1-
ruslar bakımlıdırlar

2-
ruslar uzun boyludurlar

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

Not:Alıntıdır
erkeklerin düşüncesi böyleymiş kızlar oysa bi kendilerine dönüp baksalar!!!

birde şuna bakalım.

Türk kadını güzeldir
--------------------------------------------------------------------------------

Ne kolay eleştirmek bir kadını, erkekler için. Kaşını, gözünü, boyunu, posunu, kilosunu, huyunu, suyunu, yapabildiğini, yapamadığını, ayaktaki halini, yataktaki halini, anneliğini, karılığını, evlatlığını...
Ne çok şey isteniyor kadınlardan özellikle Türk kadınlarından. Güzel ol ama başkalarının sana bakacağı kadar değil, bakımlı ol ama para harcama bal mal sür, akıllı ol ama hayatındaki erkekle beraberken salakmışsın gibi davran, çocuk doğur, hamileyken iç organlarının yeri bile değişsin, neredeyse insanlıktan çık ama zayıf kal, kadın kal, yatakta anneliğini unut ama anneyken kadınlığını unut, iki çocuk büyüt bu arada evin çiçek gibi olsun, sen çiçek gibi ol, çalış eve para getir ama adamı ezme, nasıl harcayacağına o karar versin, anneni babanı gururlandır, kocanı gururlandır, çocuğunu gururlandır ama sen gururlanma, şımarırsın falan, hoş değil!
Tuhaf şeyler okuyorum, “şişman kadın sevmem” mesela. Nasıl yani? Size bir şey itiraf edeyim, biz Türk kadınları da çirkin erkek sevmiyoruz aslında. Ama coğrafi durum diye bir şey var. Her insan gibi her halk da kendi kaderini yaşıyor!

Bir insanın özellikleri arasında sayacağınız ilk şey midir şişmanlık? Arkadaşın nasıl biri? Şişman! Anneni bana anlatsana? Şöyle anlatayım, şişman! Evlendim şişmanladı. Sen ne oldun, terbiyesiz mi? Erkeklerimiz de Latin kanı taşımıyor, görüyoruz. Kadınlar için güzel vücut oranları var da, erkekler için yok mu? Santimetre vermeyeyim, sizin kadınlara yaptığınızı sizlere yapmamak için. Tek bir şey söyleyeyim, bacak uzunluğunuz vücut uzunluğunuza eşit mi mesela? Yani sizleri zayıflıkta kurtarmıyor ama bizim sesimiz çıkmıyor.

Ben başka Türkiye' de yaşamıyorum. Köylüsünden, kentlisine görüyorum insanlarımızı. Allı morlu şalvarlarının içinde yuvarlak yüzü, güzel gözleri, kırmızı yanakları, sürekli gülen yüzleri ile tercih ederim kadınlarımızı erkeklerimize.

Akıllı olun derim ben, çok şey istemeyin ki, bir gün salak gibi davranmak istemeyen biz Cadılar gibi kadınlar da sizlerin eksikliklerini gözünüze sokmasınlar. Türk erkekleri olarak Türk kadınlarını aşağılamak size bir şey kazandırmaz. Bazen öğretilerle bazen genlerinde taşıdığı mükemmel eş olma dürtüsüyle yaşayan kadınların ülkesidir Türkiye. Bunun kıymetini bilin.

Ve son olarak çok ama çok güzel kadınların ülkesidir Türkiye. Güzel kaş, göz, iyi analık, iyi eşlik bir yana dursun, koca yürekli kadınların ülkesidir Türkiye...

alıntıdır
Ceyno GÜR TOKER

evet. rus kızlarından farklıyız. farkımızda bunlar işte..

birde şuna bakalım.

Türk kadını güzeldir
--------------------------------------------------------------------------------

Ne kolay eleştirmek bir kadını, erkekler için. Kaşını, gözünü, boyunu, posunu, kilosunu, huyunu, suyunu, yapabildiğini, yapamadığını, ayaktaki halini, yataktaki halini, anneliğini, karılığını, evlatlığını...
Ne çok şey isteniyor kadınlardan özellikle Türk kadınlarından. Güzel ol ama başkalarının sana bakacağı kadar değil, bakımlı ol ama para harcama bal mal sür, akıllı ol ama hayatındaki erkekle beraberken salakmışsın gibi davran, çocuk doğur, hamileyken iç organlarının yeri bile değişsin, neredeyse insanlıktan çık ama zayıf kal, kadın kal, yatakta anneliğini unut ama anneyken kadınlığını unut, iki çocuk büyüt bu arada evin çiçek gibi olsun, sen çiçek gibi ol, çalış eve para getir ama adamı ezme, nasıl harcayacağına o karar versin, anneni babanı gururlandır, kocanı gururlandır, çocuğunu gururlandır ama sen gururlanma, şımarırsın falan, hoş değil!
Tuhaf şeyler okuyorum, “şişman kadın sevmem” mesela. Nasıl yani? Size bir şey itiraf edeyim, biz Türk kadınları da çirkin erkek sevmiyoruz aslında. Ama coğrafi durum diye bir şey var. Her insan gibi her halk da kendi kaderini yaşıyor!

Bir insanın özellikleri arasında sayacağınız ilk şey midir şişmanlık? Arkadaşın nasıl biri? Şişman! Anneni bana anlatsana? Şöyle anlatayım, şişman! Evlendim şişmanladı. Sen ne oldun, terbiyesiz mi? Erkeklerimiz de Latin kanı taşımıyor, görüyoruz. Kadınlar için güzel vücut oranları var da, erkekler için yok mu? Santimetre vermeyeyim, sizin kadınlara yaptığınızı sizlere yapmamak için. Tek bir şey söyleyeyim, bacak uzunluğunuz vücut uzunluğunuza eşit mi mesela? Yani sizleri zayıflıkta kurtarmıyor ama bizim sesimiz çıkmıyor.

Ben başka Türkiye' de yaşamıyorum. Köylüsünden, kentlisine görüyorum insanlarımızı. Allı morlu şalvarlarının içinde yuvarlak yüzü, güzel gözleri, kırmızı yanakları, sürekli gülen yüzleri ile tercih ederim kadınlarımızı erkeklerimize.

Akıllı olun derim ben, çok şey istemeyin ki, bir gün salak gibi davranmak istemeyen biz Cadılar gibi kadınlar da sizlerin eksikliklerini gözünüze sokmasınlar. Türk erkekleri olarak Türk kadınlarını aşağılamak size bir şey kazandırmaz. Bazen öğretilerle bazen genlerinde taşıdığı mükemmel eş olma dürtüsüyle yaşayan kadınların ülkesidir Türkiye. Bunun kıymetini bilin.

Ve son olarak çok ama çok güzel kadınların ülkesidir Türkiye. Güzel kaş, göz, iyi analık, iyi eşlik bir yana dursun, koca yürekli kadınların ülkesidir Türkiye...

alıntıdır
Ceyno GÜR TOKER

evet. rus kızlarından farklıyız. farkımızda bunlar işte..

bu yazıya çok çok katıldım gerçekten öyle rus kızlarından sadece sex beklerler ama türk kadınlarından aklına ne gelirse...........evet farkımız bu gerçekten valla zor olsada hepsinin üstesinden gelioz elhamdülillahkaydirigubbakcemile5

Erkekler Neden Rus Kızların Peşinde?

Türk erkeklerinin gözlerini alamadığı, uğruna birçok yuvanın yıkıldığı Rus kızları, neden bu kadar güzel? Bu bir aldatmaca mı? İşin sırrı nedir?

(Gülşen Yüksel / Vatan)

Washington Post yazarı Anne Applebaum makalesinde Rus kadınların neden güzel olduğunu kaleme aldı. Applebaum, Rus kızlarının güzellik nedenini şöyle açıklıyordu:

Sovyetler döneminde Rusya’da kozmetik sektörü yoktu. Kadınlar için moda dergileri de bulunmuyordu. Güzel kadınlar tabii ki vardı ama bunları yurtdışına çıkaracak zengin erkekler olmadığından biz göremiyorduk. Şimdi ise kadınlar hem batı normlarında güzelliklerine dikkat ediyor hem de zenginleşen kocaları sayesinde her istediklerini yapabiliyorlar…?

Applebaum’ın söyledikleri ne kadar gerçekti? Bunu gerçek bir Rus kızdan öğrenmek istedim. Ülkemize yıllar önce yerleşen Rus manken-oyuncu Arzu Pavlova, sorularımı yanıtladı:

Rus kızlar neden bu kadar güzel?

Rus kadınların güzelliği genetik yapının dışında kendilerine çok iyi bakmasından kaynaklanıyor. Çünkü bizim ülkede bir kadın diğer bir kadını kendine rakip olarak gördüğü için kendine çok daha fazla özen gösterir. Bir de bizim vücut yapımız farklı ve bu yüzden daha güzel görünüyoruz. Bizim boyumuz uzun, omuzlarımız geniştir. Örneğin Rus kızların omuz ölçüsü 38 ise kalça 36. Oysa Türk kızlarının omuzları 36 kalçaları 38 santim. Bizim tek dezavantajımız 40 yaşından sonra vücudumuz çabuk sarkıyor. Beyaz ve ince ten olduğu için çabuk kırışıyoruz.

Rus kızların imajı…

Türk erkekleri Rus kadınlarını daha kolay elde edebileceklerini düşünüyorlar. Halbuki biz de öyle kadınlar vardır ki kale gibidirler. Öyle kolay elde edilmezler.

Türk erkekleri sadece güzel diye mi Rus kızlarına ilgi gösteriyor.

Rus kadınlarına herkes ilgi gösteriyor. Çünkü Rus kadınlarında savaşçı bir ruh var. Bu yüzden kendilerine çok güvenirler. Duygusaldır. Erkeğin değerini çok iyi bilir. Erkeğini şımartır. Bir de Türk erkekleri bir kadında önce seksilik arıyor. Sonra arkadaşlık, en son zeka… Rus kadınları her zaman çok seksi. Çamaşırlarından her şeyine kadar. Spor da yaparlar. Vücutlarına iyi bakarlar ki erkek başka yere bakmasın, kendinden soğumasın. Türk kadınları ise tam tersi evlendikten sonra kendini tamamen bırakıyor.

Rus kadının Türk kadınına göre başka avantajı nedir?

Rus kadınları da Türk kadınları gibi erkeklerine çok bağlı. Sağa sola bakmaz. Bir de Rus kadını daha akıllıdır, çok dırdır yapmaz. Ellerine dırdırla bir şey geçmeyeceğini bilir. Rus kadını en kötü gününde çok daha güzel görünmek ister, Türk kadını ise kendine bakmaz.

Türk kadınına tavsiyen?

Her zaman seksi ve daha sabırlı olsunlar. Dırdır yapıp kavga etmesinler. Kıskançlık yapıp olayları uzatmasınlar.

alıntıdır

birsey söyleyeim mi rus kızlrının ruh halini huyu suyunu kac erkek biliyor ALLAH askına kac tanesinin ya da hepsinin mi rus sevgilisi olmus ya sevgilisini gectim arkadsı olmus hepsi dıs güzellige bakıyrlar iste uzun boylu uzun bacaklı kızlar birde hep duyulmustur ruslar rahattır kolay birlikte olurlar ya erkekler icin hem bu kadar güzel hem de bu kadar kolay bir birliktelik süper ötesi olur diye düsünüyorlr bence bu yüzden yani sadece cinsel birliktelikler ve düsünceler yüzünden ruslara ilgi bu kdar çok. onlar istedigi kadar güzel olsun yüzü güzele 40 günde doyarsın ama huyu güzele 40 yıl doyulmazmıs. Türk erkekler bekrte bu kdar önem verirken 15 yasında bekaretini coktan yitirmiş kızlara olan ilgileri biraz celişik biraz da gayet acık Cİnsellk...... :D

greeneyes sevgilisi yada esi olanlarda nasil ovecegini bilemiyor..cok komik ve reziller bi gorseniz.gozleri donmus dunya umurlarinda degil adamlarin.kiskanc dedigimiz orani burani acamazsin diyen erkekler gururlanarak yaninda seksi sekilde dolastiriyor.her sekilde onlari kabul ediyorlar en dindar dediklerimiz bile dusun artik..ama turk kadinina gelince ceker cileyi de derdine,ustune bi de begenmezler..maddi anlamda bi cogu bitmis ama kiz benden bisey istemiyor,cok dusunuyor beni masrafsiz diyorlar alakasi yok..birde turk kadini paraci olur..acikcasi ben kiz arkadaslarimdan oyle pahali hediyeler kabul edenlerini hic gormedim.tabi mutlaka vardir etrafta.her millette vardir iyisi kotusu insanlarin.onlar kimlere catmis hic anlamadim.acikcasi erkekleri iyi tanimislar nasil davranmasi gerektigini cok iyi biliyorlar..kendilerini kucuk dusurmuyorlar.bi yonleri iyi olmasa bile iyiymis gibi gosteriyorlar.kesinlikle koz vermiyorlar.cidden akillilar.

greeneyes sevgilisi yada esi olanlarda nasil ovecegini bilemiyor..cok komik ve reziller bi gorseniz.gozleri donmus dunya umurlarinda degil adamlarin.kiskanc dedigimiz orani burani acamazsin diyen erkekler gururlanarak yaninda seksi sekilde dolastiriyor.her sekilde onlari kabul ediyorlar en dindar dediklerimiz bile dusun artik..ama turk kadinina gelince ceker cileyi de derdine,ustune bi de begenmezler..maddi anlamda bi cogu bitmis ama kiz benden bisey istemiyor,cok dusunuyor beni masrafsiz diyorlar alakasi yok..birde turk kadini paraci olur..acikcasi ben kiz arkadaslarimdan oyle pahali hediyeler kabul edenlerini hic gormedim.tabi mutlaka vardir etrafta.her millette vardir iyisi kotusu insanlarin.onlar kimlere catmis hic anlamadim.acikcasi erkekleri iyi tanimislar nasil davranmasi gerektigini cok iyi biliyorlar..kendilerini kucuk dusurmuyorlar.bi yonleri iyi olmasa bile iyiymis gibi gosteriyorlar.kesinlikle koz vermiyorlar.cidden akillilar.
zeki ve güzel oldukları kesin canımm ama her horoz kendi çöplügünde de mi ama bırakın bizim erkklerimiz bize klsın kafamçokkarıştıdelikafadulden

Back
X