Kafaya takma ya. En geç bir kaç haftaya herşey netleşir zaten.
25 gün hiç görüşmeden yazışmanızı anlamadım ben. Farklı şehirlerde misiniz?
Olumlu mu gider olumsuz mu anlamadım. Elde çok bilgi yok ki. Arkadaşınız ne zamandır yazmadı?
Bunu onla konuşsan daha sağlıklı olmaz mı ? Rastgele arkadaşında buluşmadınız planlı birşeydi.. Bundan sonrası için ne düşündüğünü onla konuşarak ögrenebilisiniz kuruntu yaparak kendinizi üzmeyin.. Ayrıca sadece bi konuşma kaptırmamak lazım mazallah..
aynı ortamda bulununca sizden etkilenmemiş demekkiMerhaba kızlar,
Whatsapp üzerinden yazışıp görüştüğüm insan ile ilgili konum.
Kız arkadaşıma eşinin arkadaşı hiç arkadaşın yok mu tanışabilieceğim demiş . Arkadaşım da beni söylemiş, ben ilk başta istemedim , çocuğu resimden görünce istemedim . Ama sonra tekrardan söyleyince iyi tamam o zaman dedim. Arkadaşım numaramı vermiş , yazışmaya başladık 25 gün felan normal bir şekilde konuşmalarımız oldu. O sırada arkadaşım doğum yaptı ,hastaneye gidemedim , eve geçtiğinde de gidemedim hastalandım felan. Bu hafta içerisinde çocuk sen bu hafta gelmezsen ben gelicem dedi . Ama bizim hiç telefonda görüşmemiz olmadı , sadece whatsapp üzerinden .Bana şimdi konuşuyoruz yüzyüze geldiğimizde susmayalım bakalım elektrik alabilcek miyiz dedi . Bu sözünün üzerine ben ilk kez ortamda hemen konuşamam ayak uyduramıyorum böyle bir yapım var ve sinir oluyorum bu duruma demiştim Neyse ki ben dün gittim arkadaşıma . O da oraya geldi , gayet samimiydi . Ffazla ben konuşmadım ,yapım gereği konuşamıyorum yani , arkadaşıma bir çok kez gitmişimdir ama o olduğundan dolayı bir çekingenlik , heyecanlık vardı :) . Kimi zaman konuştum tabi , hep susup oturmadım ,ama çıkarken yolcu etmek için o da ayaklandı . Görüşmek üzere deyip elimi tutup uzun uzun salladı . Bende görüşürüz dedim. O sırada arkadaşım ne çok konuştunuz dedi , biz böyleyiz dedi çocukta. Neyse iyi akşamlar deyip gülerek çıktım evden. Bebek ben eve geldiğimde hiç uyanmmaıştı , göremediydim bu da bana yazdı seninki uyandı diye . bende ben arkadaşıma söyledim ben giderim uyanır diye . benim yerime sev öp dedim O da ben çıktım bir dahakine dedi .Birkaç yazışmamız oldu. Normalde bu insan evdeyim , napıyosun , uyudun mu , iyi geceler , günaydın gibi mesajlar atardı . Dün gece ben yazdım uyudun mu diye , bu da sabah gördü uyandım diye . Biraz lafladık . Bir daha yazmadı , bende yazmadım . Arkadaşım naptınız dedi . Bişey yapmadık olmayacak galiba dedim , Bir öğrensene sen dedim , bana söylemez ki eşime söyliyim konuşsun dedi . Kızda bişey yazmadı . Bir insan olumlu ya da olumsuz bir şey söylemez mi anlamıyorum . 8 ay sonra böyle duygular yaşıyorum çok üzülüyorum , neden bilmiyorum . Oysaki ben olumlu bakıyordum , gördüğümde ısınmıştım
Bu erkekler niye böyle ? çok mu zor iyi ya da kötü bişey söylemek .Yazmayınca ben olumsuz bişey olacağını bilmem mi gerekiyor ? Onca konuşmamız üzerine bu kadar mı zor ?Kendisine de ortama ayak uyduramadığımı fazla konuşamayacağımı söylememe rağmen.
Ben çok kötüyüm , ik defa böyle bişey yaşıyorum . Ben bişeylerin olabileceğini hissetmişken niye hep böyle oluyor
Sizce de olumsuz dimi , bir şey olmayacak
Ne yazık ki olumsuz gibi duruyor. Sen sakın hiçbir şey yazma. En iyi cevap sessizliğin olacaktır. Eğer yazarsan engelleyecektir de daha çok zoruna gider. Hepsi böyle gerizekalı. Whatsapptan bile sevgili olurlar ama yüzyüze gelince kaçarlar. Allahın öküzleri
Tatlım bekleme de kal. Israrcı gözükme olmazsa olmaz. Olursa olurrrr. Elbet bi haber verir arkadaşın. Olmazsa da hayra yor.
hayatında biri olmadığı için ve ilgiye açık olduğun için etkilenmişsindir. birkaç güne geçer. bir de beğenilmemek istenmemek ego meselesi de var. bence hiç düşünme üzme kendini.Gerizekalının önde gideni , Bende bir daha bişey yazmadım . Ama konuşmaların üzerine bişey yazmaz mı bu kadar mı öküz olunur ya . Sevgili değildik , normal konuşmalarımız var mesafeliydi . Ama ben görünce etkilendim sanırım
Bu tarz tanıştırılmalara ok verirsen, bu tür sonuçlara da katlanmak zorundasın.
Bu kadar yıkılmana gerek yok ayrıca.
Ne oldu diye sakın sorma ayrıca.
Sakın yazma sessiz kal gözlemle.Totosu kalkmasın.
Siz ona değil hayatınızda birinin olmasına alışmış oluyorsunuz. Birini görmeden hatta sesini bile duymadan whatsapp üzerinde yaşadığınız şey o kişiye özel değil, kim olsa aynı şeyleri hissederdiniz.
O yüzden takmayın, bir dahakine de o kadar uzun tutmayın yazışmalarınızı derim
aynı ortamda bulununca sizden etkilenmemiş demekki
hayatında biri olmadığı için ve ilgiye açık olduğun için etkilenmişsindir. birkaç güne geçer. bir de beğenilmemek istenmemek ego meselesi de var. bence hiç düşünme üzme kendini.
Yanlış anlaşıldım sanırım . Hayatımda 8 aydır biri olmadığından ilk defa böyle bişeyi yaşıyorum onu söylemek istemiştim , cümleyi yanlış kurdum sanırım. Şimdi yazdı napıyosun diye. Bundan sonrasında belli olur sanırımAnlamadim. 8 ay demissiniz.
Bu 8 ay icinde hic konusmadinizmi, yoksa konustunuz ama cok ilgisizmi davranmaya basladi o gunden sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?