niye söylemez ki ?

Teklifi de almışsın neyin kavgası kız bu tekliften önce etmiyor muydunuz teklif mi ters tepti yoksa
Hayırlı olsun şimdiden

Teklifi de almışsın neyin kavgası kız bu tekliften önce etmiyor muydunuz teklif mi ters tepti yoksa
Hayırlı olsun şimdiden

teşekkür ediyorum, darısı senin de başına inşallah
eski konularına da göz attım da benzer şeyler yaşamışız. ben de daha önce bir kere nişanlandım ayrıldım o yüzden neler hissettiğini anlayabiliyorum kendini fazla germe lütfen bu konularda. Rabbim herşeyin hayırlısını verir, inşallah hep güzel şeyler olur

Hayırlısıyla inşallah canım
Ben eskiye dair hiçbirşey hissetmiyorum Artık .
Amin Can'ım hepimiz güzel şeyler yaşayalım görelim

Simdi sorun nedir anlamadim, o aksamdan sonra kac gun gecti ? birdaha yazisip gorusmediniz mi ? Eside arkadasinda sormasin senin sordurdugun gun gibi ortada olacak. Acikca yaz ne var yani, cok konusamadim falan de

Hani bir eşy söylemedi ama olumlu gibi konuşmalarımız o yönde ilerliyor .Arkadaşım sormuş Nasıl gidiyor diye iyi çok şükür sorun yok demiş

ee nedir sorun adam 20 gun yazisma bir kere yuz yuze konusmada ilani ask mi edecek, once bir bas basa oturun gezin dolasin yemege gidin vakit gecirin yani neden adama endeksiliyorsun ki sanki sen adami tanimadan etmeden korkutup asik mi oldun ?

Simdi sorun nedir anlamadim, o aksamdan sonra kac gun gecti ? birdaha yazisip gorusmediniz mi ? Eside arkadasinda sormasin senin sordurdugun gun gibi ortada olacak. Acikca yaz ne var yani, cok konusamadim falan de

O akşamdan sonra çok fazla yazışmamız olmamıştı ertesi günde ilerleyen saatlerde yazınca bir gariplik hissettiysem şimdi iyiyiz herşey normal iyiyiz konuşuyoruz .

ee nedir sorun adam 20 gun yazisma bir kere yuz yuze konusmada ilani ask mi edecek, once bir bas basa oturun gezin dolasin yemege gidin vakit gecirin yani neden adama endeksiliyorsun ki sanki sen adami tanimadan etmeden korkutup asik mi oldun ?

Ben böyle birşey mi dile getirdim acaba yazımda ??
Elektrik alacak mıyız birbirimizden dediydi hani ben görüştükten sonra belki bişey yazar diye düşündüm neyi endeksliyorum ben ya ???

Ben böyle birşey mi dile getirdim acaba yazımda ??
Elektrik alacak mıyız birbirimizden dediydi hani ben görüştükten sonra belki bişey yazar diye düşündüm neyi endeksliyorum ben ya ???

adamin senden elektrik alip almamasina endeksliyorsun hislerini, senle gorusmeye devam ediyorsa ortada sorun yoktur illa birsey demesini bekliyorsun, o evet aldim derse senin icin sorun olmayacak yok pek almadim dese sende onda gore soguk davranacaksin belki. Daha cok yeni bence bu sekilde isleri sikistirmana gerek yok diyorum o kadar.

Elektrik almamışsa zaten görüşmenin de bir anlamı olmaz benim için . O zaman öyleydim gerçekten hani bir şey desin diye çünkü yazışma sıklıkla devam etmedi görüştükten sonra .Ama şimdi anlıyorum ki gereksiz bir şeymiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…