Merhaba kızlar,
Whatsapp üzerinden yazışıp görüştüğüm insan ile ilgili konum.
Kız arkadaşıma eşinin arkadaşı hiç arkadaşın yok mu tanışabilieceğim demiş . Arkadaşım da beni söylemiş, ben ilk başta istemedim , çocuğu resimden görünce istemedim . Ama sonra tekrardan söyleyince iyi tamam o zaman dedim. Arkadaşım numaramı vermiş , yazışmaya başladık 25 gün felan normal bir şekilde konuşmalarımız oldu. O sırada arkadaşım doğum yaptı ,hastaneye gidemedim , eve geçtiğinde de gidemedim hastalandım felan. Bu hafta içerisinde çocuk sen bu hafta gelmezsen ben gelicem dedi . Ama bizim hiç telefonda görüşmemiz olmadı , sadece whatsapp üzerinden .Bana şimdi konuşuyoruz yüzyüze geldiğimizde susmayalım bakalım elektrik alabilcek miyiz dedi . Bu sözünün üzerine ben ilk kez ortamda hemen konuşamam ayak uyduramıyorum böyle bir yapım var ve sinir oluyorum bu duruma demiştim Neyse ki ben dün gittim arkadaşıma . O da oraya geldi , gayet samimiydi . Ffazla ben konuşmadım ,yapım gereği konuşamıyorum yani , arkadaşıma bir çok kez gitmişimdir ama o olduğundan dolayı bir çekingenlik , heyecanlık vardı :) . Kimi zaman konuştum tabi , hep susup oturmadım ,ama çıkarken yolcu etmek için o da ayaklandı . Görüşmek üzere deyip elimi tutup uzun uzun salladı . Bende görüşürüz dedim. O sırada arkadaşım ne çok konuştunuz dedi , biz böyleyiz dedi çocukta. Neyse iyi akşamlar deyip gülerek çıktım evden. Bebek ben eve geldiğimde hiç uyanmmaıştı , göremediydim bu da bana yazdı seninki uyandı diye . bende ben arkadaşıma söyledim ben giderim uyanır diye . benim yerime sev öp dedim O da ben çıktım bir dahakine dedi .Birkaç yazışmamız oldu. Normalde bu insan evdeyim , napıyosun , uyudun mu , iyi geceler , günaydın gibi mesajlar atardı . Dün gece ben yazdım uyudun mu diye , bu da sabah gördü uyandım diye . Biraz lafladık . Bir daha yazmadı , bende yazmadım . Arkadaşım naptınız dedi . Bişey yapmadık olmayacak galiba dedim , Bir öğrensene sen dedim , bana söylemez ki eşime söyliyim konuşsun dedi . Kızda bişey yazmadı . Bir insan olumlu ya da olumsuz bir şey söylemez mi anlamıyorum . 8 ay sonra böyle duygular yaşıyorum çok üzülüyorum , neden bilmiyorum . Oysaki ben olumlu bakıyordum , gördüğümde ısınmıştım
Bu erkekler niye böyle ? çok mu zor iyi ya da kötü bişey söylemek .Yazmayınca ben olumsuz bişey olacağını bilmem mi gerekiyor ? Onca konuşmamız üzerine bu kadar mı zor ?Kendisine de ortama ayak uyduramadığımı fazla konuşamayacağımı söylememe rağmen.
Ben çok kötüyüm , ik defa böyle bişey yaşıyorum . Ben bişeylerin olabileceğini hissetmişken niye hep böyle oluyor
Sizce de olumsuz dimi , bir şey olmayacak