niye söylemez ki ?

Kendi ağzınla ergen gibi davranıyorum demişsin sana katılıyorum. Anlamadığım şu şimdi adam sana msj atıp ewet ben senden hoşlaştım elektirik aldım sende benden aldıysan oldu bu iş sewgili olabiliriz mi diyecek bunu mu bekliyorsun senin anlattığına göre ben bu sonucu çıkardım. Sewgili olalım mı, benimle çıkar mısın, iner misin çok ergence geliyo bana zaten bişeyler ilerlediyse illa dillendirip sevgiliyiz dimi gibi konuşmalara gerek yok bence.

Merhaba kızlar,

Whatsapp üzerinden yazışıp görüştüğüm insan ile ilgili konum.

Kız arkadaşıma eşinin arkadaşı hiç arkadaşın yok mu tanışabilieceğim demiş . Arkadaşım da beni söylemiş, ben ilk başta istemedim , çocuğu resimden görünce istemedim . Ama sonra tekrardan söyleyince iyi tamam o zaman dedim. Arkadaşım numaramı vermiş , yazışmaya başladık 25 gün felan normal bir şekilde konuşmalarımız oldu. O sırada arkadaşım doğum yaptı ,hastaneye gidemedim , eve geçtiğinde de gidemedim hastalandım felan. Bu hafta içerisinde çocuk sen bu hafta gelmezsen ben gelicem dedi . Ama bizim hiç telefonda görüşmemiz olmadı , sadece whatsapp üzerinden .Bana şimdi konuşuyoruz yüzyüze geldiğimizde susmayalım bakalım elektrik alabilcek miyiz dedi . Bu sözünün üzerine ben ilk kez ortamda hemen konuşamam ayak uyduramıyorum böyle bir yapım var ve sinir oluyorum bu duruma demiştim Neyse ki ben dün gittim arkadaşıma . O da oraya geldi , gayet samimiydi . Ffazla ben konuşmadım ,yapım gereği konuşamıyorum yani , arkadaşıma bir çok kez gitmişimdir ama o olduğundan dolayı bir çekingenlik , heyecanlık vardı :) . Kimi zaman konuştum tabi , hep susup oturmadım ,ama çıkarken yolcu etmek için o da ayaklandı . Görüşmek üzere deyip elimi tutup uzun uzun salladı . Bende görüşürüz dedim. O sırada arkadaşım ne çok konuştunuz dedi , biz böyleyiz dedi çocukta. Neyse iyi akşamlar deyip gülerek çıktım evden. Bebek ben eve geldiğimde hiç uyanmmaıştı , göremediydim bu da bana yazdı seninki uyandı diye . bende ben arkadaşıma söyledim ben giderim uyanır diye . benim yerime sev öp dedim O da ben çıktım bir dahakine dedi .Birkaç yazışmamız oldu. Normalde bu insan evdeyim , napıyosun , uyudun mu , iyi geceler , günaydın gibi mesajlar atardı . Dün gece ben yazdım uyudun mu diye , bu da sabah gördü uyandım diye . Biraz lafladık . Bir daha yazmadı , bende yazmadım . Arkadaşım naptınız dedi . Bişey yapmadık olmayacak galiba dedim , Bir öğrensene sen dedim , bana söylemez ki eşime söyliyim konuşsun dedi . Kızda bişey yazmadı . Bir insan olumlu ya da olumsuz bir şey söylemez mi anlamıyorum . 8 ay sonra böyle duygular yaşıyorum çok üzülüyorum , neden bilmiyorum . Oysaki ben olumlu bakıyordum , gördüğümde ısınmıştım:KK43:

Bu erkekler niye böyle ? çok mu zor iyi ya da kötü bişey söylemek .Yazmayınca ben olumsuz bişey olacağını bilmem mi gerekiyor ? Onca konuşmamız üzerine bu kadar mı zor ?Kendisine de ortama ayak uyduramadığımı fazla konuşamayacağımı söylememe rağmen.

Ben çok kötüyüm , ik defa böyle bişey yaşıyorum . Ben bişeylerin olabileceğini hissetmişken niye hep böyle oluyor :KK43:

Sizce de olumsuz dimi , bir şey olmayacak :KK43:
Ben sizi anlamiyorum onceki konularinizdan biliyorum seven insani birakip gidiyorsunuz olmayacak birseyin pesinden kosmaya bayiliyorsunuz sizdeki egomu desem acaba adam yazmadigina gore sizden etkilenmemis sizde bunu yediremiyosunuz galiba bu arada eski sevgilinizi unutabildinizmi yada o sizi unutabildimi

Yurt disindan arkadasi gelmis ilginc kimmis bu arkadas bayanmi acaba yada sizden baska birileriyle bulusuyo gorusuyo olabilirmi bundan once iliskisi olmamismi hic istanbul gibi bir yerde is yeri olan biri esnaf arkadas vasitasiyla kendine kiz arkadas ariyor cok ilginc dikatli olun derim

Ben sizi anlamiyorum onceki konularinizdan biliyorum seven insani birakip gidiyorsunuz olmayacak birseyin pesinden kosmaya bayiliyorsunuz sizdeki egomu desem acaba adam yazmadigina gore sizden etkilenmemis sizde bunu yediremiyosunuz galiba bu arada eski sevgilinizi unutabildinizmi yada o sizi unutabildimi

Seven insanı bırakmamdaki sebebleri iyi okumadınız sanırım .O kişi benim alacağım telefonun hesabını yapıp ne gerek var o kadar pahalıya almayacaksın biz eşya taksidine gireceğiz der tatilde ailesinin yanına gittiğinde 2 dakika bile olsa konuşmayıp tatilden dönüşünde 7/24 arar açmayınca bir dünya hal eder .Bu siteye girdiğimi öğrenir (PC'ye format attırmak için laptopumu verdiğimde geçmiş kısmından öğrenmiş )girmemi istemez nereye ne yazmışım okur takip eder dışardan baskı yapar dışarı çıksam kuzenimle sürekli arar iki laf etmeme izin vermez .ayrıldıktan 2 hafta sonra ben mutluluk pozları veriyorum diye hayatına birini alıp gün içerisinde çekilen resimleri bana whatsappdan Ada'mdan bahsediyoruz sırf ben mutluymuşum gülüyormuşum diye yapmış bunu .beni ilgilendirmediğini söyledim .Aşkından ölen biten Ada'm gitti hemen birini buldu sonuç ne şimdi kurtulamıyorum kendisinden heryerden engelledim başka hesap açıp yazıyor sürekli işyerimi arıyor o süreçte ettiği hakaretleri de unutmuyorum .BEn o yüzden o defteri çoktan kapattım.

Yurt disindan arkadasi gelmis ilginc kimmis bu arkadas bayanmi acaba yada sizden baska birileriyle bulusuyo gorusuyo olabilirmi bundan once iliskisi olmamismi hic istanbul gibi bir yerde is yeri olan biri esnaf arkadas vasitasiyla kendine kiz arkadas ariyor cok ilginc dikatli olun derim
Yani ben onu sormam kız mı erkek mi diye ?dün o kadar kuruntu yaptım ama sabah kalktığımda olursa olur olmazsa da olmaz nasibimde neyse onu Yaşar görürüm dedim kendi kendime .ben kendisine sormuştum çevren vardır sonuçta niye böyle oldu diye o da kısmet değil demekki Dedi arkadaşıma da sormuştum zaten işveren biri iyi de yani Nasıl bulamamış ki dedim ben o kısmına pek takılmıyorum açıkcası .Olabilir kısmet olmamış olabilir aradığı kriterde birini bulamamış olabilir normaldir .ama dikkat edeceğim tabi

Ben bu taktiği biliyorum eşimin samimi bi arkadaşı lakabı zehir kızları böyle aşık eder kendine.
Önce aşırı ilgi msj vs ilk görüşmeden sonra 3 gun kendini geri çeker ve kızın sosyal medya hesaplarını inceler. Profil resmini değiştirmişse kız onu beğenmiş kendini beğendirmek için ugrasiyo demekmiş.
Neyse sonra kıza yazar kızda ona yazar falan filan işte.
Hatta bekleme sürecinde zehiri saldım bekliyorum der. Ağır krodur ama severiz yaza düğünü var.
Şuan ciddi bi kumpasın içindesin benden söylemesi.
Zehir kızları ne ya çok güldüm :rolleyes::rolleyes: bu erkeklerin kafası Cidde'n farklı çalışıyor :-)yok o kdar beklemedi akşama doru yazdı gece de yazıştık iyi bir şekilde bakalım Nasıl ilerliceZ allahım nelerle sınanıyoruz biz kızlar ya :-)

Mutlu etmeyecek se mesguller etmesin.
benzer durum yaşamıştım bir uzaklaşıyor bir gece yarısı arayıp yemeğe davet ediyor sonra isim çıktı erteleyelim diyordu.
bir iki aynı şeyi yaptı bende sen gibi beyin fırtınası yaşıyordum en sonunda engeli bastım kafam rahat etti:KK66:
Çok ilginç bir şey gerçekten ya konuşursun ya kojuşmazsın yok bizde öyle bir durum olmamıştı hani erteleme gibi ,sizinki daha bi tuhafmış gerçekten nedir öyle

illaki ama işte teklif ondan gelmeyince bende bişey demedim açıkcası
Ilk gorusde hoslanan insan arayip sorar konusmak ister siz biraz etkilenm
Seven insanı bırakmamdaki sebebleri iyi okumadınız sanırım .O kişi benim alacağım telefonun hesabını yapıp ne gerek var o kadar pahalıya almayacaksın biz eşya taksidine gireceğiz der tatilde ailesinin yanına gittiğinde 2 dakika bile olsa konuşmayıp tatilden dönüşünde 7/24 arar açmayınca bir dünya hal eder .Bu siteye girdiğimi öğrenir (PC'ye format attırmak için laptopumu verdiğimde geçmiş kısmından öğrenmiş )girmemi istemez nereye ne yazmışım okur takip eder dışardan baskı yapar dışarı çıksam kuzenimle sürekli arar iki laf etmeme izin vermez .ayrıldıktan 2 hafta sonra ben mutluluk pozları veriyorum diye hayatına birini alıp gün içerisinde çekilen resimleri bana whatsappdan Ada'mdan bahsediyoruz sırf ben mutluymuşum gülüyormuşum diye yapmış bunu .beni ilgilendirmediğini söyledim .Aşkından ölen biten Ada'm gitti hemen birini buldu sonuç ne şimdi kurtulamıyorum kendisinden heryerden engelledim başka hesap açıp yazıyor sürekli işyerimi arıyor o süreçte ettiği hakaretleri de unutmuyorum .BEn o yüzden o defteri çoktan kapattım.

Yani ben onu sormam kız mı erkek mi diye ?dün o kadar kuruntu yaptım ama sabah kalktığımda olursa olur olmazsa da olmaz nasibimde neyse onu Yaşar görürüm dedim kendi kendime .ben kendisine sormuştum çevren vardır sonuçta niye böyle oldu diye o da kısmet değil demekki Dedi arkadaşıma da sormuştum zaten işveren biri iyi de yani Nasıl bulamamış ki dedim ben o kısmına pek takılmıyorum açıkcası .Olabilir kısmet olmamış olabilir aradığı kriterde birini bulamamış olabilir normaldir .ama dikkat edeceğim tabi

member: 299701"]Seven insanı bırakmamdaki sebebleri iyi okumadınız sanırım .O kişi benim alacağım telefonun hesabını yapıp ne gerek var o kadar pahalıya almayacaksın biz eşya taksidine gireceğiz der tatilde ailesinin yanına gittiğinde 2 dakika bile olsa konuşmayıp tatilden dönüşünde 7/24 arar açmayınca bir dünya hal eder .Bu siteye girdiğimi öğrenir (PC'ye format attırmak için laptopumu verdiğimde geçmiş kısmından öğrenmiş )girmemi istemez nereye ne yazmışım okur takip eder dışardan baskı yapar dışarı çıksam kuzenimle sürekli arar iki laf etmeme izin vermez .ayrıldıktan 2 hafta sonra ben mutluluk pozları veriyorum diye hayatına birini alıp gün içerisinde çekilen resimleri bana whatsappdan Ada'mdan bahsediyoruz sırf ben mutluymuşum gülüyormuşum diye yapmış bunu .beni ilgilendirmediğini söyledim .Aşkından ölen biten Ada'm gitti hemen birini buldu sonuç ne şimdi kurtulamıyorum kendisinden heryerden engelledim başka hesap açıp yazıyor sürekli işyerimi arıyor o süreçte ettiği hakaretleri de unutmuyorum .BEn o yüzden o defteri çoktan kapattım.

Yani ben onu sormam kız mı erkek mi diye ?dün o kadar kuruntu yaptım ama sabah kalktığımda olursa olur olmazsa da olmaz nasibimde neyse onu Yaşar görürüm dedim kendi kendime .ben kendisine sormuştum çevren vardır sonuçta niye böyle oldu diye o da kısmet değil demekki Dedi arkadaşıma da sormuştum zaten işveren biri iyi de yani Nasıl bulamamış ki dedim ben o kısmına pek takılmıyorum açıkcası .Olabilir kısmet olmamış olabilir aradığı kriterde birini bulamamış olabilir normaldir .ama dikkat edeceğim tabi[/QUOTE]

member: 299701"]Seven insanı bırakmamdaki sebebleri iyi okumadınız sanırım .O kişi benim alacağım telefonun hesabını yapıp ne gerek var o kadar pahalıya almayacaksın biz eşya taksidine gireceğiz der tatilde ailesinin yanına gittiğinde 2 dakika bile olsa konuşmayıp tatilden dönüşünde 7/24 arar açmayınca bir dünya hal eder .Bu siteye girdiğimi öğrenir (PC'ye format attırmak için laptopumu verdiğimde geçmiş kısmından öğrenmiş )girmemi istemez nereye ne yazmışım okur takip eder dışardan baskı yapar dışarı çıksam kuzenimle sürekli arar iki laf etmeme izin vermez .ayrıldıktan 2 hafta sonra ben mutluluk pozları veriyorum diye hayatına birini alıp gün içerisinde çekilen resimleri bana whatsappdan Ada'mdan bahsediyoruz sırf ben mutluymuşum gülüyormuşum diye yapmış bunu .beni ilgilendirmediğini söyledim .Aşkından ölen biten Ada'm gitti hemen birini buldu sonuç ne şimdi kurtulamıyorum kendisinden heryerden engelledim başka hesap açıp yazıyor sürekli işyerimi arıyor o süreçte ettiği hakaretleri de unutmuyorum .BEn o yüzden o defteri çoktan kapattım.

[/QUOTE]

Ben zamana bıraktım artık ne olursa olur yazınız yarıda kalmış ama etkilenmediğini yazacaktınız sanırım .ETkilenmeyen insan niye yazsın hemen diyorum çocuk uyandığında yazmasa yazmaz yani diyorum .bilemiyorum zamanla yaşayıp göreceğiz

Acele etmeyin.
Olumlu ya da olumsuz olduğu zaten birkaç güne belli olur.

Evet bende artık acele etmiyorum ,akışına bıraktım .benim demek istediğim olumsuz ise ya hiç yazma ya da ne bilim düşüncelerini söyler sonuçta yaşını almış insan ,17-18 yaşında değiliz .İlk yazışmamız gibi konuşmaya başladık Sanırım dün gece konuştuk günaydın diye yazmış sabah .belki o da düşünüyordur kafasında bazı şeyleri oturtmak için

Suna bende karsiyim ayni islevi gordugu ayni ozellikleri oldugu halde 1500 e telefon varken sirf marka diye son seri cikan telefon diye 3000 liralik telefon almaya karsiyim tuketici toplumu olduk artik malesef ayni baktigimizda ayni seyleri pisirip pisirip onumuze sunuyorlar bizde yutuyoruz niye en son cikan model arkadasda var bendede olsun misali esya konusunda siz beraber alirizmi demisdiniz herseyi orasini tam bilmiyorum 7/24 sizi gercekten ariyormuydu yani hic o sekilde arayan gormedim su zamana kadar pc olayi buraya girmenizi ogrenmis burdakilerin yaptigi en buyuk hatalardan biri ozelini cok ozelini burada anlatmalari sonucda bu mesajlar burada silinmiyor kalici oluyor oyle hikayeler yasanmisliklar varki film bile cekilir konularda birde karsinizdaki insan bunlari gorse sizden duymadigi seyleri burdan duysa kim olsa etkilenir burdakilerin cogunun esi sevgilisi bilmiyordur buraya girip ozellini anlattigini yada hakkindakileri dusuncelerini aileler dagilabilir sevgililikler bitebilir

[/QUOTE]
Belliki adam kiskanclik kirizine girmis boyle seyler filmlerde olur zannederdim ama gercektede oluyormus eski yesilcam filmleri gibi seni kiskandirmak icin sevgini olcmek icin yapmis belli uzuluyormu uzulmiyormu acaba tekrar dayanamayip donermi donmezmi gibi

[/QUOTE]
Yeni tanisdiginiz insan kac yasinda acaba yani is yerleri var esnaf insan illaki sevgilileri olmusdur ailesi tesetturlu madem ailesine gore birini bulmuyor bu size sorun olabilir

Ben zamana bıraktım artık ne olursa olur yazınız yarıda kalmış ama etkilenmediğini yazacaktınız sanırım .ETkilenmeyen insan niye yazsın hemen diyorum çocuk uyandığında yazmasa yazmaz yani diyorum .bilemiyorum zamanla yaşayıp göreceğiz[/QUOTE]
Birinden yeni ayrilmis suan boslukta olabilir hissedebilir kendini diye dusunuyorum bir oyunun parçası olabilirsiniz ortasinda bulabilirsiniz kendinizi resmen cani sıkıldında mesaj atmis gibi o arkadas geldi olayida belkide ayrildigi sevgilisiyle arayi duzeltmek icin son cirpinislardir zaten siz garanti kenarda bi mesaji ile hemen tamam der gibi masallah ilk gorusde etkilenmissiniz sakin acele etmeyin evde kaldim yasim ilerliyo psikolojisine girip sirf evlilik olsun diye evlenmeyin

Bence arkadasina da sorma bi daha ne dusunuyormus bi sorun diye!!!!! Bence beyimiz kendini agirdan alıyor. Sen onun peşinde dolan, ara sor istiyor.Anlamadığım bisey 1ay sadece msjla konustugun birini neden onemsiyorsn ki bu kadar!! Olursa olur olmazsa olmaz yani

Ben zamana bıraktım artık ne olursa olur yazınız yarıda kalmış ama etkilenmediğini yazacaktınız sanırım .ETkilenmeyen insan niye yazsın hemen diyorum çocuk uyandığında yazmasa yazmaz yani diyorum .bilemiyorum zamanla yaşayıp göreceğiz
Birinden yeni ayrilmis suan boslukta olabilir hissedebilir kendini diye dusunuyorum bir oyunun parçası olabilirsiniz ortasinda bulabilirsiniz kendinizi resmen cani sıkıldında mesaj atmis gibi o arkadas geldi olayida belkide ayrildigi sevgilisiyle arayi duzeltmek icin son cirpinislardir zaten siz garanti kenarda bi mesaji ile hemen tamam der gibi masallah ilk gorusde etkilenmissiniz sakin acele etmeyin evde kaldim yasim ilerliyo psikolojisine girip sirf evlilik olsun diye evlenmeyin[/QUOTE]

Benim arkadaşımın eşinin çok yakın arkadaşı .kız arkadaşımla bu durumu konuşmuştum ben zaten ona da sorduğumda cevaplarda herhangi bir tutarsızlık söz konusu değil.Yok öyle bişey olduğunu sanmıyorum 1,5 -2 yıldır hayatında biri olmadığını ve zaten ilişkinin ciddi boyutunda olup da yapamayacaklarını anlayıp ayrıldıklarını söylemişti bana .Yine de belli olmaz tabi Öyle bir gayem yok kesinlikle evlenmek için evlenmeyi düşünen insan Değilim benim kafa yapıma beni taşıyabilecek bir insanla evliliği düşünüyorum şu anki insan da olabilir başkası da olabilir .Kendisini gördüğümde samimi tavırları ,ortak arkadaşımız ve eşi ile olan bağı hoşuma gitti .O yüzden etkilendim tabi ama ne olur bilemem Hakkı'mda hayırlısı diyorum Zaman'la yaşayıp göreceğim şimdi ben buraya ne yazarsam yazayım boş .

Bence arkadasina da sorma bi daha ne dusunuyormus bi sorun diye!!!!! Bence beyimiz kendini agirdan alıyor. Sen onun peşinde dolan, ara sor istiyor.Anlamadığım bisey 1ay sadece msjla konustugun birini neden onemsiyorsn ki bu kadar!! Olursa olur olmazsa olmaz yani

Ben bir daha yazmadım zaten arkadaşıma bu konuda bir şey .kendisi bana sordu naptınız diye o yüzden yoksa direk ben ona yazmadım .ama tabi ben öyle yapmadım arayıp sormadım ondan bekledim .KEndisi yazdı bana sabahta akşamda .işte bende bunu anlayamıyorum ya neden bu kadar düştüm üzerine

Birinden yeni ayrilmis suan boslukta olabilir hissedebilir kendini diye dusunuyorum bir oyunun parçası olabilirsiniz ortasinda bulabilirsiniz kendinizi resmen cani sıkıldında mesaj atmis gibi o arkadas geldi olayida belkide ayrildigi sevgilisiyle arayi duzeltmek icin son cirpinislardir zaten siz garanti kenarda bi mesaji ile hemen tamam der gibi masallah ilk gorusde etkilenmissiniz sakin acele etmeyin evde kaldim yasim ilerliyo psikolojisine girip sirf evlilik olsun diye evlenmeyin

Benim arkadaşımın eşinin çok yakın arkadaşı .kız arkadaşımla bu durumu konuşmuştum ben zaten ona da sorduğumda cevaplarda herhangi bir tutarsızlık söz konusu değil.Yok öyle bişey olduğunu sanmıyorum 1,5 -2 yıldır hayatında biri olmadığını ve zaten ilişkinin ciddi boyutunda olup da yapamayacaklarını anlayıp ayrıldıklarını söylemişti bana .Yine de belli olmaz tabi Öyle bir gayem yok kesinlikle evlenmek için evlenmeyi düşünen insan Değilim benim kafa yapıma beni taşıyabilecek bir insanla evliliği düşünüyorum şu anki insan da olabilir başkası da olabilir .Kendisini gördüğümde samimi tavırları ,ortak arkadaşımız ve eşi ile olan bağı hoşuma gitti .O yüzden etkilendim tabi ama ne olur bilemem Hakkı'mda hayırlısı diyorum Zaman'la yaşayıp göreceğim şimdi ben buraya ne yazarsam yazayım boş .[/QUOTE]
Size inandirici geldimi peki 2 yildir hayatinda kimse olmadigina erkekler arasinda illaki sirlar olur herseyi eslerine anlatmazlar arkadsdinizda olsa okadar guvenmeyin insanlara yas farkiniz cokmu bu arada merakdan soruyorum

bence bundan sonra araya arkadaşınızı filan sokmayın. çok çocukca oluyor.

Back
X