Ağzına sağlık Sağol, benim yaşadığım herşey yalan zaten, oyun hepsi duzmece ailem pişman olsun diye intihar ediyorum haa bu kadar basit mi sence?Sırf ailen pişman olsun diye intihar ettin yalandan.
Ne derdin var da intihar ediyorsun kendini bunalima sokan sensin, buna izin veren sensin. Bana neler neler dediler yaa. Cokta seyimdeydi. Her 30 yas ustu insan evlenemedi diye senin gibimi yapması lazim. Çok negatifsin vallahi hissedebiliyorum. Ben gelinliğim elimde kaldım. Salon tutulmuş davetiyeler dağıtılmış. Ben ölmediysem seninde ölmeye hakkın yok. Kendine gelAğzına sağlık Sağol, benim yaşadığım herşey yalan zaten, oyun hepsi duzmece ailem pişman olsun diye intihar ediyorum haa bu kadar basit mi sence?
Ne derdim var ki evet haklısın hiçbir derdim yok benim hiç, sence niye bu kadar evlenmek istiyorum ben, niye güvenemiyorum bi erkeğe, ne yaşadığımı bilmiyorsun sadece evlenmek iSteyen biri olarak görüyorsunuz beni... Gelinliğim elimde kaldı diyorsun keşke benimde kalsaydı ama sırtımı güvenle dayayacağım bi ailem olsaydı. Ne yaşadım ki ben doğru ne yaşadım ki...Ne derdin var da intihar ediyorsun kendini bunalima sokan sensin, buna izin veren sensin. Bana neler neler dediler yaa. Cokta seyimdeydi. Her 30 yas ustu insan evlenemedi diye senin gibimi yapması lazim. Çok negatifsin vallahi hissedebiliyorum. Ben gelinliğim elimde kaldım. Salon tutulmuş davetiyeler dağıtılmış. Ben ölmediysem seninde ölmeye hakkın yok. Kendine gel
Ya kardeşim demekki zamanın gelmemiş zorlayamazsinki. Olmuyorsa olmuyor. Herkes 20 yaşında mi evleniyor. Sende elinde gelinlikle kalmanın acısını bilmiyorsun !! Yaşamada. Düşmanımda yaşamasin. Bukadar diyorum. Hakkinda hayırlısı olsunNe derdim var ki evet haklısın hiçbir derdim yok benim hiç, sence niye bu kadar evlenmek istiyorum ben, niye güvenemiyorum bi erkeğe, ne yaşadığımı bilmiyorsun sadece evlenmek iSteyen biri olarak görüyorsunuz beni... Gelinliğim elimde kaldı diyorsun keşke benimde kalsaydı ama sırtımı güvenle dayayacağım bi ailem olsaydı. Ne yaşadım ki ben doğru ne yaşadım ki...
aynen goruculer begenmiyor diye heralde bu olanlarHım yine evlilik.
Allah sabır versin.
Bir insanın kendine katlanmasi zor olsa gerek.
Ne derdim var ki evet haklısın hiçbir derdim yok benim hiç, sence niye bu kadar evlenmek istiyorum ben, niye güvenemiyorum bi erkeğe, ne yaşadığımı bilmiyorsun sadece evlenmek iSteyen biri olarak görüyorsunuz beni... Gelinliğim elimde kaldı diyorsun keşke benimde kalsaydı ama sırtımı güvenle dayayacağım bi ailem olsaydı. Ne yaşadım ki ben doğru ne yaşadım ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?