Yarın otobüse bincem şans dileyin bana , babama küstüm onla gitmiyorumYeter yeterelin degmisken 5 de kendin icin ye
Ne gerek var bu kadar herşeyi takip üzülmeyeGöründüm kuzum evet psikolojik dedi stres yapar dedi bi de panik atak olabilirsin dedi falan falan.. Hastalık hastası oldum İnan
Kocama kızdım , çok sinirlendim yerlere dolaplara vurdum telefonu defalarcaNie kırdın ki canim
İnşallah canımInşallah tez zamanda nasip olsun ama sen yine de çabala bacım
Ne takiyorsun kafana deli olcaz düşüne dusuneHastayım ben bu ara hem psikolojikmen hemde fiziken midem bayağı rahatsız geçen akşam rahatsızlandı bayağı
Bnde iyiyim. İlaç bitti evet Dr gidicem bu hafta bakalm ne diyecekSen nasılsın iyisindir inşAllah bebiş için doktora mı gidicektin
Iyi diyelim iyi olalimHerkes iyidir inşAllah fıstıklar
Cok gecmis olsun canim. Allah sifa versinHastayım ben bu ara hem psikolojikmen hemde fiziken midem bayağı rahatsız geçen akşam rahatsızlandı bayağı
Amin canim insallah dikkat etYarın otobüse bincem şans dileyin bana , babama küstüm onla gitmiyorum
Hamilelikte olur boyle seyler canim. Hep bu hormonlardan :) en ufak bisey kriz olabiliyoKocama kızdım , çok sinirlendim yerlere dolaplara vurdum telefonu defalarca
Valla Allaha emanet yasiyoruz be canim. Kim neden korksun ki nasilsa serbest... herkeste bi sinir ofke neler oluyo anlamiyorumİnanmıyorum ya Erzurum'da bi erkek sevgilisini dövmüş. Sonra serbest kalmış. Bı #pinargultekin daha geliyor.
Dünyanın sonu geldi resmen. Artık insanlar evdeki eşine bile birşey söylemeye korkar oldu.Valla Allaha emanet yasiyoruz be canim. Kim neden korksun ki nasilsa serbest... herkeste bi sinir ofke neler oluyo anlamiyorum
Sorma yaa az once izledim metrobuste yer kavgasi cikmis adam digerinin bogazini sikiyo millet durdurmasa oldurecek... tobe yarabbim bindik bi alamete gidiyoz kiyamete gibi bisii :)Dünyanın sonu geldi resmen. Artık insanlar evdeki eşine bile birşey söylemeye korkar oldu.
Aynen ya geçen köyde bı tartışma çıktı. Eşimle kuzeni arasında. İlk defa eşimi öyle gördüm. Baya korktum. ,Sorma yaa az once izledim metrobuste yer kavgasi cikmis adam digerinin bogazini sikiyo millet durdurmasa oldurecek... tobe yarabbim bindik bi alamete gidiyoz kiyamete gibi bisii :)
Valla aman diyim millet girtlaga basmak icin bahane ariyo dikkat etmek lazimAynen ya geçen köyde bı tartışma çıktı. Eşimle kuzeni arasında. İlk defa eşimi öyle gördüm. Baya korktum. ,
Bende diyorum kv niye bana fazla yüklenmiyor. Meğerse kadın oğlundan korkuyormusValla aman diyim millet girtlaga basmak icin bahane ariyo dikkat etmek lazim
Ayy ilahi yaaBende diyorum kv niye bana fazla yüklenmiyor. Meğerse kadın oğlundan korkuyormusbenim adam psiko deli sanırım
Tabi bazı öyleleri var ne yazık kiAyy ilahi yaaya bazen de insani cileden cikariyolar hakkaten
Valla bigun trafikteyiz esimle yan yoldan bi araba cat diye onumuze cikti. Neredeyse carpiyoduk. Hatali olan kendisi ama arabanin icinden el kol yapiyo ben bi sinirlendim ama goruceksinTabi bazı öyleleri var ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?