Kiyamam sana sakin pes etme akışına bırak bu kadar çok istdgin için ister istemez strese sebeb oluyor çok takmamaya çalış aklından cikr ugrscak bisiler bulAnladm bacım. Yok kırılacak birşey yok. Allah ne zaman nasip etmişse ozman olur elbet
Takmiycam canısıKiyamam sana sakin pes etme akışına bırak bu kadar çok istdgin için ister istemez strese sebeb oluyor çok takmamaya çalış aklından cikr ugrscak bisiler bul
Nie kırdın ki canimbuz tutmadım agrısına dayandım ama halsızlıkde cöktu baya kotu oldum ,
nasılsınız mıllet ne alemdesınız ?
bn telefonumu kırdım pazar gunu cok bakamadım ısyerındede yogunluk vardı
Bak bnde ölen kizimda sen gibi yaptım hp taktım inan süresi uzadı bnim takmadgim tinlamdgm ay tuttu vallaTakmiycam canısı
Bn hayattan bıkmış usanms bı halde yasamaktayimdirEee neler yapıyorsunuz anlatın bakalm
AA senin kızın mı vefat etti. Başın sağ olsun.Bak bnde ölen kizimda sen gibi yaptım hp taktım inan süresi uzadı bnim takmadgim tinlamdgm ay tuttu valla
Döndün mü annenden.Bn hayattan bıkmış usanms bı halde yasamaktayimdir
Evet döndüm kız vallahi bnim bu çocuklrim olmuyor ya çok yaramazlar aaa yemin ederim takatim kalmadı yaaa büyük insanlar gibi sinir kin inat dolular yaa kimsyi çekemiyorum kimseyi görmek istemiyorumDöndün mü annenden.
Sen neden bıktın canım ya
Amanın sen depresif olmuşsunEvet döndüm kız vallahi bnim bu çocuklrim olmuyor ya çok yaramazlar aaa yemin ederim takatim kalmadı yaaa büyük insanlar gibi sinir kin inat dolular yaa kimsyi çekemiyorum kimseyi görmek istemiyorum
Ya o öyle şükür ki varlar ama yorgunluk bitirdi bni belkide bu yasda iki çocuk zorAmanın sen depresif olmuşsunsenin biraz güldüreyim de kendine gel üzülme bacım kimi varlığın da yoruluyor kimi yokluğunda şükür et yinede iyiki varlar
İnşallah bacımYa o öyle şükür ki varlar ama yorgunluk bitirdi bni belkide bu yasda iki çocuk zorinşallah seninde hemen olurda dersin yoruldummm
Cocuk dogduktan sonra o maratonla var ya eskisinden zayif olur diyimOnlar kilo olarak doncek amma
Can kuşum okuyamadım hepsini ama Rabbim isteyene el açıp dua edene bekleyen herkese Evlat nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşAllah
Dr göründün mü? Sebebi ne stres, sıkıntı sebep olabilir bacısı.Hastayım ben bu ara hem psikolojikmen hemde fiziken midem bayağı rahatsız geçen akşam rahatsızlandı bayağı
Göründüm kuzum evet psikolojik dedi stres yapar dedi bi de panik atak olabilirsin dedi falan falan.. Hastalık hastası oldum İnanDr göründün mü? Sebebi ne stres, sıkıntı sebep olabilir bacısı.
Inşallah tez zamanda nasip olsun ama sen yine de çabala bacımAnladm bacım. Yok kırılacak birşey yok. Allah ne zaman nasip etmişse ozman olur elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?