Ben hala hiç öyle bı patlak vermedimValla bigun trafikteyiz esimle yan yoldan bi araba cat diye onumuze cikti. Neredeyse carpiyoduk. Hatali olan kendisi ama arabanin icinden el kol yapiyo ben bi sinirlendim ama goruceksinesime de bagiriyorum cek kenara diye insem dovucem sanki adami.. valla sonra kendime sasirdim nasil sinirlendim diye
Amaa hamileydim onun carpacagi yerde oturuyodumBen hala hiç öyle bı patlak vermedim
AA evet bide o var bana diolar hc 23 yaşında değilde 11 yaşında gözüküyosn arkadan Allah'tan yzunden belli az buyuksunCocuk dogduktan sonra o maratonla var ya eskisinden zayif olur diyim
Kız sen zten sinirlisin bacım bunu hamillktendir die yutturma bizeKocama kızdım , çok sinirlendim yerlere dolaplara vurdum telefonu defalarca
Diyedin ben seni dovemem ama bna isim soy isim ver amcam halletcekValla bigun trafikteyiz esimle yan yoldan bi araba cat diye onumuze cikti. Neredeyse carpiyoduk. Hatali olan kendisi ama arabanin icinden el kol yapiyo ben bi sinirlendim ama goruceksinesime de bagiriyorum cek kenara diye insem dovucem sanki adami.. valla sonra kendime sasirdim nasil sinirlendim diye
Kız kaza demisken benim küçük görümce okulda düşmüş kafasını duvara vurmuş hastaneye kaldırmışlar. Öğretmen bizi aradı gelin diye. Dağlık yoldan giderken karşımıza domuz çıkmaz mı hemi de benim tarafımdanAmaa hamileydim onun carpacagi yerde oturuyodum
Ayağını denk al ulenAynen ya geçen köyde bı tartışma çıktı. Eşimle kuzeni arasında. İlk defa eşimi öyle gördüm. Baya korktum. ,
Bana karşı o duruma hiç gelmedi şimdilikAyağını denk al ulen
Eeee cocuk bakmak kolay degil bacimAA evet bide o var bana diolar hc 23 yaşında değilde 11 yaşında gözüküyosn arkadan Allah'tan yzunden belli az buyuksun
O sinirle var ya dusunmem ki cilkim mi cikar dayak mi yerimDiyedin ben seni dovemem ama bna isim soy isim ver amcam halletcek
HahahhaaaKız kaza demisken benim küçük görümce okulda düşmüş kafasını duvara vurmuş hastaneye kaldırmışlar. Öğretmen bizi aradı gelin diye. Dağlık yoldan giderken karşımıza domuz çıkmaz mı hemi de benim tarafımdanneredeyse görümce yolunda ölecektim
Kv ayı görmüş kapının orda bal kovanı almış gidiyor. Kv ayıya bakıp "nereye götürüyorsun koy onu yerine " demis. Ayında sessizce koyup gitmişHahahhaaaallahtan ayi mayi degil en korktugum seydir ufff
Vayy bee kv deki cesareteee bak sennKv ayı görmüş kapının orda bal kovanı almış gidiyor. Kv ayıya bakıp "nereye götürüyorsun koy onu yerine " demis. Ayında sessizce koyup gitmişgerçek olay yani ha ben olsam anında felç inerdi
KizZzz zaten kaynananın zorunada bu gidio bize bağır çağır karısina kedicikBana karşı o duruma hiç gelmedi şimdilik
Gaza gelip inip enseden tutaydin deseydin yapma ssssttt yapma evine GT usulcaGecende balkonda oturuyorum bi taksiciyle otomobil soforu kapisti. Taksici indi adami dovecek digeri bi indi sisleadam nasil kacacagini sasirdi valla odum koptu ben de balkondan bagiriyorum yapmaaa tutun sunuuu diye
Kv ayı görmüş kapının orda bal kovanı almış gidiyor. Kv ayıya bakıp "nereye götürüyorsun koy onu yerine " demis. Ayında sessizce koyup gitmişgerçek olay yani ha ben olsam anında felç inerdi
Hiç sorma ben böyle miydimEeee cocuk bakmak kolay degil bacim
Hic sorma bnde sen gibi kesinlikle haksızlık sevmemO sinirle var ya dusunmem ki cilkim mi cikar dayak mi yerimyaa ben haksizliga tahammulum yok bazen haksizlik gordugumde boyle fevrilesiyorum amaaa artik insanlara dikkat etmek lazim millet sisle dolasiyo :) banane der yoluma bakarim hiiccc isim olmaz
Heee donsun bana soksun koca sisiGaza gelip inip enseden tutaydin deseydin yapma ssssttt yapma evine GT usulca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?