Niyet ettik gülmeye😂🥰

Ben hala hiç öyle bı patlak vermedim

Diyedin ben seni dovemem ama bna isim soy isim ver amcam halletcek

Amaa hamileydim onun carpacagi yerde oturuyodum
Kız kaza demisken benim küçük görümce okulda düşmüş kafasını duvara vurmuş hastaneye kaldırmışlar. Öğretmen bizi aradı gelin diye. Dağlık yoldan giderken karşımıza domuz çıkmaz mı hemi de benim tarafımdanneredeyse görümce yolunda ölecektim

Diyedin ben seni dovemem ama bna isim soy isim ver amcam halletcek
O sinirle var ya dusunmem ki cilkim mi cikar dayak mi yerim yaa ben haksizliga tahammulum yok bazen haksizlik gordugumde boyle fevrilesiyorum amaaa artik insanlara dikkat etmek lazim millet sisle dolasiyo :) banane der yoluma bakarim hiiccc isim olmaz

Hahahhaaa allahtan ayi mayi degil en korktugum seydir ufff

Gecende balkonda oturuyorum bi taksiciyle otomobil soforu kapisti. Taksici indi adami dovecek digeri bi indi sisle adam nasil kacacagini sasirdi valla odum koptu ben de balkondan bagiriyorum yapmaaa tutun sunuuu diye

Kv ayı görmüş kapının orda bal kovanı almış gidiyor. Kv ayıya bakıp "nereye götürüyorsun koy onu yerine " demis. Ayında sessizce koyup gitmişgerçek olay yani haben olsam anında felç inerdi
Vayy bee kv deki cesareteee bak senn ben gorsem ayinin bisey yapmasina gerek kalmaz bana ayiya bile sozunu dinletmis bu arada he

Gecende balkonda oturuyorum bi taksiciyle otomobil soforu kapisti. Taksici indi adami dovecek digeri bi indi sisle adam nasil kacacagini sasirdi valla odum koptu ben de balkondan bagiriyorum yapmaaa tutun sunuuu diye
Gaza gelip inip enseden tutaydin deseydin yapma ssssttt yapma evine GT usulca

Hic sorma bnde sen gibi kesinlikle haksızlık sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…